JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Eshop, internetový obchod, prodej: - certifikovaná outdoorová obuv - certifikovaná pracovní, bezpečnostní obuv - motorkáři - motorkářské bundy, kalhoty, obuv, rukavice - rukavice - celokožené, kombinované, svářečské - příslušenství - šněrovadla, stélky, impregnace, krémy.

Prodej, maloobchod: -obuv -kožená galanterie -punčochové zboží.

Velkoobchod s textilem - dámská a pánská konfekce.

Prodej - módní doplňky - dámské, pánské oblečení - prádlo - dětské oblečení - punčochové zboží.

Prodej - módní doplňky - dámské, pánské oblečení - prádlo - dětské oblečení - punčochové zboží.

Komisní prodej použitého textilu.

Výroba, prodej: -unikátní batoh s vestavěnou stoličkou

Prodej obuvi, boty: -zdravotně nezávadných papuček -cvičky, tenisky -ostatní dětskou, pánskou i dámskou -sportovní obuv -nadměrná obuv -ponožkové, punčochové zboží -ošetřující prostředky -deštníky -kožené peněženky.

Prodej: - matrace pro kvalitní spánek - různé rozměry dle požadavku zákazníka. Lze objednat i polštáře proti pocení v rozměrech 50x70 nebo 70x90. Rozvoz po celé ČR zdarma.

Eshop s kadeřnickými potřebami a vlasovou kosmetikou Profivlasy Prodáváme šampony na vlasy, kondicionéry, balzámy a ampule na vlasy, vlasové kúry, masky na vlasy, oleje na vlasy, pěny na vlasy. Kadeřnické potřeby, nůžky na vlasy, břitvy, fény na vlasy, žehličky na vlasy, stříhací strojky. Barvy na vlasy a melíry. Hřebeny, kartáče, štětce, ...

Kožešnictví. Prodej, poradenství a oprava: -kožené oděvy -kožichy a kůže. Služby-čistírna -čištění a ošetření kožešinových oděvů.

Výroba, velkoobchod, maloobchod. Pánské košile vyšší třídy vyrobeny z kvalitních přírodních materiálů (nežehlivá úprava, snadné žehlení). Košile jsou večerní nebo společenské, pro volný čas, klasické, , CITY" košile. Na objednávku vyrobíme košile nadměrných velikostí, prodloužená délka a dále různé úpravy dle přání zákazníka- ...

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: -dámské spodní prádlo, oblečení, plavky, korzety -dětské prádlo, papuče -pánské prádlo, plavky -ponožky a punčochové zboží -sluneční brýle -ložní povlečení -ručníky, osušky -župany -funkční prádlo.

BETTY MODE Maloobchod, prodej, výroba: -dětský textil -dětské tepláky -pyžama -trička -kraťasy -šaty -sukně.

E-shop: - prostěradla - povlečení, povlečení pro děti - psací potřeby, pouzdra - osušky - deky, polštáře - batohy

Internetový obchod s outletovým módním oblečením. Dámská, pánská móda.

Výroba, prodej, e-shop: - modrotisk, prostírání, ubrusy, polštářky, metráž - konfekce, oděvy, halenky, košile.

Zabýváme se prodejem kvalitní elektroniky pro domácnost. Internetový prodej: -anténní a SAT techhnika -Audio-Video-TV -elektro spotřebiče -IT technologie -světla, osvětlení.

Prodej nábytku, nábytek: -nábytek -masivní nábytek -obývací stěny -jídelní sety, sestavy -ložnice, postele -matrace, rošty -bytové doplňky -podlahové krytiny -sololit, sololak -dřevovlkáknité desky, deska.

Zpracování skla. Pletení skleněného vlákna, polyamidu, čediče a možné kombinace těchto materiálů. Výroba: - skleněný úplet - využití při výrobě kompozitních materiálů a k laminátování. Truhlářství, truhlářské práce. Montáže nábytku a kuchyní.

Výroba a prodej ručně tkaného bytového textilu: - prostírání, dečky.

Výroba a prodej širokého sortimentu (autodoplňky): -přesné autopotahy, autokoberce gumové i textilní -brašny povinné výbavy vozidel, autolana, autolékárničky -výstražné trojúhelníky, signální vesty, rukavice -hasící přístroje, pneuměřiče, kanystry, upínáky, zvedáky -poklice, plastové vany do kufru, dětské autosedačky -autoplachty, sněhové ...