JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná
ILLA & Partners s.r.o.

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Prodej, e-shop oblečení ve stylu vojenského letectví. Prodej dámského, pánského a dětského oblečení a doplňků.

Maloobchod, velkoobchod, e-shop -těhotenské oblečení české výroby. Trička, těhotenské oblečení s výšivkou. Těhotenské kraťasy, kalhoty, kojící oblečení, na spaní, noční košile, pyžama.

Internetový obchod, e-shop: - panské a dámské šály a šátky na krk, pašmíny všech druhů, barev a materiálů. Kvalitní šátky tunel, bavlněné šátky, hedvábné šátky i okouzlující saténové šátky. Dejte přednost kvalitě. Z naší nabídky více jak 300 šátků si vybere každý.

E - shop, internetový obchod: - dětské oblečení - hračky - autosedačky CERETERO - nafukovací předměty k vodě.

Prodáváme módní doplňky, pěněženky z pravé kůže dámské i pánské. Kožené opasky a tašky přes rameno různých velikostí cestovní i sportovní. Dámské šátky s moderními motivy. Též nabízíme hedvábné šály a šátky.

Světový řetězec s mladou módou pro ženy a děti. Prodej: -oděvy, textil -prádlo -punčochové zboží -kabelky -šátky, čepice a jiné pokrývky hlavy.

Gino Fashion - eshop - kožené kabelky a módní doplňky italské značky Burglar.

Obchod, internetový prodej, eshop, e-shop - nové dětské a kojenecké značkové oblečení, oblečení z Anglie - značky Minoti, Funky Diva, Babaluno, Disney, Lonsdale, Soul & Glori a licenční značky Hallo Kitty... Levné oblečení značek Wolf, Kugo, Cactus Clone. Dětské oblečení 1-7(8) let, do 128 velikosti: -tričko, mikina, kalhoty, rifle, ...

Nabídka, prodej, obchod (hedvábí): -ručně malované hedvábné doplňky: -hedvábné šátky, šály 55x55, 90x90, 40x150, 45x180, 90x180 cm -hedvábné kravaty -topy -kapesníky -halenky -hedvábné šály -autorská malba na hedvábí rámovaná v obrazu (obrazy). Služba: -dodávka dobírkou.

Autolakovna. Autolaky a průmyslové laky - autolaky DUPONT - průmyslové laky - brusiva - leštění - ochrané pomůcky - maskování Prodej produktů a vybavení pro autolakovny. Nabídka brusných prostředků Norton. Brusné a řezné prostředky. Pracovní oděvy.

Výroba: - konfekční oděvy.

Velkoobchod, second hand, prodej, distribuce, dodávka: -luxusní, módní a značkové zboží z Anglie -velký výběr dětského a kojeneckého zboží -značkový sport -dámská a pánská móda -mikiny -společenská móda -trika dlouhý a kátký rukáv -rifle -fleece -dětská riflovina -dospělé a dětské ...

Prodej italských kabelek, šperků, bižuterie a doplňků.

E-shop: -dětský secondhandu značek Next, George, M&S, Gap aj.

Pracovní oděvy, obuv, pomůcky, rukavice, brýle.

Maloobchod, prodej: -metrový, bytový textil -textilní galanterie -šicí potřeby.

Maloobchod, prodej: -nábytek (sedací soupravy, obývací stěny, ložnice, jídelny, dětské pokoje, kuchyně, kanceláře, koupelny, drobný nábytek, svítidla, bytový textil).

Prodej, e-shop: -moderní dámské kabelky značek Baci & Abbracci, Pepe Moll, Grosso, LYDC London a LS Fashion za dostupné ceny!

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - distribuce švédská obuv

Maloobchod, prodej: -dětský a kojenecký textil, kojenecké zboží od 0-10 let. Kojenecké zboží: -dupačky, body, pyžama, komplety, zavinovačky. České, kvalitní, atestové dětské oblečení a móda: -boty, papuče, ponožky, punčocháče, kalhoty, tepláky (i soupravy), kabátky, halenky, košilky, svetry, mikiny, zimní bundy, kombinézy. Vaničky, ...

Firmám nabízíme: -pracovní oděvy -pracovní obuv -pracovní rukavice -ochranné pomůcky -svářecí materiály a techniku -technické plyny -brusné a řezné kotouče. Autodoprava.

Naše společnost je výhradním distributorem značek SplashAbout, EarBandIt a RKS pro ČR, SR a Maďarsko. Jsme specializovaný velko i malo obchod s dětskými plaveckými potřebami a oblečením. V našem sortimentu nabízíme plavací vesty, kojenecké a dětské plavky, neoprény, boty do vody, plavecké i sluneční brýle, neoprénové čelenky a plovoucí špunty na ...