JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Výroba a prodej: -péřové výrobky -prošívané deky -dvojdeky -polštáře -sypkovina -odvoz, dovoz. Služby: -čištění peří -čištění za sucha parou.

Maloobchod, prodej: -koberce -bytové doplňky -záclony -závěsy -lůžkoviny -matrace.

Velkoobchod, prodej: -dětské punčochové zboží -punčošky vzorované, hladké, froté, ABS, hladké tenké -ponožky vzorované, mini, ABS -čepice, klobouky -dětské oblečení.

Opravy a úpravy oděvů, šití z textílií i kůže. Prodej prádla a doplňků.

Maloobchod, prodej: -oděvy -prádlo -saka, svetry, kalhoty, košile -nadměrné velikosti oděvů pro ženy.

Maloobchod, prodej: -obuv AZALÉIA.

Výroba, prodej, opravy: -oděvy -pracovní oděvy -oděvní doplňky.

Maloobchod, prodej: -textilní galanterie.

Maloobchod, prodej, servis záruční i pozáruční: -šicí a vyšívací stroje domácí i průmyslové -náhradní díly k šicím strojům -textilní galanterie -nitě, knoflíky, zipy, jehly -krejčovské nůžky -žehlicí technika -krejčovské panny. Opravy: -domácí i průmyslové šicí stroje všech značek.

Certifikát ČSN EN ISO 90002. Výroba, prodej: -atypické zdravotní matrace na míru pro každého -specializace na klouby, páteř, ploténky -hygienická nezávadnost -alergicky neutrální -dokonalá přispůsobivost k tělu -výborná vzdušnost -studené PUR pěny s otevřenými póry -možnost použití bezlamelového roštu -velké odvětrávací ...

Výroba: -ložní textilní výrobky -dětské přikrývky -dětské deky -péřové přikrývky.

Výroba, prodej: -pracovní oděvy -fleece mikiny -konfekce -prostěradla -dětské povlečení.

Maloobchod, prodej: -anglická a italská móda -nejnovější módní trendy -široká nabídka slunečních brýlí -bižuterie, stříbro -kožené jarní kabátky, kabelky, obuv. Stálá prodejní expozice obrazů známých autorů.

Čistírna peří - péřové výrobky Služby a prodej: -čištění peří. za sucha parou -výroba dek, polštářů -deky prošité do čtverců -deky na počkání po tel. dohodě.

Maloobchod, prodej: -kožené oděvy -kožená galanterie -zlato, šperky.

HedvabneKravaty.eu - pánská móda Nabízíme stovky kravat různých vzorů, barev a kombinací. S manžetovými knoflíčky nebo kapesníčkem. Oceníte luxus jemného materiálu v kombinaci s módním designem. Dále nabízíme široký sortiment kvalitních společenských košil různých střihů, barev a materiálů od českého výrobce, spony na kravaty nebo motýlky. Zboží, ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -dřevoobráběcí stroje -frézky, dlabačky a hoblovky -pásové, okružní, formátovací, rámové -rozmítací, radiální a truhlářské pily -brusky a soustruhy na dřevo -zahradní a lesní technika STIHL -zahradní sekačky -zahradní traktory -vysokotlaké mycí stroje -kalová čerpadla -zahraní ...

Společnost Lithness, spol. s r. o. je výhradním dovozcem a zástupcem řady prestižních zahraničních značek pro Českou republiku a Slovensko se zaměřením na velkoobchodní a maloobchodní prodej. Většinu nabízeného sortimentu najdete v oficiálním obchodním domě Arde.cz, které patří mezi špičku v oblasti internetových online domů s luxusním zbožím, ...

Maloobchod, prodej: -oděvy -punčochové zboží -prádlo -svetry.

Maloobchod, prodej: -hračky -kojenecké zboží.

Maloobchod, prodej: -oděvy -prádlo -textil.

Výroba, prodej: -ručně a strojově pletené vrchní ošacení -pletené lemy a límce -svetry, sukně, kalhoty -štulpny pro fotbal a hokej -čepice, šály.

Výroba: -lana -provazy, tkaničky, motouzy -horolezecké a jistící pásy.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -dámské spodní prádlo a plavky v typických i atypických velikostech -šaty, svetříky s originálním designem -batika -trička, tílka -sukně -šaty večerní -zakázková výroba.

Maloobchod, prodej: -obuv -doplňky -kožená galanterie.