JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Společnost SEHA CZ s.r.o. provozuje velkoobchod s textilem a dováží oblečení z Anglie, Německa, Rakouska a Itálie.

Výroba variabilního, proměnitelného, nadčasového a minimalistického oblečení s ohledem na udržitelnost. Šití společenských a svatebních šatů z českých látek. Možnost nákupu přes e-shop.

Prodej, e-shop kojenecké oblečení, potřeby pro miminka i maminky.

Velkoobchod a maloobchod, e-shop: - prodej kabelek a batohů.

Prodej: -náhradní díly na traktory UŘ I., II., III. -ložiska -gufera -klínové řemeny -nářadí -elektrody -kotouče -autokosmetika -autokabely -autožárovky -majáky, svítilny, odrazky -hadice-tlakové, olejové, palivové -těsnění-okroučky, manžety, podložky Cu, Al -mazací tuky -těsnící tmely -přípravky na mytí rukou ...

Dovoz, prodej: - sportovní obuv Sidi

Velkoobchod textilní dorty a textilní dárky: - soudky na vína - zakázkové vyšívání - nášivky, výšivky - ozdoby, dekorace -

Butik, prodej, e-shop oblečení České ruční výroby, Polska, Turecka a Itálie (halenky, bundy, kalhoty, legíny, šaty, svetry, saka, vesty, kabáty, trička a další) Kosmetika - salon EN studio.

Internetový obchod s kojeneckým a dětským zbožím. Prodej autosedaček, kočárků, dětského nábytku, potřeb pro péči o dítě a miminka.

Maloobchod, prodej: -bytový textil. -záclony, ubrusy. -přikrývky, povlečení, deky. -polštáře.

Kamenný obchod a e-shop: Postele Rošty Matrace, chrániče matrací, toppry Přikrývky a polštáře, anatomické polštáře Deky a přehozy Povlečení a prostěradla Osušky a ručníky Ložní, hotelový textil

Zámečnictví, nástrojářství -Výroba strojů a zařízení -Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Pěstitelské pálení -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba ...

Butik s dámskou módou, obuví a doplňky.

Internetový obchod textilních dortů a ručníků z osušek. Prodáváme textilní dorty pro novorozence, děti, muže a ženy. na výběr máme dorty jednopatrové, dvoupatrové, třípatrové i čtyřpatrové.

Prodejna s galanterií, látkami a vlnou. Internetový obchod s metráží a textilní galanterií.

Látky - eshop, metrový textil a dámské zakázkové krejčovství s více než 1500 druhů látek v obchodě v Břeclavi

Velkoobchod, distribuce, dodávka: Tkaniny: - jutové tkaniny, - polypropylenové tkaniny. Pytle: - polypropylenové pytle - rašlové, jutové a lněné pytle - big-bagy: - papírové pytle Motouzy: - polypropylenové motouzy - lněné a konopné motouzy. Rukávce: - pružný rukávec na ovoce a zeleninu.

E-shop - nahřívací polštářky - polštáře - hřejiví plyšáci.

VRC nářadí s.r.o. je e-shop zaměřující se na prodej nářadí, vrtáků, měřící techniky, závitníků, ochranných pomůcek, pomůcek pro domácnosti a mnoho dalšího. Naše společnost se také zaměřuje na nářadí pro stavební dělníky, k soustružení, broušení, svařování a i k jiným oblastem činnosti.

Rodinná společnost LB BOHEMIA, s. r. o. se sídlem v Břeclavi se již od roku 2000 zabývá vývojem a výrobou především pasivních antidekubitních matrací, určených pro pobytová nemocniční zařízení, domovy pro seniory, ústavní a sociální péči a další zařízení tohoto typu. K antidekubitním matrací patří také pečovatelská lůžka. V současné době ...

Distribuce, prodej, export, import. Sítě, síť proti hmyzu: -pro chovatele psů a koček, kočka, pes - sítě kovové, kovová, lakované, lakovaná - kovové nelakované, nelakovaná - síť polyethylenová - polyethylenové - lisované, lisovaná - pozinkované, pozinkovaná - galvanizované, galvanizovaná - hliníkové, hliníková - pozinkované, ...

Prodej, e-shop: -textilní galanterie -příze -látky -nitě -kovová galanterie.