JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
SWISSGREEN ALFA s. r. o. se zaměřuje na dovoz a prodej strojů pro stavebnictví, vysokotlakých komponentů a pracovního oblečení.

Radim Svoboda provozuje opravnu a čistírnu oděvů, prodává pelechy pro psy, chovatelské potřeby, molitanové desky a zbytky látek.

EIM elektro s.r.o. se specializuje na prodej: - elektromateriálu, elektroinstalačního materiálu, přístrojů - kabely, vodiče, svítidla, světelné zdroje - materiálu (úchytný, úložný, hromosvodový a zemnící) - rozvaděčů a baterií - nářadí a ochranných pomůcek

Lubomír Rašovský se značkou oblečení Acrobat se zaměřuje na výrobu a prodej triček, mikin a potisk textilu.

Kristýna Svidroňová se zaměřuje na optimalizaci webů a vyrábí a prodává NANO roušky.

Společnost TWATA factory s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej dámského, pánského a dětského oblečení.

Iveta Nedomova Design s.r.o. se zaměřuje na design a prodej oblečení nekonvenčního, skandinávského stylu vhodného pro všechny druhy postav. V sortimentu je možné najít halenky, mikiny, sukně, šaty, čepky a mnoho dalšího.

PhDr. Adam Chalupníček provozuje internetový jarmark služeb, zboží a výrobků.

Internetový obchod. Prodej šperků, hodinek a módních doplňků.

LS Style krejčovství s.r.o. je ryze česká výrobní firma, která klade důraz na poctivou českou výrobu a tradici zachování klasického řemesla. I když jsme mladá firma, máme bohaté dlouholeté zkušenosti, jak se šitím oděvů, tak i hotelového a bytového textilu. Jsme schopni ušít prakticky vše podle přání a aktuálních potřeb zákazníka. Zakládáme si na ...

Společnost EUROSTOCK Czech Republic s.r.o. nabízí: - italské módní zboží - outletového oblečení

Společnost Hanks s.r.o. nabízí: - střešní produkty - fasádní produkty - parozábrany - zahradní textilie. Výdejní sklad - adresa: Řetechov 70, 763 26 Luhačovice.

Společnost Mag 45, s.r.o. je poskytovatel logistických služeb a dodavatel dílů pro hightech průmysl a elektrotechnický průmysl - dodávka nástrojů, obráběcí, ruční - spojovoací materiály - ochranné pomůcky.

Prodej, e-shop: - dětské zboží - dětské oblečení - hračky - dětská povlečení

Obchodní společnost Retria company, s.r.o. provozuje e-shopy LuxusníKošile.com a Retria nails: E-shop LuxusníKošile.com nabízí luxusní pánské košile, kravaty a doplňky značky AVANTGARD. E-shop Retria nails nabízí profesionální UV gel laky a doplňky pro domácí manikúru.

Textilomanie s.r.o. poskytuje prodej domácího textilu, postelí, matrací a dalších výrobků. Nabízí kvalitní povlečení, prostěradla, ručníky a osušky české výroby. Některé vzory povlečení si nechávají exkluzivně vyrábět pouze pro náš obchod.

Internetový obchod, e-shop: - drogerie, kosmetika - dámské, pánské, dětské oděvy - módní doplňky - sportovní potřeby.

Internetový obchod Kabelečky.cz má v nabídce: - stylové kabelky a peněženky různých druhů, pro každou příležitost. S naší krásnou kabelkou, stanete se modelkou!

Společnost WELD PROFI s.r.o. má velkoobchod, maloobchod, kde poskytují prodej záruční, pozáruční servis, oprava, poradenství, konzultace v oblasti: -svařovací technika -svařovací stroje, zařízení -náhradní díly, příslušenství -svařovací zdroje -pálící a řezací stroje -svářečky, autogen -stroje pro svařování metodou MIG/MAG, TIG, ...

PiCaSo manufactury, s.r.o. se zabývá s ruční výrobou matrací, polštářů, přikrývek a dalších ložních doplňků.

Ottoberg, s.r.o. je obchod s oděvy, které nabízí na eshopu ale i na kamenné prodejně. V sortimentu mají jak dámské, tak i pánské oděvy.

CGE Systems s.r.o. má b nabídce: pracovní oděvy - montérky, přilby - zabezpečovací systémy - alarmy, kamery

Zekucia, s. r. o. je velkoobchod se spodním a nočním prádlem se zaměřením na dovoz zboží z Itálie. V současné době dovážíme ze 3 státu EU - Itálie, Maďarska a Slovenska. V prádle nabízíme klasické i módní kolekce známých italských značek, pánské pyžama BipBip, župany Belmanetti, plavky Rebecca Swimwear a Ikab.

HYGOSERVIS a.s. realizuje prodej hygienického programu a kancelářských potřeb.: -ručníky v roli -skládané ručníky -průmyslové utěrky -netkané textilie, ubrousky -zásobníky, nádoby na odpad -zásobník na toaletní papír -zásobníky na ručníky -nádoby na odpad -dávkovače mýdla -osvěžovače ...