JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Kvalitní a moderní povlečení Matějovský, povlečení s dětskými motivy nebo z mikroflanelu, Provence kolekce s jemnými pastelovými tóny, ložní soupravy a deky - to vše nakoupíte na e-shopu nebo v kamenné prodejně firmy MOBYTEX ze Znojma. Zabývá se velkoobchodním a maloobchodním prodejem lůžkovin všeho druhu, ale také koupelnových a bytových doplňků ...

Specialista na výrobu skelných rohoží KOBEMAT®, přírodních vláken, konopné izolace, na které používáme sklovláknité prameny. Rohože jsou prošité rouny ze sklovláknitých pramenů. Naše výrobky se používají jako izolace vysokoteplotních prvků v různých průmyslových odvětvích.

Diskontní prodej módní dámské, pánské a dětské konfekce a doplňků. Ve většině prodejen je nabídka oddělení dámských nadměrných velikostí.

Maloobchod, diskontní prodej: -módní konfekce, oděvy-dámské, pánské, dětské -dámské nadměrné velikosti -módní doplňky.

Výroba, prodej: -skleněná vlákna. Výrobky: -příze-jednoduché, objemové, tvarované -roving-pro tkaní, stříkání, vinutí, sekání, pultruzi -sekaná vlákna. Provozovna: -Hodonice, starý závod, tel.: 515234214.

Prodej, maloobchod: -nábytek, válendy, kuchyně, dvoulůžka, obývací stěny, dětské pokoje, postýlky, židle, sedací soupravy -ratanový nábytek (přímý dovoz z Asie) -nábytek z bambusu (přímý dovoz) -kancelářský nábytek -podlahové krytiny, koberce -záclony, metráž -průmyslové zboží -drogerie, hračky.

Internetový obchod, e-shop: -dámské kabelky -šátky -peněženky -opasky, pásky -ruční šperky.

Módní obchod s oblečením a módními doplňky - dámské, pánské, dětské oblečení značky Mustang, Tom Tailor, Guess, Cavalli, Met, Replay a další. - bižuterie, pásky, šály, peněženky, kšiltovky - obuv - kabelky.

Prodej, sklad, velkoobchod, maloobchod: -autobaterie, příslušenství -autoelektro materiál -autochemie -autokosmetika -kompletni sortiment -gufera, manžety, O kroužky (pro strojírenství, automobily, zemědělské stroje, stavební stroje) -hadice, šroubení -klínové řemeny -technické plyny -ložiska -zařízení na údržbu, mazání a výměnu ...

Zabývá se prodejem ručně vyráběných kožených doplňků. Prodáváme dámské kabelky a batohy, pánské kožené peněženky. Používáme kůži Crazy Horse, která nevyžaduje zvláštní péči.

Lucie Fučíková provozuje e-shop Simira, ve kterém je možné si zakoupit designových a handmade výrobky jako například šperky, keramika, drátěné dekorace, kabelky a peněženky.

Internetový prodej korálků a komponentů pro výrobu náramků a dalších šperků a hotové šperky. Prodáváme pryskyřice, polymerové hmoty, návlekový materiál.

Internetový obchod s látkami a galanterií. Prodáváme metráž - bavlnu, mušelín, úplety, madeiru, minky, náplety, teplákovinu, micropeach, softshell. Prodej dárkových poukazů na nákup látek a galanterie.

Prodej, e-shop: WIDO.CZ - internetový obchod s kabelkami, peněženkami a bytovými doplňky V našem obchodu wido.cz najdete široký sortiment kvalitních dámských kabelek značek LS Fashion, New Berry a Mahel, různých barev, převážně se specializujeme na černé a hnědé kabelky. Z modních doplňků nabízíme psaníčka na plesy a společenské akce, dále ...

Dámskou a pánskou obuv značek Rieker, Tamaris dámskou, a také dětskou obuv zakoupíte v některé z prodejen firmy OBUV SVOBODA s.r.o. Námi prodávaný sortiment navíc zahrnuje nejen značkovou a sportovní obuv, ale také koženou galanterii, punčochové zboží a kosmetiku na ošetření obuvi. Ve Znojmě nás najdete na následujících místech: Horní náměstí ...

Nabízíme prodej cyklistických treter na míru značky Luck, dále brýle Oakley, Ray-Ban, Red Bull Racing široký výběr y modelů Oakley Holbrook, Oakley Fast Jacket, Oakley Jupiter, Oakley Chainlink, Oakley Gascan, Oakley Radarlock, Oakley Crankshaft, Oakley Twoface, Ray-Ban Aviator, oakley, Ray Ban Wayfarer, RayBan 2105, vše originální a ve 100% ...

Prodej: - matrace - lamelové rošty - postele z masivu - polštářky, potahy - podložky - provozovna Jevišovice 285 - vzorková prodejna Cihlářská 5

Zaměřujeme se na látky a šití - naše specializace je patchwork. Zakázková výroba, eshop: - tašky, kabelky, dekorace, polštáře, výšivky, prostírání, ubrusy, nahřívací polštářky a další

Prodej: -sektorový nábytek -kuchyně (různé barvy a velikosti) -vestavěné spotřebiče výprodej -nábytek kancelářský -nábytek bytový -matrace kancelářské židle garnýže dřevěné, kovové Služby: Maloobchod, prodej: -kojenecké a dětské zboží, bytový textil, prádlo -dárkové předměty.

Prodejna DADKA: -bytový textil -povlečení, dětské povlečení -prostěradla -bavlněné plachty -polštáře -kapny -soupravy -foto polštářky -ostatní polštářky. -žínky a utěrky -ručníky a osušky -matracové chrániče -sedáky a chňapky. -ubrusy.

Prodej - módní doplňky - dámské, pánské oblečení - prádlo - dětské oblečení - punčochové zboží.

Prodej prostředků požární ochrany a ochranných pracovních prostředků: -hasící přístroje-skříně-hasiva -hadice-boxy-pěnidla -savice-svítílny-baterie-akumulátory -redukce-oděvy pracovní a společenské -proudnice-zásahová výstroj opasky, lan-lano -žebříky-technické a absorbční prostředky -hydrantové systémy-akumulátory ...