JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prodej nábytku, nábytek: -nábytek -masivní nábytek -obývací stěny -jídelní sety, sestavy -ložnice, postele -matrace, rošty -bytové doplňky -podlahové krytiny -sololit, sololak -dřevovlkáknité desky, deska.

Maloobchod, prodej: -sportovní potřeby NIKE, ADIDAS, WILSON, ALPINE: -oblečení, oděvy -obuv, boty, kopačky -sportovní soupravy -trička, mikiny, bundy -trička na tenis, aerobic, fitness, fotbal.

ABC obuv. Prodej - obuv - kožená galanterie.

E-shop. Californians.cz - e-shop s pánským a dámským značkovým oblečením inspirovaný californským životním stylem. Značky jako Tommy Hilfinger, Ralfph Lauren, Guess, Calvin Klein a U.S. Polo Assn.

Internetový obchod se značkovým oblečením, obuví a doplňky zaměřený na značky Adidas, Nike, Puma, Lonsdale, Reebok. Velký výběr dámských a pánských triček a mikin za super ceny. Originální značková móda za nízké ceny.

Výroba: -potřeby pro zemědělce: -mléčné filtry, plošné, rukávcové. -krycí netkaná textilie na záhony.

Prodej, maloobchod: -obuv, (boty) pánská, dámská, dětská -punčochové zboží -kožená galanterie.

Výroba, prodej: -divadelní závěsy -opony.

Výroba, prodej: - ponožky - zdravotní ponožky - podkolenky - punčochové zboží

Maloobchod, prodej: - kožená galanterie: - dámské kabelky - pánské aktovky - peněženky pánské, dámské i flekovky - ledvinky - diplomatky - nákupní tašky - opasky - batohy, batůžky - přívěsky na klíče, klíčenky.

Prodej, e-shop: - pyžama - župany - ložní povlečení - polštářky - trička - spodní prádlo Kosmetika Avon

Krejčovství, šití na zakázku.

Prodej: - metrový textil - galanterie

Prodej: -textil a oděvy -zimní bundy pánské, dámské, dětské.

Prodej: -textilní galanterie. - oděvy, látky, prádlo.

Maloobchod, prodej: -obuv, boty -kožená galanterie -punčochové zboží.

Maloobchod, prodej: -oděvy, textil.

Česká výroba předtisků na vyšívání. Internetový prodej předtisků na vyšívání, křížových výšivek nebo richelieu, dětského vyšívání.

Půjčovna: - dětské a dívčí šaty pro slavnostní příležitost - dětské a chlapecké obleky - pánské obleky - karnevalové kostýmy a masky na maškarní ples. - šití na zakázku, opravy a úpravy šatů