JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Půjčujeme šaty svatební, společenské, maturitní a zařizujeme svatby na klíč.Dokonalý servis.Značkové šaty se vyznačují kvalitou a proto nás přijďte navštívit. Příjemné a odborné poradenství je zde na místě.

Maloobchod, e-shop: -dívčí a chlapecké oblečení -obuv -peněženky -šátky

Sedmé nebe - ráj dětí a maminek, Babyshop. Prodejna kojeneckých potřeb, kočárků, postýlek, autosedaček, jídelních stoliček, hraček, těhotenského oblečení a dalších potřeb pro miminka a maminky.

Výroba kožené galanterie. Velkoobchodní prodej galanterního kování. Velkoobchod s kůží a koženkou. Opravna kožených výrobků a zavazadel. Výroba a opravy přepravních vaků a plachet.

Prodej, maloobchod: -vše od dudlíku po kočárek, než se miminko narodí.

Prodej - dámské, pánské oděvy - textil, oblečení nadměrných velikostí

Specializovaný velkoobchod stavebního nářadí. Zboží dodáváme všem prodejcům, stavebním firmám, řemeslníkům i kutilům. Prodej: -hospodářské nářadí -hladítka a škrabáky -nářadí pro obkladače -měřidla, vodováhy, latě -dílenské nářadí -násady, hřebíky, skoby -kartáče, provazy, lana -řezné a brusné nářadí -zahradní nářadí ...

Nabídka přízí -ruční pletení -průmyslové využití

Dům obuvi. Maloobchod, prodej: -obuv.

Prodej vlny, bavlnek, předtisků, jehlic, háčků, knoflíků, stuh, krajek, tkalounů, přízí, gumy, nití, jehel, kapesníků, nášivek, port, ubrusů, ponožek, punčocháčů. Prodáváme prádlo a plavky od českých výrobců Úpavan, Linia, Barley, Lena, Spoltex, Avax a Axis.

Prodej Dámské a pánské oděvy

Maloobchod, prodej: - módní a společenské oděvy, oblečení.

Prodej: -ekologické výrobky pro kompletní péči a čistotu domova -kosmetika, drogerii, nábytek, doplňky, oblečení, obuv a další.

Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře

Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře

Značkové oblečení FC1929. Nabízíme kvalitní a značkové oblečení, městský a ležérně elegantní styl oblékání v sobě promítá poslední módní trendy

Výroba - bižuterie E - shop - bižuterie - dárkové předměty - vlasové a módní doplňky čepice, kabelky, pásky, peněženky, rukavice, šátky, šály - potřeby pro břišní tance - punčochové zboží - módní doplňky - dárkové předměty

Prodej -plesové šaty -společenské šaty

Výrobní družstvo. - výroba z textilních technických materiálů - výroba a opravy plachet a stříšek altánů, houpaček - čalounictví -montážní brašny -kožené výrobky. -spojovací měchy pro trolejbusy( harmoniky) -zakázková výroba.