Ležérní anebo společenský styl? Pánské oblečení zahrnuje mnoho různých typů oděvů, jako košile, trička, svetry, mikiny, nátělníky, vesty, bundy, kabáty ale také saka, pyžama, kalhoty, teplákové soupravy či dokonce župany. Obléknout se stylově může každý.

Prodej: -lino -koberce -metrový textil -hračky -proutěné zboží -textil.

POPELKA svatební salon Půjčovna: - svatební a společenské šaty ke spol.šatům kabelka a šperk zdarma - pánské obleky - chlapecké a dívčí šaty - veškeré doplňky jako kravaty, košile, spodní prádlo, ozdoby do vlasů, závoje, rukavičky, kožíšky, peleríny - půjčování i prodej Snubní prstýnky i svatební oznámení

Liu.Jo Itali Prodej: - oděvy italské.

Výroba: - textilní výrobky - konfekce.

Oblečení Replay: - obepnuté a skvěle padnoucí džíny. - oblečení mladých - outletové ceny.

Prodej: - dámské - pánské značkové oblečení z USA.

Zásilkový prodej: - oděvy, oblečení - pánské, dámské, dětdké - bytový textil - ložní povlečení.

VELKOOBCHOD,PRODEJ: -textil,oděvy: -bavlněné úpletové vrchní oblečení a noční prádlo pod obchodními značkami CALVI a COONOOR-dětské, dámské a pánské pyžama,dětské noční košile,dámské a pánské noční košile, nátělníky,dámská,dětská a pánská trička,bermudy,bavlněné šaty a tílka,overaly apod.

Výroba, maloobchod, prodej: - oděvy, oblečení.

Velkoobchod: -textil, oděvy. Služby: -factoring -forfaiting.

Maloobchod: -pánský, dámský, dětský textil -prádlo.

Velkoobchod: -textilní sortiment -bavlněné zboží. Sklad: -Dolní Bučice.

Internetový obchodní dům s bohatým sortimentem zboží: - nábytek - elektronika - bílé zboží - počítače - mobilní telefony - hračky - zahradní technika - sportovní potřeby.

Prodej, maloobchod: -secondhand -oblečení z Anglie značek Next, George, Nike, Umbro a Adidas.

Výroba: - oděvy. Zpracujeme i pleteniny. Malá šicí dílna vhodná pro výrobu malých serií: - sportovní oděvy - kalhoty - bundy - vesty - čepice - zástěry - trenýrky.

Maloobchod, prodej: - textil, oblečení, oděvy v nadměrných velikostech. Pro ženy od velikosti 48 - 66 nabízíme: - halenky, sukně, kalhoty, trika, spodní prádlo, plavky, bundy, zimní kabáty, společenské šaty a kostýmy. Pro muže v nadměrných velikostech: - košile, trika, kalhoty, mikiny, bundy.

Maloobchod, prodej: - dámský, pánský textil.

Prodej: - pánské a dámské oděvy.

Svatební salon. Půjčovna: -dámské tuzemské i zahraniční svatební šaty -doplňky, ozdoby do vlasů, pelerýny -rukavičky, náhrdelníky, náušnice, boty (obuv)-zdarma -pánské smokingy včetně doplňků -šaty pro družičky a mládence -ozdoby na auto (prsteny, kytice, panny).

Potisk na textil jen za 1 Kč! SUPER, ORIGINÁLNÍ TRIČKA S POTISKEM Nabízí dětský, kojenecký, dámský, těhotenský a pánský textil ZA DOBROU CENU. Dle vlastního výleru si můžete zvolit potisk a jeho barvu. www.kacatko.com