JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Dovoz velkoobchod, maloobchod: -záclony, závěsy, přehozy a bytový textil - kolekce od španělského výrobce Artipun -šití na rozměry okna, prodej obchodům. Kompletní dodávky + montáž garnýží a záclonových kolejnic včetně zaměření. Prodej - kvalitní záclony včetně šití a doplňků. Výroba vzorníků na záclony.

Výroba, oprava, poradenství, prodej: -autoplachty, autoplachta -plachty, plachta -konstrukce pro autoplachty -shrnovací (svinovací) střechy (střecha) -výměna a oprava bočnice-železné, hliník -velkokapacitní, velkoprostorový párty stany, včetně konstrukce vnitřního vybavení jakéhokoliv tvaru, možný i pronájem (hal, hala, přístřešek, ...

Maloobchod, prodej: - dětská, dámská a pánská obuv Značky : Tamaris, Rieker, Josef Seibel, Karino, Santé, Protetika, Pegres, Peddy, Merrell, Asolo, Keen, Mizuno, Diadora.

Maloobchod, prodej: - dětská, dámská a pánská obuv Značky : Tamaris, Rieker, Josef Seibel, Karino, Santé, Protetika, Pegres, Peddy, Merrell, Asolo, Keen, Mizuno, Diadora.

Internetový obchod, e-shop. Boty, obuv dámská - lodičky, kozačky, polobotky, sandály, letní obuv.

Prodej dámského, pánského a dětského oblečení.

Internetový prodej těhotenského oblečení, mateřské oblečení.

Internetový prodej dětského a kojeneckého oblečení. E-shop

Maloobchod, prodej: -koberce. -kobercové běhouny. -čistící rohože. -zdravotní matrace. -lamelové, laťové rošty.

Prodej, e-shop, maloobchod: - kojenecké zboží - pánské, dámské oděvy - dětské oděvy

Svatební salon. Svatební a společenské líčení - vizážistika Prodej a půjčovna - svatební šaty - společenské šaty - svatební doplňky.

Internetový prodej dámského oblečení a doplňků. E-shop. Jedna nejširších nabídek dámského oblečení Nejlevnější ceny v ČR.

Dovoz, prodej textilní metráž z Dubaje. Nabízíme bavlnu a hedvábí.

Stavební společnost. Stavební, projekční činnost. Stavební dozor. Internetový prodej, e-shop: -dámské, pánské oblečení, oděvy -módní doplňky.

Velkoobchod bytového textilu. Prodej: -potahové látky -závěsové látky -ručníky -ubrusoviny -utěrky -kapesníky -povlečení -přikrývky -deky -podlahoviny.

Velkoobchod, prodej: -plyše -potahové látky -závěsové látky -ručníky -ubrusoviny -utěrky -kapesníky -povlečení -přikrývky -deky -podlahoviny.

Prodej - dámské a pánské župany, pánské trenýrky. Výroba zdravotnického oblečení - materiál české výroby. Šití dámských a pánských županů, pracovních kombinéz, montérek a dětských zástěrek.

Internetový prodej látek na patchwork. Galanterie, knoflíky, nitě, knoflíky, spony, průvlečky, zkracovače. Stuhy, lemovky, hadovky, ramenní vycpávky.

Postele - Ložnice Prodej: -postele -úložné prostory -noční stolky a jiné doplňky -rošty -matrace - pružinové, pěnové a latexové -doprava vlastními vozy -vynesení až do bytu -možnost sobotního a nedělního rozvozu. Fakturační adresa: -Nádražní 553, Ždánice.

Prodej, e-shop: -zboží z přírodních materiálů pro děti.

Internetový prodej: -dámské, dětské, pánské oblečení, oděvy -SECONDHAND -hračky, bytový textil.

Maloobchod, prodej: -sportovní potřeby NIKE, ADIDAS, WILSON, ALPINE: -oblečení, oděvy -obuv, boty, kopačky -sportovní soupravy -trička, mikiny, bundy -trička na tenis, aerobic, fitness, fotbal.

Maloobchod, prodej: -sportovní potřeby NIKE, ADIDAS, WILSON, ALPINE: -oblečení, oděvy -obuv, boty, kopačky -sportovní soupravy -trička, mikiny, bundy -trička na tenis, aerobic, fitness, fotbal.

Požární služby, prevence. Požární ochrana. Servisní, opravárenská a technická činnost: -autorizovaný servis hasicích přístrojů -servis, oprava, prodej a instalace hasicích přístrojů -hasící přístroje -požárně bezpečnostní řešení -požární dokumentace -dokumentace zdolávání požáru -evakuační plány -bezpečnostní značení -bezpečnostní ...