JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prodej, dodávka, montáž, oprava, servis, revize: -plynová zařízení (ústřední topení, výměníkové stanice, kotelny) -vodo, topo, plyn materiál. Práce: -topenářské -vodoinstalatérské -plynařské -kompletní rekonstrukce rodinné domy, bytová jádra -rozvody vody (plast, měď) -rozvody topení (ocel, měď, plast) -rozvod plynu ...

Calmatex zajišťuje výrobu a prodej na e-shopu: - funkční prádlo, termoprádlo CALMA® - bederní pás UNISEX - kukla Unisex i dětská - čelenka, čepice přes uši - čepice dětská - spodky dlouhé nohavice dětské, pánské, dámské (i krátké nohavice) - mikina se zipem dámská, dětská i pánská - dámské kalhotky s nohavičkami - nátělník s ...

Maloobchod, prodej: -nábytek (bytový, kancelářský, dětský, kuchyňský atd.) -bytové doplňky -bytový textil (povlečení, ručníky) -bytový metrový textil, metráž -podlahové krytiny (koberce, korek) -domácí, kuchyňské potřeby -sklo, porcelán.

Ochranné pracovní oděvy a obuv. Zakázková výroba, prodej, eshop. Vzorková prodejna

Specializovaný internetový a kamenný obchod v Brně s dětským zbožím. Prodej kojeneckých potřeb, dětských kočárků a autosedaček. Odborné poradenství s výběrem sportovního, sourozeneckého kočárku nebo autosedačky.

Velkoobchodní prodej širokého sortimentu vysoce kvalitních produktů z oblasti spojovací a upevňovací techniky, nářadí, šroubů, dílenské chemie a také ochranných pomůcek má pro Vás společnost reca spol. s r.o.

Vše pro řemeslo, průmysl a obchod. Velkoobchod se železářským zbožím, železářství. On-line webkatalogy včetně ceny jsou k dispozici na našich www stránkách. Nejširší sortiment železářského zboží. Kování a spojovací technika: Stavební kování - okenní a dveřní kování - okapnice, parapety, těsnění - dveřní závěsy, dveřní zavírače, ...

Internetový obchod a kamenná prodejna v Brně se stylovým dětským oblečením v rockovém stylu. Dupačky, bryndáky nebo mikiny s rockovou tématikou. Možnost potisku oblečením vlastním motivem zákazníka.

Internetový obchod a kamenná prodejna s českým šitým oblečením pro děti a maminky. Prodej čepic, kukel, overalů, kalhot, tepláků, legín, triček, body, kraťasů, šatů a rukaviček. Dámské bundy na nošení dětí, čelenky a tílka.

Dovoz, distribuce, velkoobchod textilu vhodného k reklamním účelům. Reklamní textil: -reklamní textil CHILI (kšiltovky, čepice, šály, rukavice, klobouky, polokošile, větrovky, vesty, fleecové produkty -reklamní textil Sol's (trička dámská a pánská, polokošile, košile, mikiny, fleece a sportovní bundy, vesty, ...

Společnost MadaCraft s.r.o. provozuje eshop s módními doplňky.

LITEX Brno nabízí: - jednodílné a dvoudílné dámské plavky (libovolná kombinace velikostí plavkové podprsenky vel. A-F a plavkových kalhotek) -pánské plavky - dětské plavky - spodní prádlo - oblečení pro sport a volný čas - těhotenskou módu - funkční prádlo - doplňky (ponožky, plavecké doplňky, zimní čepice a rukavice, lyžařské kukly, ...

Společnost ANJA BAGS s.r.o. provozuje e-shop Demix, kde zakoupíte dámské kabelky, pánské tašky, roušky, dezinfekce, batohy, doplňky, oblečení (i dětské), kosmetiku a šperky. Sortiment tvoří výrobky známých značek 4U CAVALDI, VUCH, Gregorio, Green Wood, Sanchez, David Jones, Disney, Ellise a další.

Sklad, velkoobchod, maloobchod, prodej: -materiál vodoinstalační, topenářský, plynoinstalační (kompletní sortiment) -čerpadla do vrtů ponorná, vodárny domovní -uzavírací armatury -radiátorové zátky, ventily vřetenové, kulové, klapky, termostatické hlavice, šroubení -fitinky, těsnění -hadice - voda, plyn -izolace potrubí -kotle ...

Karolína Čejková provozuje kožešnictví a zaměřuje se na opravy a předělávky kožešinového zboží, kožešin a čištění.

Maloobchod, prodej: -spodní prádlo -pyžama -župany -punčochové zboží -domácí oblečení -trička -plavky -kapesníky.

Prodej, internetový obchod, e-shop: -pyžama, noční košile, župany, spodní prádlo, trička, ponožky Penzion, ubytování, wellness, restaurace

Robert Grudnik se zaměřuje na prodej dámského oblečení, obuvi, šperků, bižuterie a pánského oblečení.

Provozovatel aukčního portálu Aukro.cz.

Motylum s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej designových skleněných motýlků k pánským oblekům.

Funkční a antibakteriální spodní prádlo, dámské, pánské a dětské bezzápachové oblečení pro všechny druhy sportů a velký výběr doplňků má ve svém bohatém sortimentu český výrobce NANOSHOP s.r.o. z Brna, který provozuje e-shop.

TUČI s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu firemního oblečení a pracovních oděvů.

Prodej, eshop: Luxusní spodní prádlo a doplňky značek Victoria's Secret a PINK

Specializovaná firma na křemičité písky: - geotextilie pro jízdárny - písky dle užití - antuka

Prodej - široký sortiment dětské obuvi - pro holky i pro kluky, obuv na doma, vycházkovou obuv, sportovní obuv, ... Česká atestovaná obuv pod značkou kvality ŽIRAFKA a Česká kvalita.