JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Pracovní ochranné pomůcky. - prodej barev - laky - potřeby pro malíře a natěrače - pracovní a ochranné pomůcky - drogistické zboží - zahrádkářské potřeby - maziva a oleje.

Internetový obchod, eshop, e-shop: - dámské a pánské trenýrky, klasické, s potiskem - ponožky.

Prodej, eshop, e-shop: - dětská kosmetika - doplňky ke koupání - hračky - kočárky COTO BABY, BABY ACTIVE výhradní dovozci - kojenecké potřeby AVENT, CHICO, CYBEX, NUK, MANDUCA, SCARLETT, TOMME TIPPE, NANNY, EMTEX, BABYVAK, IVEMABABY - postýlky - vaničky - přebalovací podložky - kojenecké oblečení TWINS a SWEET BABY - ...

Prodej specializovaného nábytku se zaměřením na zdravé spaní: -zdravotní matrace -masivní postele -lamelové rošty -přikrývky -sedací soupravy -skříně, obýváky, předsíně -veškerý nábytek pro pohodlné bydlení.

Značková móda: -JACKPOT představuje dámskou módu pro volný čas a oddych -COTTONFIELD - značka pánské módy s nejvyšším komfortem a kvalitou.

Výroba, maloobchod, e-shop, eshop: - plstěné výrobky - dekorační předměty - oděvní doplňky - dárkové předměty.

Brašnářství. Výroba, prodej, oprava: -brašnářské, sedlářské zboží -kožené zboží, drobná výroba na zakázku -výměny zámků, kování a zipů -opravy batohů a aktovek dětské, školní, pánské.

Zboží české výroby. Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop, poradenství: -koberce, podlahové krytiny, PVC podlahoviny, korek -metráž, potahové látky, polštáře, přikrývky, ubrusy, prostírání, utěrky, ručníky, osušky, povlečení, prostěradla, kapesníky, záclony, závěsoviny, deka (přikrývka), lemovka na koberce -koupelnová předložka, ...

Prodej: -geotextilie -ekotextilie -fólie -protierozní ochrany -zahradní dekorace -sortiment pro stavbu, dům a zahradu. Velkoobchod: - stavební materiál.

Výroba, velkoobchod: -dámské a pánské oděvy -tkaniny -konfekce, oděvy -dámské doplňky -šátky, šály.

Sedlářství, brašnářství. Výroba, prodej, oprava: -výroba z kůže na zakázku -brašnářské, sedlářské zboží -koňské postroje, sedla -brašny pro motorkáře -filtr na pitnou vodu.

Internetový prodej, e-shop: -dětský nábytek, deky, hračky, dekorace a oblečení.

Maloobchod, e-shop: -pletené, háčkované oděvy a doplňky -materiál pro vlastní tvoření -klubíčka, příze, stuhy.

Prodej dámských a pánských oděvů včetně módních doplňků.

Prodej elektromateriálu - přístrojů, kabelů, světelných zdrojů, rozvaděčů a baterií Nabídka nářadí a ochranných pomůcek

Maloobchod, prodej: -specializovaná prodejna pro těhotné, nastávající maminky a kojence -konfekce, oděvy, textil, šaty, halenky, sukně, kalhoty, kraťasy, trička, svetry, prádlo, plavky -kosmetika pro maminky a kojence -výbavička pro novorozence. Služby: -odborné rady porodní asistentky Hany Berkové.

Maloobchod, prodej, e-shop: -sportovní svět - lyžařské bundy, cyklistické oblečení pro volný čas -pyžamový svět - pyžama, noční košile, župany od dodavatele Vienetta Secret aj. -army oblečení a potřeby od německých dodavatelů.

Krejčovský salon v Tivoli. Krejčovství, šití: -dámské, pánské oděvy -šití prádla -vyšívání -modelová konfekce.

Obchod, prodej: -značkové kolekce oblečení NorthFinder -oblečení pro muže, ženy, dorost pro volný čas a sport - bundy, trička, košile - Outdoor, Sports wear, Travel, SkiWear, SnowWear, Teen SportsWear, StreetWear, LiveStyle.

Velkoobchod, outlet, velkosklad, e-shop, dodavatel: -oblečení -pánské, dámské, dětské, sportovní -bundy, mikiny, šaty, saka, tuniky, trička, kalhoty, rifle -sportovní obuv -opasky, šátky -bižuterie -spodní prádlo. Značky: -PUMA, Nike, Adidas, Fila, Kappa, Reebok, Customer Returns, Guess, Calvin Klein.

Maloobchod, prodej, e-shop. Specializovaná prodejna zdravého spánku: -postele -matrace -rošty -lůžkoviny -doprava po ČR.

Firemní prodejna, prodej: -čalouněný nábytek -dvoulůžka -rozkládací dvoulůžka -jednolůžka -křesla -taburety -sedací soupravy -dětské postýlky -patrové postele -zdravotní matrace (vrstvená, pružinová) -rošty -potahové látky -lamelové rošty (pevné, polohovací). Velkoobchod, maloobchod, prodej: -výběr z 250 druhů ...

Modelové pletení, prodej: -šaty -sukně -svetry -halenky.