JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Prodej westernových oděvů. Prodej - westernová sedla - jezdecké potřeby - krmiva a vitamíny pro koně - deky pod sedla.

E-shop - Gothic, Metal, Steampunk a Punk zboží a oblečení - dámské a pánské bundky, mikiny, trika, kalhoty.

Prodej a půjčování: - svatební šaty, šaty pro družičky - společenské šaty - šaty do tanečních - pánské obleky, košile, vesty - maturitní šaty - bižuterie, vlasové ozdoby, prádlo - svatební oznámení - snubní prsteny - ozdoby na auta, stoly.

Taneční škola: - kurzy tance a společenské výchovy pro mládež, začátečníky, pokročilé - pořádání tanečních soutěží. Svatební salon Vivien: - půjčujeme svatební šaty, společenské šaty, pánské obleky, šaty pro družičky, svatební ozdoby.

Činnost: - organizace zážitkových akcí (pod názvem Roadgasm) - blog - focení aut

Výroba, prodej: - ochranné pracovní pomůcky - pracovní oděvy

Prodej - módní doplňky - dámské, pánské oblečení - prádlo - dětské oblečení - punčochové zboží.

Česká výroba oděvů i na míru, prodej: - dětské oblečení pro volný čas-jeans, soft schel, manšester, outdor... - kalhoty pro style-Punk, Ska, Rok, Rokoko... - pracovní oděvy-základní, s reflexním zdobením.

Prodej - módní doplňky - dámské, pánské oblečení - prádlo - dětské oblečení - punčochové zboží.

Eshop, prodej: - tmely, lepidla a pěny SIMSON - sluneční brýle Nannini - motocyklové brýle - brýle na lyžování - sportovní brýle

E-shop - stuhy - polotovary k tvorbě dekorací a šperků - kovová galanterie, pinzety, nůžky, lepidla - organzy - svíčky

Internetový obchod -dárky pro děti -hračky -dětské oblečení.

Výroba dámských a pánských oděvů.

Prodej - keramika - ručně malovaný porcelán - originální oděvy - výtvarné potřeby - dárkové zboží.

Kamenná a internetová prodejna dětské obuvi.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, import: -plastové sítě, síťoviny -zahradní -plotoviny, ploty, pletiva, opěry, větrolam, chovatelské a voliérové, -ochranné proti ptákům, mřížky do okapů, chráničky kmenů, mřížky na stromky, stínící, proti hmyzu, -balící-pletené, extrudované, uzenářské -průmyslové-ochranné, speciální, prokládací, ...

Studio bytového textilu. Prodej - tapety na stěny - bytová kosmetika - stínící technika - rolety i římské - japonské stěny - vertikální žaluzie - garnýže a závěsné systémy (včetně úpravy na míru) - bytové dekorace - bytový textil - záclony.

Velkoobchod, maloobchod: - použitý textil, - secondhand.

Prodej, maloobchod: -těhotenská móda pro budoucí maminky -veškeré kojenecké zboží -papučky, botičky, capáčky -zimní kombinézy, bundičky -kočárky

Technická služba požární ochrany: - požární ochrana a bezpečnost práce. Oprava, revize: -hasící přístroje -požární hydranty. Prodej: - hasící přístroje - požární hadice - tlakové spojky. Projektování k bezpečnosti staveb.

Výroba, šití: -oděvy.

Výroba a prodej pracovních oděvů a ochranných pracovních pomůcek: -oděvy -obuv -rukavice -ochrany zraku, sluchu, hlavy -doplňkový sortiment.

Brašnářství. Výroba: -na zakázku provádíme výrobu tzv. kabelů - obšití el. vodičů do koženky pro potřeby divadel, kulturních domů a televizních studií. -šijeme vlastní sortiment nákupních tašek z koženky a textilií. -dle požadavků zákazníků zhotovujeme různé druhy plachet a travnic na pícniny. Prodej: -peněženky -pouzdra na brýle ...