JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Prodej záclon, bytového textilu. Nabízíme ortopedické matrace a molitany.

Velkoobchod a maloobchod: -dekorační látky.

Prodej: Specializovaná prodejna: -spodní prádlo -značky TIMO, DIM*, JANE, ANDRIE, LINIE.

Zakázková výroba, šití, prodej: -pracovní oděvy -laclové kalhoty s náprsenkou -pracovní bunda -kombinéza letní, zateplená a zimní, prošívaná -pracovní plášť -svářečská nehořlavá souprava -bundostřih a kalhoty s laclem -bundostřih a kalhoty do pasu -kalhoty do pasu a řemen -dámské kalhoty s laclem -dámské kalhoty do pasu ...

Výroba, šití, prodej: -konfekční textil, -pánské košile (také stejnokrojové), -pyžama (pyžamo), -prádlo, -trenýrky.

Výroba předtištěné ubrusy a prostírání pro ruční vyšívání lemované paličkovanou krajkou. Předtisky na vyšívání. Dodávka, prodej: -ubrusy různých tvarů a rozměrů obšité krajkou -nástěnky-velké, malé -předtisky na vyšívání s vůní levandulového mýdla -dečky -prostírání -ubrusy-konferenční -znamení zvěrokruhu -polštáře -krajky ...

Prodej: -Oblečení -doplňky -kabelky -internetový obchod GE-style.cz -dostupné ceny -móda pro mladé dámské -zboží skladem -zboží zasíláme do 24 hodin od objednání nebo možností osobního odběru -e-shop.

Maloobchod: -dámské značkové oblečení -kožená galanterie, módní doplňky.

Čalounictví. Oprava a výroba čalouněného nábytku: - židle - křesla - sedací soupravy - postele, postýlky - dveře, a jiné. - autočalounění - zakázková výroba matrací - výroba kožených řemenů - šití plachet - šití závěsy, opravy, ...

Pracovní rukavice. Ochranné rukavice: -Terka z textilní tkaniny -kombinované -svářečské -celousňové Typ 4091 -PESh Slotera z textilního úpletu -rukavice pro včelaře -celokožené -svářečské. Pracovní zástěry, travnice.Prodej prac.obuvi a oděvů.

Prodej, výroba: -záclony, závěsy -bytový textil -bytové doplňky -tapety -interiérové návrhy -realizace.

Výroba, Prodej, Služby: Ateliér: -originální modelová tvorba, šaty od nás jsou jediné na světě - precizní zpracování - využití přírodního hedvábí - disponujeme šaty různých střihů a velikostí - nabízíme šaty pro všechny druhy společenských událostí výroba a půjčovna společenských šatů, oděvů..

Výroba, prodej: - textil - trička, mikiny - noční košile - sportovní oděvy

Prodej: -dámská móda -pánská móda -šaty, tuniky, sukně, kabelky -super ceny.

Módní boutique: -plesové a společenské šaty.

Přední dodavatel, velkoobchod, dovoz, distribuce: -italské spodní prádlo značek Lormar, Comet, Siélei, Lilly, 6 Mia, Jolidon, Papillon, Intimidea -pyžama, pyžamo, noční saténové prádlo -plavky -pánské prádlo.

Prodej, maloobchod: -kožená galanterie -obuv.

Výprodej zboží: -domácí potřeby -elektropříslušenství -sportovní potřeby -vánoční zboží -umělé květiny -hračky -nářadí -textil.

Prodej, maloobchod: -textilní zboží -bytový textil.

Výroba dětské oblečení, oděvy, textil. e-shop: -trička -mikiny, bundy -tepláky, kalhoty, kraťasy -šaty, sukně, zástěry -čepice, šály -pižamo, noční košile

Přímý dovoz textilu a látek ze Spojených Arabských Emirátů: - klasické kostýmové materiály - exkluzivní látky v podobě šifonů, hedvábí, krajek, krajka, sametů, saténů a vyšívaných tylů - velký výběr elastických materiálů: - zhotovení trik, halenek, tunik, šatů - indické šifónové trojkombinace. - omezeném množství zhotovujeme i ...

Prodej, maloobchod: - oděvy pro volný čas Wrangler. Big-Rey, Cars jeans...

Výroba, šití: -oděvy -prádlo -módní doplňky.

Prodej, maloobchod: - spodní značkové prádlo zn. Triumph