JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Monika Kutláková provozuje internetový obchod s oblečením, obuví, hračkami, školními potřebami, zdravou výživou, knihami a párty zbožím.

Butik, ve kterém je možné zakoupit módu českých návrhářů a evropských etických značek. Sortiment zahrnuje autorské šperky, designové a módní doplňky, umělecké předměty, časopisy a knihy pro děti i dospělé.

Prodej - koberce - podlahové krytiny Prodej - textilní zboží ručníky, povlečení, ložní prádlo, ubrusy.

Prodej dámského, pánského sportovního oblečení různých značek.

Společnost STIVALLI J&M s.r.o. se věnuje prodeji elegantní obuvi, oblečení, kabelek, batohů, kožené galanterie a doplňků, jako jsou peněženky, opasky, rukavice, čepice či šály. Nabízíme široký sortiment od elegantních kozaček až po společenskou obuv, která zaujme na první pohled. Ať už hledáte něco pro speciální příležitost nebo jen pro ...

internetový obchod, e-shop s dětským oblečením. Šijeme z velmi kvalitních českých materiálů za super ceny a jsme ryze Česká firma! - kalhoty, sukně, šatičky, čepice, čelenky, nákrčníky, kojenecké body, mikiny, bundy, rukavičky, pleny, osušky a další.

Prodej: - dámský, pánský, dětský použitý textil a oděvy

Prodej: -bytový textil - záclony - látky - ložní povlečení - osušky - utěrky

Prodej: -patchwork -šicí stroje -látky -polštářky -ubrusy -prostírání -textilní dekorace aj.

Šití, oprava: -kožené oděvy -kožešinové výrobky -kožichy.

Elektroinstalace, plynoinstalace vodoinstalace, topenářství, servis, revize, montáž plynových kotlů. Roční prohlídky plynových kotlů

Prodej oblečení a doplňků pro clubové fanoušky

Internetový prodej dámského oblečení. V našem sortimentu naleznete letní i zimní sukně nebo dlouhé i krátké šaty.

Prodej, internetový obchod, e-shop: -dámské, pánské, dětské oblečení -módní doplňky -značkové a sportovní oblečení -značkové a sportovní obuv, boty.

Výroba a prodej dětské, dámské a pánské domácí obuvi.

Maloobchod, velkoobchod, prodej, distribuce: -bytový textil, dekorační látky a záclony. Prodej: -různé polštářky, potažené sedáky -bytové doplňky, ručníky, osušky. Dále zajišťuje kompletní vybavení hotelů.

Maloobchod, prodej: -značkové spodní prádlo, noční prádlo -plavky -pánské prádlo DIM*, FAVAB -dámské prádlo TRIUMPH, SARIANA, DIM*, FELINA, LORMAR, LILLY, COMET, AFRA.

Jsme malý butik v centru krásného historického města Znojma.

Maloobchod, prodej: -hračky -dětský textil -kojenecké zboží -kočárky.

Firma Michaela Plachá JETEX se zabývá šitím bytového a kojeneckého textilu. V našem sortimentu naleznete pleny a tetra osušky, zavinovačky, deky, polštáře a přikrývky, povlečení, prostěradla, košilky, kojenecké soupravičky, utěrky, chňapky, kapesníky a další produkty. Naleznete nás v obci Višňové, okres Znojmo. Výroba, velkoobchod, e-shop: - ...

E-shop, kamenná prodejna : - svařovací technika - brusivo - elektronářadí - Nářadí a nástroje - Ochranné pracovní pomůcky