JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Výroba a opravy: -autoplachty -párty stany -přístřešky ad.

Maloobchod, prodej: -obuv dámská, pánská, dětská, sportovní -kožená galanterie, tašky, kabelky, batohy, pásky, kožené doplňky -punčochové zboží, ponožky.

Prodej: -bytový textil -utěrky -deky -lůžkoviny a koberce. Podlahářské práce.

Velkoobchod, prodej: - drogerie, drogistického zboží - bytového textilu, bytový textil - bytových doplňků, bytého doplňky

Internetový obchůdek, e-shop: -dětský outlet -použité zboží.

Půjčovna, zapůjčení: - maškarní kostýmy - karnevalové masky pro děti i dospělé. Prodej: - textilu - obuvi.

Internetový prodej, e-shop. Svatební dekorace, doplňky: -dekorace do vlasů -ozdoby, brože -svatební polštářky -doplňky pro psy.

Internetový obchod, e-shop: -kožené bundy dámské a pánské -dámská saka -módní doplňky a kabelky -dámské svetry, roláky a pulovry -dámské halenky a košile -trička a topy -trička s dlouhým rukávem -sukně a kalhoty -kostýmy -dámské šaty -plesové šaty (společenská móda) -spodní prádlo -pánské oblečení.

Sklad, velkoobchod, maloobchod, prodej: -materiál vodoinstalační, topenářský, plynoinstalační (kompletní sortiment) -čerpadla do vrtů ponorná, vodárny domovní -uzavírací armatury -radiátorové zátky, ventily vřetenové, kulové, klapky, termostatické hlavice, šroubení -fitinky, těsnění -hadice - voda, plyn -izolace potrubí -kotle ...

Maloobchod, prodej: -1100 druhů a vzorů koberců -koberce tuzemské i dovozové (import Belgie, Holandsko, Francie) -koberce bytové, kancelářské, zátěžové, kusové, běhouny -čistící zóny -čistící rohože ASTROTURF -umělá tráva -dětské tématické koberce (silnice, abeceda, zvířátka) -koupelové rohože SYMPATEX -linoleum -sportovní ...

Maloobchod, prodej: -bytový textil -dekorační látky - textilní galanterie

Prodej, maloobchod, e-shop: -pletené oděvy, pleteniny -dámské šaty s rolákem, tuniky -dívčí oděvy -dámské oděvy, dětské oděvy -pánské, chlapecké oděvy -ponožky, rukavice, šály, šátky, nákrčníky -hračky -Velikonoční dekorace -ozdobné doplňky, šperky -kabelky, tašky -Vánoční dekorace, ozdoby -pletené oblečení pro pejsky -čabraky na ...

Maloobchod: - quelle, halens -textil, oděvy, oblečení

Maloobchod, prodej: -textil.

Výroba dětské jeansové konfekce. - dětské oblečení

Second hand. Maloobchod, prodej: -levný textil ze zahraničí.

Restaurace, kavárna: -česká kuchyně -ruská domácí kuchyně, pravý ruský boršč, pirožky, pelmeně, vareniki. Exkluzivní prodejna: -italské a francouzské oděvy -italská kožená obuv ruční výroby.

Maloobchod, prodej: -oděvy, textil -obuv.

Šití, výroba, prodej: -dětské oděvy.