JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Prodej spotřební zboží a pomůcky: - úklid a validace - ochrana rukou, osobní ochranné prostředky - jednorázová ochrana - dezinfekce a dekontaminace - obalové materiály - kancelářské potřeby - dekontaminační koberce aj.

Výroba: - pánské oblekové a dámské kostýmové tkaniny z vlněných česaných přízí.

Prodej, výroba: - manažerská, reklamní a dárková kožená galanterie - kufry, aktovky, peněženky, diáře, vizitkáře a mnohé další zboží (především kožené).

Velkoobchod, prodej: - úplety prádlové i na svrchní ošacení - metrový textil.

Prodej punčochového zboží, pánského a dámského termoprádla. Nabízíme péřové, tenké, froté, zdravotní a bavlněné punčochy.

Půjčovna - svatební šaty - společenské šaty.

Výroba a prodej šicích nití ze 100% Polyesterových vláken 151 odstínů ve 100m návinech a 72 odstínů v 500m a 1.000m návinech. Kancelář: nám. Republiky 15 Brno, 61400.

Second hand - FUBU, ANN TYLOR, XOXO, ABERCROMBIE, CHILDREN PLACE, PHAT FARM, AMERICAN EAGLE, AEROPOSTALE, SEAN JOHN, JLO - JENNIFER LOPEZ, MARY KATE, JONES NEW YORK, GREEN DOG, CELVIN KLEIN, AMERICAN RAG, XHILARATION

Opravy - obuv Výroba - obuv Výroba a opravy - brašnářské výrobky.

Výroba a prodej - bariérové protiroztočové povlaky PRISTINE - SALUBERA Prodej - bariérové protiroztočové povlaky PRISTINE - SALUBERA Výroba - bariérové protiroztočové povlaky PRISTINE-SALUBERA

Povrchová úprava flockováním - imitace semišu. Nanáší se na jakýkoli materiál - kov, plast, guma, dřevo, papír, sklo, laminát, sádrokarton, polystyren, molitan, textilie aj.

Studio zdravého spánku. Prodej: -zdravotní matrace -polštáře anatomické a přikrývky z dutého vlákna -rošty -nábytek z masivu -židle, sedací nábytek.

Velkoobchod, prodej: -obuv dětská, dámská, pánská -zdravotní obuv -sportovní obuv.

Výroba: - dětské a konejecké oblečení.

Firma Royal komfort je výhradním dovozcem špičkových matrací a lůžek americké značky King Koil pro Českou republiku a Slovensko. Postele a matrace King Koil najdete v nejlepších světových hotelech od The Ritz Carlton, Mandarin Oriental, Waldorf Astoria až po Atlantis the Palm a mnohé další. Firma se zabývá výrobou těch nejkvalitnějších matrací a ...

Prodej - kožené oděvy Opravy - kožené oděvy.

Velkoobchod, prodej: - bytový textil - koberce - záclony - závěsy - deky - polštáře.

Bezbolestná liposukce EXILIS - remodelace těla - lymfomasáže - lifting obličeje Internetový obchod - dámský oděvy Internetový obchod - dámský oděvy.

Čalounické práce, opravy - čalouněný nábytek Výroba - sedačky - matrace - sedací soupravy - křesla - rozkládací pohovky - kožené sedací soupravy.