JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Výroba, velkoobchod, internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - bytový textil: - povlečení, prostěradla, polštáře - dekorační látky - ubrusy, deky, povlaky a záclony - ručníky, osušky - kuchyňské chňapky - koupelnové předložky a sedáky. Dodáváme výrobky pro hotely, pensiony a nemocnice.

Plachtu na míru, která Váš altán ochrání proti dešti, větru, slunci i sněhu Vám vyrobí firma Jakub Kundrata. Dále jsme schopni vyrobit i střechy na posezení, obaly na nejrůznější stroje či závěsy. Vybírat můžete z velké škály barev a různých gramáží plachtovin. Výroba, montáž: - plachty na altány - plachty proti dešti, větru, slunci, ...

Výroba, prodej, e-shop, : -dámské oděvy z elastických materiálů -trička, halenky, šaty, sukně, kompresní kalhoty, legíny -velikosti 34–56.

E-shop - svatební dekorace - svatební boty - svatební závoje.

E-shop - kožené bundy - kožené kalhoty - moto bundy, trička - brašny, opasky.

Prodej, eshop: -svářecí technika -nářadí a nástroje -brusivo -vázací a upínací technika -autonabíječky a startovačky -topidla PB -elektrocentrály -vzduchotechnika -ochranné pracovní pomůcky -spojovací materiál -stavební nářady -zahradní nářadí -lepidla, spreje a tmely -žebříky a schůdky.

Výroba, prodej, potisk, oprava: -autoplachty na všechny druhy vozidel -reklamní potisk autoplachet -digitální velkoplošný tisk -reklamní transparenty -opláštění skladových hal -veletržní stany, párty stany, přístřešky a prodejní stánky -plachtové konstrukce, i shrnovací -plachty na přívěsné vozíky -krycí plachty na bazény ...

Výroba, prodej, e-shop: - bytový textil - ubrusy, utěrky - povlečení - ručníky, osušky - záclony.

Deny fashion Deny modelová tvorba. Zakázková výroba oděvů, šití ve všech velikostech pro ženy, ležérní elegance. Vyrábíme převážně z přírodních a směsových materiálů - bavlna, len, přírodní hedvábí, viskóza, doplněné polyesterem a lycrou. Ruční práce-batika, háčkování, ruční i strojové pletení, aplikace, patchwork.

Prodej: -vlny na pletení -pletací příze -textilní galanterie -zipy, knoflíky a punčochové zboží.

Prodejna Volansky FASHION Prodej oděvy: -pánská i dámská móda -móda do kanceláře i volný čas -obleky, Black tie, Business casual -košile, polo trička, svetry, vesty, saka, kalhoty -plesové šaty, společenské šaty -modní doplňky, motýlky -bundy, kabáty -kravaty, boty Značka Volansky FASHION.

Internetový obchod, e-shop: - dámské oděvy - pánské oděvy - dětské oděvy - spodní prádlo - plavky - šperky.

Prodejna i eshop, internetový prodej: -značkové oblečení, streetové -trička, čepice, kraťasy -zimní bundy, jarní bundy -mikiny, kalhoty, boty -peněženky. Sportovní a zábavné: -sportovní balanční pomůcka - balační desky. -Longboard -koloběžky -příslušenství kolečka, desky, řídítka, gripy, pegy, brzdy, vidlice griptape, helmy.

Poradenství v oblasti bezpečnosti práce, požární ochrany, ekologie. Prodej pracovních oděvů.

Eshop, prodej matrací, matrace, anatomické polštáře: -PUR matrace -HR matrace studená pěna -latexové matrace -matrace líná pěna (visco) -pružinové matrace -luxusní matrace -dětské matrace -potahy na matrace -anatomický polštář.

Provoz internetových obchodů. Internetový obchod, e-shop: -vlněné deky, polštáře. -ortopedické matrace. -kosmetika. -módní doplňky. -hodinky. -potravinové doplňky. -kuchyňské roboty zn. Ronic. -vakuové baličky potravin. -kuchyňské spotřebiče. -spotřební elektronika. -autodoplňky. -nářadí.

Výroba, šití, prodej, eshop: -dámské a pánské noční prádlo, prádla: -pyžamo, pyžama -noční košile -župany, domácí oblečení -dámská trička, tričko -vlastní modelové kolekce.

Výroba, prodej, eshop: -luxusní ložní prádlo -ložní povlečení se zipem -prostěradlo, prostěradla do gumy -přehozy -letní deky a přikrývky, přikrývka -župany -materiál 100% bavlna -provedení satén, jersey, krep, kreton -zdravotní nezávadnost a vysoká kvalita s certifikátem TZÚ v Brně. Podniková prodejna otevřena od 8-16hod.

Prodej, e-shop: -dětské oblečení, obuv, boty pro děti -kojenecký, dětský textil -hračky.

Výroba, velkoobchod, prodej, eshop: -bytový, hotelový textil pod chráněnou originální značkou DADKA: -bavlna -krep -flanel -damašek -satén. Prostěradla: -bavlněné plachty -jersey prostěradla -froté prostěradla. Prošívaný program: -polštáře -kapny -soupravy -foto polštářky -ostatní polštářky. Koupelnový program: -žínky ...

E-shop, internetový obchod: - povlečení - prostěradla - přehozy na postel - přikrývky - deky - polštáře - ručníky, osušky - pyžama, noční košile - ponožky.

Šicí dílna: -oděv pro zdravotně postižené. Ušijeme vše z úpletů (100% bavlna, BA/lycra, BA/PES, fleece apod.) Zpracováváme pouze kvalitní materiály české výroby. Crafter 1500 kg Citroen jumper 1500kg. Autodoprava.

Výroba, distribuce, e-shop: - utěrky z mikrovlákna - ručníky z mikrovlákna.

Výroba, e-shop: - dámská, pánská trička, nátělníky - dětské body, čepičky. E-shop: - dětské boty - dětské punčocháče - dětské spací pytle.