JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná
ILLA & Partners s.r.o.

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Svatební salón. Prodej, půjčovna: - svatební šaty - plesové, společenské šaty - pánské obleky

Výroba, prodej, e-shop hotelových doplňků a kosmetiky - doplňky hotelových pokojů - ubrousky, rozety - menu karty - bagážní vozíky - koupelnové a WC doplňky - hotelový textil, ručníky, župany - mýdla, šampony, sprchové gely - kosmetika hračky pro děti.

Velkoobchod s čalounickým materiálem - lepidla - netkané textilie - matracové damašky - vlnovcová pera - polyuretanové systémy - stříkací technika. Výroba čalounických polotovarů - šití čalounických potahů - řezání kartonových přířezů.

Půjčujeme šaty svatební, společenské, maturitní a zařizujeme svatby na klíč.Dokonalý servis.Značkové šaty se vyznačují kvalitou a proto nás přijďte navštívit. Příjemné a odborné poradenství je zde na místě.

Maloobchod, e-shop: -dívčí a chlapecké oblečení -obuv -peněženky -šátky

Výroba kožené galanterie. Velkoobchodní prodej galanterního kování. Velkoobchod s kůží a koženkou. Opravna kožených výrobků a zavazadel. Výroba a opravy přepravních vaků a plachet.

Prodej, maloobchod: -vše od dudlíku po kočárek, než se miminko narodí.

Prodej vlny, bavlnek, předtisků, jehlic, háčků, knoflíků, stuh, krajek, tkalounů, přízí, gumy, nití, jehel, kapesníků, nášivek, port, ubrusů, ponožek, punčocháčů. Prodáváme prádlo a plavky od českých výrobců Úpavan, Linia, Barley, Lena, Spoltex, Avax a Axis.

Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře

Značkové oblečení FC1929. Nabízíme kvalitní a značkové oblečení, městský a ležérně elegantní styl oblékání v sobě promítá poslední módní trendy

Prodej -plesové šaty -společenské šaty

Maloobchod, prodej: -dámské oděvy. -pánské oděvy.

Nová moderní prodejna značkového dětského sortimentu. Na naší velké prodejní ploše naleznete vzorové pokojíčky, kočárky(např. Maclaren), autosedačky, odrážedla, dětský nábytek a mnoho dalšího pro Vaše nejmenší. Navštivte nás na našem webu nebo přímo na prodejně.

Velkoobchod a maloobchod: -konfekce -pánská -dámská -dětská. Provozovny: -Karlovy Vary, T.G.Masaryka 11 353225118 -Mariánské Lázně, Hlavní 146 354623013 -Cheb, třída Svobody 2 354422096.

Výroba: -čalouněný nábytek -matrace -dětské matrace.

Naše firma se zabývá prodejem streetwearového oblečení. V současné době jsme partnery značek Pit Bull, Thor Steinar, Grobschlaechter, Ansgar Aryan, Pretorian, Hooligan, Troublemaker, La Vida Loca, Everlast, Lonsdale, Benlee, Hardcore united!

Oprava: -obuv. Výroba: -vkládací stelky do obuvi.

Výroba, prodej: -pracovní oděvy -zdravotnictví -lázeňství -gastro.

Dodávka - záclony - dekoračky