JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prodej dětská móda značky Coccodrillo.

Velkoobchodní prodej bytového textilu a doplňků.

Super kecky. Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop.

Prodej, maloobchod: -dámské, pánské oděvy -kolekce -módní doplňky. V areálu IBC - pasáž B.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -matrace -lamelové rošty -postele. Prodejna Světspánku.cz Nákupní centrum KRÁLOVO POLE (TESCO) Cimburkova 4, Brno tel: 549 211 712 e-mail: brno1@svetspanku.cz www.svetspanku.cz Nákupní centrum FUTURUM Ostrava Varenská 50, tel. 596633911 Eshop- www.svetspanku.cz; www.donalmohadon.cz

I4MUM.cz - Těhotenská móda nternetový prodej, e-schop: -těhotenská móda -těhotenské kalhot, y trička, tuniky, spodní prádlo .sezónní oblečení. Aktuální kolekce těhotenského oblečení českých a slovenských výrobců. Osobní odběr Brno.

Pracovní a ochranné pomůcky, oděv a obuv.

Prodej, e-shop: -dámská obuv -pánská obuv -dětská obuv.

Povlečení za super ceny: -hotelové povlečení -krepové povlečení -bavlněné povlečení -prostěradla -utěrky -osušky -podsedáky -internetový obchod, e-shop.

Prodej - bižuterie Prodej - dámská a dětská outletová obuv Prodej - kabelky - doplňky Prodej - dámská outletová a italská móda. -výběr módních trendů v oblékání, extravagantní modely, super ceny, stálé AKCE, také ŠPERKY, kabelky, doplňky. Osobní přístup, příjemné prostředí, vel. S- XXL,

Výroba sportovní, pracovní a firemní oblečení pro širokou oblast. Zajišťujeme firmám oděvy, kdy jsme schopni vyrobit zakázku, dle firemních barev, návrhu střihu, potisku i výšivku loga firem.

Internetový obchod - široký výběr kvalitních ložních výrobků, jako jsou prostěradla nebo povlečení z materiálů bavlna, damašek, flanel nebo satén, froté prostěradla a jersey či plátěné ložní prádlo.

Čistírna peří Výroba - polštáře a přikrývky plněné peřím - včetně odvozu a dovozu Šití polštářů a přikrývek - včetně odvozu a dovozu Výroba - polštáře a přikrývky plněné peřím - včetně odvozu a dovozu.

Velkoobchod, maloobchod, internetový obchod, e-shop: - drogerie, sport, dárky pro děti, dospělé, brašny, batohy....

Prádlo. Výrobce dámského spodního prádla a plavek.

Safari kids. Prodej oblečení pro miminko, holky, kluky.

Prodej, e-shop: -dámské a pánské nadměrné oděvy od vybraných českých výrobců.

Boutique, butik s oblečením. Německé značky.

Kanceláře společnosti, zásobování: Zemědělská technika. Prodej, oprava, servis i pozáruční: provoz Střítež, Frýdek - Místek -traktory ZETOR -traktory, sklízecí mlátičky Case IH -závěsné stroje Kverneland, Vicon, Rau, Accord, Underhuag, Taarup -náhradní díly: -přívěsy, fekální vozy, rozmetadla, kultivátory, ...

Krejčovský salón. Prodej, maloobchod: -dámské, pánské oděvy -kolekce -módní doplňky.

Internetový obchod, e-shop vše pro dítě - autosedačky, kočárky, dětský nábytek, hračky, dětské oblečení....

Prodej olečení, skate, snow pro děti. Street oblečení, doplňky, obuv.