JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Výroba - oděvní doplňky z textilních materiálů.

Prodej a e - shop, keramika, porcelán, sklo, dekorace, kovové doplňky, bytový textil, sklo, dekorace, kovové doplňky.

Výroba, prodej - dámské oděvy včetně doplňků.

E - shop, bytový textil deky, metráž, povlaky, prostěradla, - dámská obuv, galanterie, hračky, prodej - bytový textil deky, metráž, povlaky, prostěradla.

Výroba - kožešinové výrobky. Kožešiny: - zpracování - barvení.

Půjčovna: -kyjovské kroje a jejich doplňky Výroba krojů i na zakázku.

Dům textilu. Maloobchod, prodej: - textilní a oděvní sortiment. - bytový textil - záclony a dekorační metrové zboží, ložní prádlo, polštáře a přikrývky, ubrusy a prostírání, ručníky, osušky a koupelnový program - kolekce dámské, pánské a dětské oblečení a prádlo včetně doplňků - společenské i oblečení pro rekreační sport a volný čas.

Prodej - bižuterie, doplňky. Velkoobchod, maloobchod - kadeřnické potřeby, doplňky, prodej - kožené pásky, kabelky, doplňky.

Velkoobchod - pracovní oděvy trika, montérky, kalhoty.

E-shop, prodej sortiment pro zdravý spánek: - matrace - postele - rošty a lůžkoviny

E-shop, prodej sortiment pro zdravý spánek: - matrace - postele - rošty a lůžkoviny

Značkový outlet s nejnovější módou značek Tommy Hilfiger, Hilfiger Denim, Pepe Jeans a Guess po celé České republice.

Výroba, prodej: -funkční prádlo Klimatex® -termo prádlo (thermoprádlo) -pletené výrobky (Polypropylen) -prádlo s UV filtrem č. 7 -pleteniny integrované (bavlna/polypropylen). Zakázková výroba.

Služby, maloobchod: -bazar kabelky, příslušenství -půjčovna luxusních kabelek a příslušenství.

Prodej - barvená a nebarvená vlna, materiály pro filcování.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis: -motorové a elektrické řetězové pily -křovinořezy, travní sekačky -zahradní malotraktory -ruční nářadí pro zahradu a les* -ochranné pomůcky. Firma Husqvarna.

E - shop, ručně malovaná trička, keramika, porcelán. Výroba - ručně malovaná trička.

Prodej - kožené oblečení bundy, saka, paleta - velurové kožichy pánské i dámské Výroba - kožichy - doplňky z klasických kožešin stejně jako z umělýchopravy - velury - kožené oděvyrenovace - kožené oděvy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: -pracovní oděvy, obuv -rukavice -montérkové soupravy -montérkové blůzy, kalhoty -kombinézy -pracovní pláště -reflexní oděvy -gastronomie - oděvy -bílé ošacení -nepromokavé ošacení -zástěry -pokrývky hlavy -zimní oděvy -zimní bundy, kombinézy, kalhoty, vesty -spodní prádlo -softshellové ...

Kompletní vybavení pracovišť pro servis a výrobu elektroniky: -antistatické pracovní stoly GBP -pracovní nábytek, židle -letovací systémy -pájecí technika JBC, Metcal, Weller, Pace -páječky, pájecí stanice -spotřební materiál pro pájení -nářadí pro elektroniku, kleště, pinzety Piergiacommi -dispensery -antistatické pracovní ...

Výroba výšivek (výšivky), vyšívání. Strojní (strojové) vyšívání na strojích TAJIMA (Tadžima)-Japonsko. Vyšívaná reklama: -nášivky, výšivky, aplikace. Prodej Křestní roušky.