JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Krejčovství, šití na zakázku: - oděvy.

Maloobchod, prodej spodního prádla. Nabízíme župany, podprsenky, kalhotky, pyžama, boxerky, plavky a další.

-Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení

Přerušeno od 01.12.2015 do 31.12.2020. Prodej rukavic pro dvě ruce.

přerušeno od 27.05.2009 do 31.05.2019 Maloobchod: -oděvy, textil.

Maloobchod: -oděvy, textil -obuv.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 19.03.2012 do 19.03.2042. Prodej značkové dámské módy.

Prodej, e-shop: -pánské oblečení ve velikosti XXXL -kvalitní zboží z USA -pouze originální zboží značek Nike a Adidas.

Maloobchod, prodej: -oděvy, textil -spodní prádlo.

Služby, oprava: -všechny opravy obuvi -výměna celých podpatků -nýtování bruslí -výměna zdrhovadel -výměna celých spodků obuvi.

Prodej potřeb vybavení domácnosti. Nabízíme látky, tapety, koberce, rolety, doplňky interiéru, závěsy, záclony, tapety, přikrývky, přehozy, ložní prádlo, ručníky. Garnýžové systémy a doplňky, dekorace.

Podnikatel ukončil činnost Výroba, prodej, distribuce EXCESS -oděvy -trička -mikiny -svetry Prodejny: -OC Karviná, Nádražní 1939 -Time Out Znojmo, Horní­ nám. 15 -Excess Olympia Olomouc, Obchodní­ centrum Velký Týnec -OC Haná Olomouc, Kafkova 1223/8 -Masarykovo náměstí 155, Uherské hradiště -Tyršovo nábřeží, Zlí­n - Čepkov.

Maloobchod, prodej: -kožené oděvy-kabáty, paleta, vesty, krátké bundy, dámské a pánské parky -doplňky z kůže.

-Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Výroba, prodej, e-shop: -obuv, boty -pánská obuv, letní obuv, vycházková obuv, zimní obuv -dámská obuv, dámská letní obuv, vycházková obuv -dětská obuv -jezdecká obuv holeňová, kotníčková, jezdecká obuv pracovní -střelecká obuv -obuv pro mažoretky.

Maloobchod, prodej: -značkové zboží LEVIS, 4YOU, WAW* -jeansové (riflové) oděvy -sportovní oděvy.

látkové pleny, zavinovačky, tetra osuška, bytový textil jižní Morava, Jihomoravský kraj, Vysočina, Praha, Brno, Pardubice, Plzeň, Jihlava, Znojmo, Třebíč, Žďár nad Sázavou, Břeclav, Mikulov -body -dupačky -kabátky -bryndáky -kojenecké čepičky -deky -zábrany -kapsáře -sady -přikrývky -rychlozavinovačky -zavinovačky -vložky do ...

obojky, vodítka, postroje na psy -levné, pevné a lehké silonové postroje (na jednoho koně pobočiny, pohřbetník, podpínka -fixační řemeny, popruhy a protetické pomůcky -veškeré opravy a renovace sedlářského zboží.

Prodej dětské barefoot a kompromisní obuvi přes e-shop. Pomoc s výběrem vhodného typu dětský bot pro jarní, letní, podzimní i zimní sezónu. Prodej anatomických bot pro dospělé.

E-shop, internetový prodej: -hračky -hrací deky a lehátka -chodítka -přebalovací pulty -vaničky na koupání dětí -fusaky -oblečení pro děti.

Internetový prodej, e-shop: -kabelky, tašky, peněženky -batohy, školní a sportovní tašky.

Maloobchod, prodej: -bytový textil. -povlečení -potahové tkaniny -ručníky -prostěradla.