JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Prodej dětského použitého textilu. V našem kamenném obchodě najdete luxusní použitý textil z Anglie -najdete zde oblečení různých světových značek jako je např. Next, Gap, George, H&M, C&A, Cherokee a mnoho dalších.

Specializovaná prodejna dámské spodní prádlo a plavky, Zastoupení značek: Lise Charmel, Primadonna, Marie Jo, Marlies Dekkers, Simone Péréle, Lisca, Anita, Luna, CASS luxury Shapewear, Sunflair, Opera, Magistral, aguaclara, Rebeca swimwear.

Prodej lůžkovin, matrací, nádobí s nepřilnavým povrchem a výrobků pro zdravý životní styl. Dodávka kosmetiky s aloe vera, tepelné terapie, kuchyňské nože a roboti.

Sportovní oblečení. Funkční prádlo. Běžecké oblečení. Fitness oblečení. Sportovní doplňky.

Prodej: -látkové pleny -eko kosmetika -kojící a kojenecké potřeby -hračky -oblečení -přikrývky aj.

Prodej zahraničních značek a modelů od českých návrhářů.

Opravy, prodej: -kožená galanterie -výrobky z kůže, koženky a textilií -brašny, tašky, kabelky, peněženky, oblečení -výměna zámků a dírkování.

Internetový obchod, e-shop: - kompletní sortiment odolných vodotěsných kufrů Storm Case a veškeré příslušenství a náhradní díly - příslušenství ke zbraním, díly zbraní, vybavení pro střelce.

Kvalitní sluneční brýle německé značky Polaroid, italské značky Rudy Project, francouzské značky Julbo a švýcarské značky INVU, jejichž nabídku budeme neustále aktualizovat o nové modely a trendy. Ovčí kožešiny, výrobky z ovčího rouna.

Prodej, obchod s oblečením. Dámské, pánské.

Dodavatel spotřebních materiálů pro elektrotechnický průmysl. Zaměstnáváme více jak 50% pracovníků se zdravotním tělesným postižením (ZTP).

Velkoobchod drogerie: -čistící, mycí prostředky (Hankel, Ecolab, Procter and Gamble, STYL Larin, ZENIT-REAL, TATRACHEMA, BOCHEMIE -kartáčnické zboží SPOKA KARTÁČOVNY ŘEČICE -hygienické potřeby -školní a kancelářské potřeby -papírenské zboží (motouzy, obálky, sešity, pera, propisky, tužky) -ochranné pracovní pomůcky (rukavice, montérky, ...

Internetový obchod - trička - mikiny - spodní prádlo.

Internetový obchod, e-shop: - běžecké boty, obuv - běžecký textil a doplňky.

Prodej - termo prádlo - obuv dámská, pánská, dětská - ponožky - punčochy.

Prodej, montáž: -garnýže a záclonové tyče - žaluzie (horizontální, vertikální), římské rolety - panelové stěny - montáž interiérových doplňků - prodej záclon, dekoračních látek - zakázkové šití.

Prodej - autorská keramika - ručně malovaný textil Kurzy - keramické, výtvarné.