JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná
ILLA & Partners s.r.o.

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Výroba: -dámské kabelky -kožené výrobky -peněženky -pánské aktovky -školní aktovky -šité díly pro automobilový průmysl.

Výroba: -dámské kabelky -kožené výrobky -peněženky -pánské aktovky -školní aktovky -šité díly pro automobilový průmysl.

Výroba, prodej, šití: -dámské kabelky -kožené výrobky -peněženky -pánské aktovky -školní aktovky -šité díly pro automobilový průmysl. Vývojová dílna, nástrojárna: -Třebechovice p.Orebem, tel.: 495593665. Vývojové pracoviště Třebechovice pod Orebem: -Sněžka v.d. Heldovo náměstí 420 Třebechovice pod Orebem.

Internetový e-shop a kamenná prodejna s látkami, metráží a galanterií. Prodáváme teplákovinu, organický len, bavlnu, len, organickou bavlnu, pleteninu, flanel, panel, prošívané látky, d žínovinu, softshell apod.

Výroba: - pánské košile - společenské, klasické, uniformní, profesní, pro volný čas, sportovní - dámské halenky košilového střihu - kravaty - pánská pyžama, dámské noční košile.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - sedací soupravy - obývací stěny - kuchyňské linky - jídelní stoly - ložnice - dětské pokoje - patrové postele - koupelnový nábytek - šatní skříně - konferenční stoly, stolky - nábytek z borovicového dřeva - matrace do postele - anatomické polštáře.

Naše firma se specializuje na prodej a sortimentu pro průmysl. Dále jsme schopni převzít nějaké vaše stavební úkoly a formou kooperace zajistit včasné dokončení zakázky. Máme tedy divizi prodej a divizi kooperace. Disponujeme sítí prověřených spolupracujících firem z řad strojírenských čí zámečnických firem. naše provozovna je na adrese: ...

Firma Terry móda se již od roku 1996 zabývá dovozem a prodejem metrového textilu. Z původních třech kamenných obchodů je jich dnes v České republice již devět. Látky je možné nakupovat již od 50 cm. Rádi uspokojíme jak drobné, tak i velké zakázky. Pro větší odběry uplatňujeme velkoobchodní ceny.

Naše společnost VSV s.r.o. Pilníkov z okresu Trutnov se již dlouhá léta orientuje na výrobu a prodej pletací příze Elian. Nabízíme vysokou kvalitu a široký výběr našich pletacích přízí zejména pro ruční pletení. Vyrábíme 30 druhů příze v 80 odstínech, kterou pravidelně naskladňujeme. Dále v našem sortimentu naleznete rovné, krátké či kruhové ...

DOHAJAN.CZ Internetový obchod, maloobchod, prodej: - ložní povlečení - mako satén, mako jersey, satén, flanel, krep, mako - prostěradla - ručníky - noční prádlo - dámské, pánské, dětské - župany - přikrývky, polštáře - matracové chrániče - přehozy, deky - kosmetika - masky na oči na spaní.

Prodej bytového textilu a galanterie

Prodej výrobků pro ochranu životního prostředí: - čistič a odmašťovač Plus - Alu - tubový popisovač - syntetická maziva Skladování kapalin. - pracovní ochranné rukavice - prací a avivážní prostředky - podlahové rošty GFK. - pracovní rukavice 4131 - výroba a prodej ocelových konstrukcí, strojů - projektová ...

Svatební salon - svatební šaty a společenské šaty - pánské obleky - kompletní zajištění svatby (snubní prsten, svatební oznámení, fotograf, líčení nevěsty).

Společnost SYTIS, s.r.o. je výrobcem lněných a pololněných tkanin včetně úprav dle požadavků zákazníka. Lněné NITĚ se využívají pro účely potravinářské, sedlářské, obuvnické, kožené a plastické galanterie, šití papírových pytlů, v zemědělství, ale také v domácnostech na ruční šití, pletení, háčkování či drhání. Spisová šnůra-trikolóra pro ...

Import, dovoz, výhradní zastoupení pro ČR, velkoobchod, prodej: - pracovní ochranné pomůcky: - UVEX-brýle, přilby, ochrana sluchu, ochrana hlavy, obuv, brýle pro práci s laserem - rukavice-pracovní, chemické (NITRIL) Peter Greven: - pracovní, ochranné, regenerační a čistící krémy.

Dovozce a distributor sortimentu: - papírové, plastové a hliníkové jednorázové nádobí, barová a stolní dekorace, papírové ubrousky - ubrusy, svíčky, potravinové fólie - tašky a sáčky na potraviny a odpad, lepící pásky - papírové sáčky, gumičky, hygienické oděvy, hygiena, silvestrovské a plesové dekorace, nafukovací balónky.

Provádíme strojní výšivky. Vyšíváme nášivky a výšivky na trika, čepice, polokošile, ručníky, overaly, sportovní a dětské oblečení i průmyslové textilie. Zajistíme nášivky či výšivky pro masážní a wellness studia, hotely, restaurace, hasiče, městské úřady atd. Nabízíme své služby společnostem, které chtějí obdarovat své klienty nebo zaměstnance ...

Prodej: - zipy - vycpávky - fixační vložky - vatelíny - gumy - podšívky - netkané textilie - tkaniny - příze - plast. výrobky - obal. materiály ...

Dekorace interiérů na míru Internetový prodej - garnyže - postele Internetový prodej - bytový textil - lůžkoviny - záclony - dekorace - garnyže - postele Internetový prodej - bytový textil - lůžkoviny - záclony - dekorace - ubrusy, dečky (zhotovené i na míru)

Paní Lenka Francová se v rámci své podnikatelské činnosti, věnuje poskytování služeb v oblasti textilní výroby. Zaměřuje se zejména na šití oděvů, pletení a také háčkování. Veškeré výrobky jsou originální a jedinečné. Firma se nachází na adrese Ludvíkova 715, Náchod. Činnost, služby, práce: - výroba a šití oděvů - zakázkové šití oděvů - ...

Prodej - laky a přípravky na ošetřování podlah - pilinové brikety - podlahové krytiny - koberce - PVC - korky - dřevěné, plovoucí a laminátové podlahy - parkety - lamináty - dřevotřísky Kompletní montáž, provedení a pokládka - podlahové krytiny včetně příslušenství - koberce - PVC - ...