JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná
ILLA & Partners s.r.o.

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Maloobchod - ochranné pomůcky pro včelaře - rukavice - kloubouky - masky - obleky Maloobchod - svíčky, kosmetika včelařské potřeby Velkoobchod - svíčky, kosmetika (včelařské potřeby) Velkoobchod - medovina - med Maloobchod - medovina - med Internetový obchod ...

Velkoobchod - italská móda Maloobchod - italská móda - dámské oblečení - pánské oblečení - módní doplňky - kalhoty - obuv - kabelky

Přádelna: - len a chemická vlákna.

Ateliér Jana E-shop - pánský a dámský textil - tílka - šaty - mikiny - tuniky Výroba - pánský a dámský textil - dětská trička - tílka - šaty - mikiny - tuniky

Prodej - kosmetika Prodej - keramika Prodej - bižuterie Prodej - hračky Prodej - bytový textil

Čistírna peří, sběrna: - čištění peří pomocí páry - šití prošívaných přikrývek, polštářů - prodej sypkovin - prodej zlevněných péřových dek a polštářů. Nejsme pojízdná čistírna.

- ATOS Výroba, prodej: -vybavenost pro hotely, restaurace, penziony, lázeňská, rekreační i další ubytovací a stravovací zařízení: -textilní dekorace, záclony, závěsy, draperie, ozdobné oblouky -restaurační textil (ubrusy, ubrousky, naprony i multony) -banketové ubrusy nejrůznějších rozměrů a tvarů, skirtingy na ...

činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců výroba textilního zboží (kromě oděvů, oděvních doplňků a prostředků ortopedické povahy)

Maloobchod spodního prádla - spodní prádlo - dárkové zboží

Výroba: - ručně paličkovaná krajka - motivy: - dámy, hlavy, fauna, flóra, chrámy, andělé - sezónní motivy - vánoční, velikonoční - paličkované dečky, šperky, klobouky, límce - paličkované doplňky na oblečení.

Textilní dílna. Ruční výroba, prodej, internetový obchod, eshop, e-shop: - originální textilní výrobky pro domácnost - bytový textil - dekorace - tašky - zástěry - sezonní zboží.

Výroba - filtry do čistíren odpadních vod Výroba - technická konfekce

Zakázková výroba, šití: - pracovních oděvů pro firmy, pracovní oděvy, oblečení.

Internetový obchod - pánské a dámské spodní prádlo Internetový obchod - pánské a dámské spodní prádlo

Penzion je luxusně zařízený s větším pozemkem na klidném místě letoviska Hořičky. Poutní a výletní místo na vrchu s kostelem sv. Ducha a úchvatnými pohledy do okolí, které je jako stvořené na relaxaci, houbaření, rybaření, sport a turistiku. Areál je vybaven samostatnými luxusně zařízenými apartmány 4+kk a studii 1+kk. Nekuřácké interiéry, ...

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - balzamované květiny, nabalzamované živé květiny : - vázané kytice, hrnkově květiny, jednotlivé květy, listoví - fascinátory - elegantní ozdoby do vlasů v provedení čelenky nebo klipu.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - přírodní kosmetika na bázi aromaterapie, rostlinných a éterických olejů, Bio kosmetiky a CPK - masážní oleje - amulety, talismany - textil - šátky, šály, přehozy - polodrahokamy - bižuterie - sošky - přehozy - svíčky, svícny - svítidla, lampy - vonné tyčky, františky - ...

Specializovaný maloobchod, prodej: - výrobky od renomovaných výrobců oděvů, obuvi a doplňků pro myslivost a lesnictví - oblečení, obuv a doplňky pro myslivce a lesníky.

Malování japonským tetováním hena Masérské služby: - masáže - reflexní, regenerační, sportovní, thajské, lymfatické - Preussova masáž - Dornova metoda - baňkování. Prodej: - orientálního textilu - bižuterie.

Výroba - brašnářské výrobky - sedlářské výrobky Výroba - sedlářské výrobky