JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Interiérové centrum SOHO. Prodej: -matrace -postele.

Výroba: -dámské a pánské flaušové kabáty, zimníky, paleta. Dovoz: -metrový textil z Itálie, flauše, vlnařské výrobky. Dodavatelská společnost pro velkoobchod, velkoodběratele.

Půjčovna, prodej: -svatební šaty (možnost ušití i dle katalogů) -šaty pro družičky i šaty do tanečních -doplňky pro nevěsty -ozdoby na auta a různé dekorace -luxusní spodní prádlo pro sváteční příležitost -punčochové zboží -velký výběr snubních prstenů -svatební oznámení -velký výběr dámské svatební obuvi.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -elektrické ruční nářadí FEIN, INDUSTRIAL, NAREX, HITACHI, MAKITA -ruční nářadí SANDVIK pro extrémní namáhání (prostředí do 1000 V) -zahradní stroje STIHL (křovinořezy, pily) -vzduchové nářadí INGERSOLL RAND -nářadí pro instalatéry ROTHENBERGER -spojovací materiály FABORY -vyplňovací pěny ...

Dovoz, prodej: -potahové látky -useň -půjčovna dekorací.

Síť specializovaných prodejen s kusovým textilem a doplňky, velkoobchod, prodej, e-shop: -pánská a dámská móda -klobouky, čepice, šály -kravaty, košile -módní doplňky.

Půjčovna, výroba: -kostýmy -historické kostýmy -vojenské uniformy -karnevalové masky pro dospělé i děti. Nákup, prodej, vše do roku 1990: -oděvy, bižuterie -klobouky -militárie -zbraně -vyznamenání.

Největší svatební salon pro pány v ČR. Exklusivní půjčovna obleků v centru Brna. Luxusní pánské obleky za skvělé ceny. Oblékáme ženicha od hlavy k patě. Objednejte se na konzultaci, ušetříte.

Internetový obchod se spodním prádlem: -luxusní a kvalitní spodní prádlo evropských výrobců -kalhotky, tanga, podprsenky, korzety, košilky, pyžama, punčochy a spoustu dalšího kvalitního spodního prádla.

Maloobchod, prodej, e-shop: - značkové hodinky - značkové oděvy - doplňky.

Výroba, prodej: - dětská obuv.

Maloobchod, prodej. Studio interiér. Odborně ušijeme: - záclony a dekorační látky na běžná i atypická okna (šikmá, oblouky). Poradenství a zaměření v interiéru. Montáž, instalace, doprava.

Obchod, prodej: -sportovní oblečení, zimní bundy, mikyny, větrovky -sportovní obuv -doplňky.

Obchodní činnost, prodej: -textilní látky na bavlněné košile, vlněné obleky a kalhoty. -zprostředkování vývozu do Francie. Provozování prodeje přes internet - eshop.

Výrobní oděvní družstvo. Výroba, maloobchod, prodej: dámské oděvy, pronájem nebytových prostor

Internetový obchod, e-shop: -dámské tašky, taška na notebook -kabelka na notebook.

E-shop, prodej, internetový obchod: -spodní prádlo -dámské prádlo -pánské prádlo -kalhotky, tanga, podprsenky -trenýrky, boxerky -šaty, mikiny, trika, tričko, svetry, kraťase -doplňky, náramky, prstýnky, naušnice, laky Jessica, Power balance, Pull-in/Kanabeach.

Dítě a já E-schop Zásilkový obchod: -potřeby dětí a maminek -hračky, textil, boty, knihy, kosmetika, kočárky -zboží pro děti.

Výroba, návrh, prodej, e-shop: -prádla -termoprádlo -dámské prádlo -pánské prádlo, spodky -prádlo pro sport -čelenky -ponožky -triko, třička -dlouhé nohavice, trenýrky -kombinézy, pulovry, mikiny -cyklokalhoty, cykloprogram, pláštěnky -plavky zakázkové, sériové -fitkalhoty.

Kalamita design Oděvní návrhářské módní studio: -originální autorská móda -doplňky a šperky -ruční výroba, vlastní návrhy E- shop (šperky, trička, kabelky .... ). -Originální mladá móda

Výroba, šití i na zakázku, prodej: -oděvy nadměrné velikosti. Prodejna Buci XXL: -Hybešova 35, 602 00 Brno, tel.543 215 357 po-pá 9-17.30

Zdravý spánek a vybavení ložnic. Prodej: -postele -matrace -noční stolky -úložné prostory -anatomické polštáře -čabraky -chrániče matrací -rošty -komody -stoly -police -regály -zdravotních matrací Zakázková výroba: -postele -skříně.

Specializované prodejny s 13-letou tradicí zaměřené na ponožkové a punčochové zboží od 40 nejznámějších českých výrobců. Prodej, e-shop, internetový obchod (dobírka nebo v prodejně). Ponožky: -100% ...

Prodej: -matrace, rošty -ložnice, postele -české a moravské výrobce -polštáře -přikrývek, přikrývka -povlečení.