JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná
ILLA & Partners s.r.o.

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Luxusní postele a matrace Saffron. Postele Saffron jsou jedinečné, ručně vyráběné výrobky z výhradně přírodních materiálů. Naši zkušení mistři vybírají ty nejlepší materiály z celého světa a garantují její nejvyšší kvalitu. Také proto nabízíme záruku 30 let na každou postel.

Maloobchod, prodej: -dámské oděvy. -pánské oděvy.

Prodej, servis: -motorové a elektrické pily -sekačky na trávu -rozbrušovací přístroje -křovinořezy, vyžínače, drtiče zahradního odpadu -zahradní traktory -zahradní foukače, vysavače, nůžky -řetězy, lišty, oleje, pilníky, sekery -ruční zahradní nářadí Fiskars -ochranné pracovní pomůcky pro lesní dělníky -revize ...

První česká továrna na prošívané přikrývky založená roku 1925. Výroba: -přikrývky -podložky -polštáře -různé doplňky -válečky -límce -dětský program -náplň -husí peří, prachové peří -čistá střižní vlna -polyestery plné i duté.

Zušlechťování záclon a dekorativních látek.

Nová moderní prodejna značkového dětského sortimentu. Na naší velké prodejní ploše naleznete vzorové pokojíčky, kočárky(např. Maclaren), autosedačky, odrážedla, dětský nábytek a mnoho dalšího pro Vaše nejmenší. Navštivte nás na našem webu nebo přímo na prodejně.

Zakázkové šití a opravy oděvů. Prodej: -konfekce -obuv -módní doplňky.

ZITA STUDIO Velkoobchod, maloobchod: -bytový a dekorační textil -bytové doplňky.

Prodej: -podlahové krytiny -koberce -žaluzie -garnýže -laminátové podlahy -lišty -stropní desky -barvy vnější -venkovní lepidla -záclony. Služby: -pokládka koberců -obšívání koberců.

Čalounictví: -opravy drobného čalouněného nábytku (židle, kuchyňské rohové lavice, sedací soupravy atd.). Prodej: -potahové látky.

Velkoobchod a maloobchod: -konfekce -pánská -dámská -dětská. Provozovny: -Karlovy Vary, T.G.Masaryka 11 353225118 -Mariánské Lázně, Hlavní 146 354623013 -Cheb, třída Svobody 2 354422096.

Výroba: -čalouněný nábytek -matrace -dětské matrace.

Prodej: -pánské prádlo -pánská móda.

Naše firma se zabývá prodejem streetwearového oblečení. V současné době jsme partnery značek Pit Bull, Thor Steinar, Grobschlaechter, Ansgar Aryan, Pretorian, Hooligan, Troublemaker, La Vida Loca, Everlast, Lonsdale, Benlee, Hardcore united!

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -nábytek -bytové doplňky -bytový textil.

Oprava: -obuv. Výroba: -vkládací stelky do obuvi.

Výroba, prodej: -pracovní oděvy -zdravotnictví -lázeňství -gastro.