JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prodej, distribuce po ČR a do zahraničí: -punčochové zboží značky EVITA a EMY -punčochy ve spreji - Air Stocking. Velkoobchod: -punčochové zboží -pletená příze. Maloobchod: -textilní galanterie. Zástupce společnosti Air Stocking (www.airstocking.cz): -punčochy ve spreji.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop, prodej: -pracovní oděvy -pracovní obuv, zdravotní obuv, bezpečnostní obuv, přezůvková obuv -pracovní rukavice jednorázové, zimní, speciální -přilby, čepice -ochranné štíty, ochranné brýle -ochrana sluchu sluchátka, zátky -polomasky, respirátory. Maloprodej provozujeme pouze formou elektronické ...

Výroba: -dětské povlečení -dětské oblečení - dívčí, chlapecké. Prodejna MIMINKO: Nákupní centrum TESCO Cimburkova 4, 60200 Brno - Královo Pole tel: 541214696, 733134565 pracovní doba: 9 - 21 hodin.

Maloobchod, prodej: -tradiční české výrobky včetně atypických rozměrů -povlečení krep, bavlna, satén, flanel, mikro, jersey, damašek -přikrývky, polštáře (duté vlákno, peří) -prostěradla froté, jersey, mikro, flanel, plátno -ručníky, osušky, předložky, župany, žínky, koupelnové sety -deky, přehozy -ubrusy, utěrky, PVC ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -tradiční české výrobky z froté a damašku VEBA Broumov a.s. Froté: -ručníky, osušky, předložky, župany, žínky, koupelnové sety -froté metráž tkaná, pletená. Damašek: -ubrusy, ubrousky, naprony i metráž -lůžkoviny, šité ložní soupravy -prošívané přikrývky a polštáře i s dutým vláknem (termovlákno nebo ...

Módní salon Posch. Prodej: -oblečení, obuv a doplňky pro dámy a pány od světově proslulých módních návrhářů: ESCADA, Vivienne Westwood, Jean Paul Gaultier, FERRÉ Milano, AIGNER, BOGNER, Faith Connection, RIANI, VERSACE Collection, John Galliano, LAGERFELD, TRUSSARDI JEANS, AZZARO, HILTL. Služby: -profesionální vizážisty a stylisty -úprava ...

Internetový obchod, e-shop: -dámské oblečení značky Rialto -těhotenská móda -kojenecké a dětské potřeby -dětský nábytek a hračky.

Maloobchod, prodej: -módní oděvy, textil. Šití, přešívání na zakázku.

E-shop www.Top-Penezenky.cz Široký výběr - kvalitní peněženky vyrobené z hovězí kůže, nabízí zákazníkovi maximální spokojenost a kvalitu výrobků za nižší ceny než nabízí konkurence. Všechno zboží je skladem, expedice 24 hodin.

Provádíme opravy a úpravy oděvů, šití záclon a povlečení. V prodeji máme textilní galanterii, ponožky, čepice( dětské šátečky), rukavice a jiné.

Výroba, šití, prodej: -dámská textilní konfekce -halenky -kalhoty.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -metráž, metrový textil, látky, úplety. Provozovny: -Brno-Žabovřesky, Horova 10/1627 -Brno-Řečkovice, Novoměstská 43/1740.

International Business Centrum. V objektu: -parkování -mytí aut -servis, oprava -pneuservis -autosalon CHRYSLER JEEP -autobazar -squash -restaurace -čistírna. Prodej: -luxusní potřeby a doplňky pro domácnost -drogerie -textil, oděvy, obuv -papírnictví, kancelářské potřeby -květiny -potraviny.

Zakázková výroba, prodej: -čalouněný nábytek (sedací soupravy, matrace, válendy s úložným prostorem, taburety) -čalounění dveří, skříněk -válendy s úložným prostorem -veškeré čalounické, dekoratérské práce. Oprava: -čalounění (nábytek, dveře, skříně) -klasický nábytek. Šití: -záclony, závěsy. Prodej: -400 druhů ...

Výroba, oprava, úprava, prodej, poradenství: -ortopedická obuv -ortopedické vložky -výroba, aplikace vnitřního sandálu při amputaci nohy v metatarzech a výše nebo při zkrácení dolní končetiny -ortopedické úpravy standardní obuvi, zvýšené podešve, vystavění podešve -zabudování podélné, příčné klendby -zhotovení individuálních ...

Služby, e-shop: -dámské zakázkové krejčovství -návrhy, šití vlastní oděvní kolekce.

Obchodní činnost: -prodej použitého oblečení.

Prodej: -dámská móda značek CONCEPT, KENNY-S, CODIA, YELL INDUSTRY, KORALLINE -pánská konfekce CALAMAR a MONTE CARLO -prádlo, plavky -zakázkové krejčovství, úpravy oděvů.

Prodej: -pánské, dámské oděvy -módní doplňky prádlo, plavky -dámské zakázkové krejčovství společenské oděvy, kostýmy, saka, šaty, halenky, kalhoty i pláště. Provádíme úpravy oděvů.

Značka ROCKINO. Výroba, obchod, e-shop, prodej, distribuce zásilkami ČP po dohodě: -dětské čepice kojenecké, pro teenagery, kšiltovky školní, zimní, jarní, letní, podzimní -dívčí šaty, šatičky ve velikostech 62-134 -zimní konfekce kabátky, dětské soupravy pro chlapce a děvčata, lyžařská kukla -dětské šály, rukavice šité -dětská konfekce, ...

Půjčovna: -svatební, společenské šaty -doplňky pro nevěsty. Svatby na klíč.

Zakázkové dámské krejčovství. Šití, oprava: -dámské oděvy -opravy, úpravy oděvů.

Prodej: -textil -textilní galanterie.

Oprava: -obuv, péče o obuv. Výroba: -klíče, autoklíče, crypto klíče, zabezpečovací technika-zámky-vložky, broušení -rytecké práce -výměna baterií a řemínků. Služby na počkání nebo během nákupu. Otevřeno 364dní v roce-12hodin denně.

Výroba, šití: -oděvy pro rychlou záchranou a dopravní službu, pro zdravotnictví -výstražné reflexní oděvy pro záchranou službu dle ČSN EN 471 -profesní oděvy -doplňky k oděvům. Výrobky jsou chráněné průmyslové vzory. Materiály, látky jsou certifikovány. Záruka na výrobky je minimálně 2 roky.