JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Český výrobce kvalitní pletené metráže (pletená metráž). Výroba, prodej, materiály na: -sportovní dresy -funkční thermo oblečení pro volnočasové aktivity -antistatiské -antibakteriální -nehořlavé -multifunkční s využitím prvků nanotechnologií.

E - shop - dámské a pánské oblečení a obuv - ADIDAS, AIRWALK, CALVIN KLEIN, CROCS, DIESEL, FILLA, GUESS, LONDSDALE, NIKE Velkoobchod - dámské a pánské oblečení a obuv - ADIDAS, AIRWALK, CALVIN KLEIN, CROCS, DIESEL, FILLA, GUESS, LONDSDALE, NIKE.

Dětský second hand - kalhoty - košile - kraťasy - mikiny - šaty - sukně.

Internetový obchod, e-shop, prodej: - stavební materiál, stavebniny levně.

Second hand - dětské oblečení NEXT, ADIDAS, NIKE, DISNEY E - shop - dětské oblečení NEXT, ADIDAS, NIKE, DISNEY Prodej - dětské oblečení NEXT, ADIDAS, NIKE, DISNEY

E-shop, prodej: - svatební doplňky - svatební obuv, kabelky.

Internetový obchod - spodní a erotické prádlo - pyžama - plavky - punčochy - velké podprsenky, push - up podprsenky - korzety - punčochy.

Internetový obchod - kožené oděvy - galanterie - nože Prodej a e-shop - nože prodej a e-shop - galanterie -internetový obchod - kožené oděvy Prodej a e-shop - samurajské meče.

Maloobchod, prodej, e-shop: -dětské kočáky, doplňky -pleny, potřeby na koupání -nosítka, hračky -oblečení pro kojence -autosedačky -postýlky -židličky.

Velkoobchod, prodej, e-shop: -ochranné pracovní pomůcky -stavební plasty -chemie a nátěrové hmoty -ploché sklo a zrcadla -pryže a řemeslnické potřeby -nářadí -drogerie.

Prodej, e-shop: - dětské oděvy, kompletní nabídka.

Internetový obchod - dámské, pánské CROSS JEANS - dětské oblečení BÜCÜRÜK A SAN BEBE.

Prodej - dětské oděvy a textil.

Internetový obchod - společenské a svatební -šití na zakázku - modelové konfekce svatebních šatů - společenské a svatební šaty -prodej pletená móda.

Opravy - obuv. Brašnářské práce

Prodej: - hedvábné, ručně malované kravaty a šátky.

Prodej: - kolekce QUEEN, bavlněné zboží - čepice ATLANTIS, TARGET, KEYONE. Výroba: - zakázkový textil, čerpání ze skladových zásob QUEEN - nášivky a výšivky - aplikace na textil.

Opravy oděvů Úpravy oděvů Šití záclon, závěsů Kožešinové oděvy - opravy a úpravy Praní a žehlení prádla.

Prodej, e-shop: - těhotenská móda, těhotenské oblečení.