JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Velkoobchod: -spodní prádlo -osobní a noční prádlo

Maloobchod, prodej: -obuv dámská, pánská, dětská, sportovní -kožená galanterie, tašky, kabelky, batohy, pásky, kožené doplňky -punčochové zboží, ponožky.

Zakázková výroba, velkoobchod a maloobchod: -pracovní oděvy -montérkové soupravy a kombinézy -propínací pláště -pracovní vesty -šatové zástěry -pracovní zástěry -nepromokavé obleky a pláště -zimní program -firemní označení. Provozovna: -Družstevní 1282, 696 02 Ratíškovice.

Výroba, prodej produktů z PVC: -autoplachty na všechny druhy vozidel, automobilů -haly, hala, stánky, stánek -krycí plachty, plachta -používáme: -plachtovina Mehler Haku 8205 -kování Franz Miederhoff -plachty s bočním shrnováním - CURTAIN SIDER a ROLOVACÍ SYSTÉMY -reklamní potisky různých technik -potisk barvou-tzv.řezaná ...

Maloobchod, prodej: - bytový textil - lůžkoviny, ubrusy, závěsy, záclony, polštáře, polštářky.

Maloobchod, prodej: - bytový textil: - potahové látky - závěsové látky - ubrusy - ručníky - kapesníky - povlečení - přikrývky - prostírání - deky - utěrky - podlahoviny.

Prodej, servis: -čerpadla, čerpadel, čerpadlo -sekačky, křovinořezy, motorové pily, sekačka, křovinořez, motorová pila -elektrické ruční nářadí -železářství -hospodářské, řemeslnické potřeby -krbová kamna, krbové vložky -interiérové a fasádní barvy, interiérová barva -zahradní technika -železářství -pracovní oděvy.

E - shop - autosedačky - kočárky - kojenecké potřeby - dětský textil - hračky.

Prodej prostředků požární ochrany a ochranných pracovních prostředků: -hasící přístroje-skříně-hasiva -hadice-boxy-pěnidla -savice-svítílny-baterie-akumulátory -redukce-oděvy pracovní a společenské -proudnice-zásahová výstroj opasky, lan-lano -žebříky-technické a absorbční prostředky -hydrantové systémy-akumulátory ...

Výroba, prodej pracovní oděvy: -montérkové soupravy -kalhoty s laclem, blůzy pánské, dámské -kalhoty do pasu -kombinézy letní i zimní -pláště pánské, dámské -potisk-sítotisk, flock. Vše v základním i barevném provedení. Zakázkové šiťí.

Prodej - textil - textilní galanterie - metrový textil - spodní prádlo - košile, kravaty - ponožky - punčochové zboží - módní doplňky. Zakázkové krejčovství.

Velkoobchod, prodej textilní galanterie: -nitě (niť, nití) -zdrhovadla-kostěná, mosazná, spirálová, nekonečná, jezdec, jezdci, jezdce -pruženky (guma) -keprovky -popruhy, plasty -oděvní vázačky -vliseliny -vycpávky -kedr-paspula -prošívané podšívky s rounem -reflexní pásky -kovová galanterie -suché zipy, suchý zip, samolepící.

Prodej, velkoobchod: -PAD vlákno, vlákna -polyamidový materiál.

Svatební agentura. Půjčovna svatební šaty, svatebních šatů: -zahraniční svatební šaty-čtvrtletní kolekce -velký výběr doplňků, závojů a ozdob do vlasů -šaty na svaté přijímání a pro družičky -společenské šaty do tanečních a na polonézu -pánské obleky, košile, vesty a doplňky -snubní prsteny-450 druhů-možnost rytiny ...

Prodej výrobků z kůže a kožešin – králík, bizam, liška, norek, nutrie. Prodej kožešinové konfekce a doplňků - kožešiny, pláště, paleta, bundy, deky, předložky a další.

Prodej, maloobchod: - textil - oděvy.

Maloobchod, prodej: -záclony, plyše, bytový textil-doplňky.

Výroba, prodej, velkoobchod, maloobchod, šití: -plavky, plážové a fitness oblečení -BEACHWEAR -sportovní oblečení pro cyklistiku, triathlon, atletiku a gymnastiku -SPORTSWEAR -prádlo (prádla). Obchodní dům. Prodej: -obuv, boty -drogerie -barvy, laky -domácí potřeby -sportovní potřeby.

Internetový a kamenný obchod, e-shop s prodejem ochranných a pracovních pomůcek SafeArt. Nabídka: -ochranné, reflexní a bezpečnostní pomůcky OOPP -zhotovení pracovních oděvů na zakázku. Prodej: -oděvy, textil (protiřezné, proti dešti a vodě, jednorázové, reflexní a výstražné) -bundy, vesty, svetry a kalhoty -kombinézy a obleky -trička, ...

Rychloopravna obuvi. Oprava na počkání: -obuv, boty -kabelky a kožená galanterie. Obuvník.

Dovoz, distribuce, prodej, velkoobchod, maloobchod: -trekové, sportovní a horolezecké obuvi Asolo a špičkových turistických, alpinistických a expedičních batohů s doživotní zárukou Lowe Alpine -široký výběr zboží skladem -turistické boty, trekové boty, sportovní boty, horolezecké boty, dětské trekové boty, expediční boty, ferátové boty, ...

Výroba, prodej, zastoupení výrobků ŠOHAJ: -pánská košile, pánské -firemní stejnokroj - kněžské košile - dámské halenky - pánská pyžama.