JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Internetový obchod, e-shop: - dětský secondhand.

Firma SAFETY PRO s.r.o. se zabývá kompletním servisem v oblasti požární ochrany (PO) a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP) včetně zajištění školení a poradenství. Také provádíme inženýrskou činnost, ve které vám zajistíme autorizovaného inspektora pro technický dozor staveb. Soustředíme se na lokality jako je Brno a jeho blízká města. ...

Naše společnost dodává: -ubrusy všech typů - teflonové, damaškové, bavlněné -hotelový textil (povlečení, ručníky, závěsy, záclony), rautové sukně, povlaky na židle Nabídka je určena jak pro luxusní hotely a restaurace, tak pro běžné stravovací provozy (školy, nemocnice, domovy pro seniory).

Prodej - školní potřeby - dětský nábytek Internetový obchod - hračky - stolní hry - dětský nábytek - dětské kočárky - školní potřeby -prodej - hračky - stolní hry -prodej - dětské oděvy.

Prodej dámské, pánské a dětské obuvi a módních doplňků.

Prodej dámské, pánské a dětské obuvi a módních doplňků.

Velkoobchod: - dámské, pánské, dětské oblečení.

Čistírna peří Čistírna a prádelna Výroba - prošívané přikrývky a polštáře Opravy - deštníky, oděvy.

Prodej, e-shop: -přikrývky -polštáře -povlečení -prostěradla -matrace -rošty -přehozy -postele -skříně -komody -noční stolky ad.

Internetový obchod, prodej: - stylové oblečení pro kojence a batolata - pro kluky a holčičky - dupačky - kalhoty - kraťasy - lacláče - overaly - sety - trička - topy - šaty.

ZÁLEŽÍ NÁM NA VAŠÍ SPOKOJENOSTI Velkoobchod, maloobchod, prodej, vzorkovna, poradenství, zásilková služba: -kování pro vestavěné skříně ALUPROFIL -fotoskla -nábytkové úchytky, reling -hliníková dvířka na nábytek SIRO ALU-Style -dekorativní fólie SIRO-BURG -nábytkové kování SCHWINN, SIRO, NOMET, GAMET, BLUM, HETTICH: ...

Prodej - dámské oblečení. Šití na zakázku.

Pánská, dámská, dětská obuv, punčochové zboží. Kabelky, peněženky. Sportcentrum.

Maloobchod, e-shop: - metrový textil - metráž.

Internetový obchod, e-shop: - oděvy, zn. MEATFLY - snowboardové, skate vybavení - obuv - batohy.

Výroba, distribuce, e-shop vlněného oblečení.

E-shop: - Gothic, Metal, Punk oblečení a doplňky

Výroba kožené galanterie - aktovky - peněženky - spisovky - desky na jídelní a nápojové lístky.

Služby: - kreativní grafický design - tiskový design - tvorba webových stránek - SEO optimalizace - výroba a potisk textilu

E-shop: - pánské spodní prádlo - kosmetika - pánská trička

E-shop: - dámské oblečení - obuv

Činnost: - poradenství v oblasti solárních elektráren - výroba, montáž ocelové konstrukce

Dodavatel, prodej: -ochranné pracovní pomůcky -pracovní a sportovní oděvy, obuv -zdravotnický materiál.

Prodej bytový textil. Prodej spodní prádlo, župany, košilky, pyžamo, plavky. Fitness oblečení.