JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Výroba, prodej, e-shop: - dámské a pánské kalhoty

E-shop - značkové oblečení dámské, pánské - bundy - boty, obuv - mikiny, trička - čepice.

Jsme malá rodinná společnost, která služby v oblasti šití na zakázku nabízí více jak 30 let. Máme bohaté zkušenosti a rádi se s vámi o ně podělíme. Sportovní úbory. Společenské oblečení. Garance-jistota pro Vás. Pokud se Vám stane, že některé z našich ošacení Vám nesedí, tak nezoufejte a obraťte se na nás. Rádi Vám provedeme dodatečné ...

Prodej: -nábytek -matrace -rošty (pevné, polohovací, motorové, úložné) -postele (čalouněné, dřevěné, válendy, kované, masivní) -skříně -ložnice -sedací soupravy -stoly, židle -obývací stěny -anatomické polštáře -přikrývky.

Věcičky pro dětičky. Prodáváme, oblečení, kočárky, autosedačky, hračky....a také přijímáme do komisního prodeje. Prodej: - kojenecké zboží.

Poradenská činnost, nákup a prodej zboží. Projekce, prodej: - luxusní móda - oblečení do deště.

Maloobchod, e-shop: -oděvy, doplňky a šperky s metalovou a punkovou tématikou

Prodej a e-shop: -kufry -batohy -cestovní tašky -doplňky BENZI, BOSSANA -deštníky -dokladovky -galanterie -sportovní tašky, batohy -trolly -ledvinky -dětské cestovní tašky, kabelky -peněženky -brašny na počítač. .

Zhotovování katalogů a vzorkovnic bytových textilií. Konfekce bytového textilu. Vyšívání, oprava: - textilie.

Výroba, prodej: -pracovní rukavice - optické utěrky. Rukavice jsou vhodné pro použití ve většině průmyslových odvětví.

Výroba, prodej: - dámská modelová oděvní konfekce - hotelový program - oděvy pro management, recepci - oděvy pro pracovníky hotelů, zdravotní personál, balneo, úklidové firmy, pokojské, servírky, číšníky - pracovní oděvy.

Služby: -půjčování a prodej svatebních, společenských a maturitních šatů -půjčovna pánských obleků. Prodej: - snubní prsteny - svatební kytice - svatební oznámení - spodní prádlo TRIUMPH, vyztužené, korzetové podprsenky.

Velkoobchod, e-shop: - kosmetika - drogerie - keramika - hračky - dětské pleny - vlhčené ubrousky - ložní soupravy - zdravotnické náplasti - prací prostředky - zahradní hnojivo - dekorativní svíčky - školní potřeby.

Kraft Servis, s.r.o. provozuje internetové obchody, e-shopy: - www.idealmarket.cz - prodej parkovacích zábran - www.plastovepoklopy.cz - prodej průmyslových poklopů - www.glancshop.cz - prodej kožené galanterie - www.maxitrend.cz - prodej dekorace a doplňků pro domácnost - www.modalo.cz - ...

Vývoj, výroba: - silikonové disperze - pogumované textilie se silikonovým, nebo polyuretanovým nánosem: - B-stage - tkaniny s nevulkanizovanými silikony - vysoce pružné úplety z materiálu Kevlar - speciální pásy - skleněné tkaniny potažené silikonovou vrstvou pro membránové konstrukce v textilním stavitelství.

Výroba, e-shop: - bytový textil - záclony - závěsy - ubrusy

Výroba, prodej: -oděvy sportovní -teplákové soupravy -tepláky -mikiny -úpletové rukavice -společenské (i krajkové) -pracovní.

Svatební salón. Prodej, půjčovna: - svatební šaty - plesové, společenské šaty - pánské obleky

Výroba, prodej, e-shop hotelových doplňků a kosmetiky - doplňky hotelových pokojů - ubrousky, rozety - menu karty - bagážní vozíky - koupelnové a WC doplňky - hotelový textil, ručníky, župany - mýdla, šampony, sprchové gely - kosmetika hračky pro děti.

Velkoobchod s čalounickým materiálem - lepidla - netkané textilie - matracové damašky - vlnovcová pera - polyuretanové systémy - stříkací technika. Výroba čalounických polotovarů - šití čalounických potahů - řezání kartonových přířezů.