JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná
ILLA & Partners s.r.o.

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - vybavení, obuv a oblečení pro pobyt v přírodě, lezení, práci ve výskách a skialpinismus. Značky - Devold, Chillaz, Warmpeace, Tilak, Bergans, Meindl, Direct Alpine, Singing Rock či Petzl.

Výroba, prodej: - oblečení pro volný čas, domácí oblečení - trička, polokošile, halenky, tepláky, pyžama, noční košile, trenkoslipy - oblečení v nadměrných velikostech - sportovní oblečení.

BAZAR OBLEČENÍ. Secondhand, prodej: - oblečení ve výjimečné kvalitě za velice příjemnou cenu - dámské, pánské, dětské - obuvi. Oděvy jsou vhodné pro volný čas, do společnosti, pracovní, ale i sportovní oblečení na kolo, na motorku i pro outdoor.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - oblečení kojenecké, dívčí, chlapecké - potřeby pro kojence - hračky pro kojence - jračky plyšové a textilní - obuv celoroční - treková - obuvi pro volný čas a sport - letní a zimní boty - domácí obuv, papuče - holinky, gumáky - přípravky pro ošetření obuvi - stélky.

Dodávka, prodej: - volnočasové bavlněné kalhoty FISSSHY.

Prodej: -nástroje pro obrábění kovů, plastů a neželezných kovů -nástroje pro vytvoření kompletních technologií ve strojírenství, tj. soustružení, frézování, vrtání, závitování. Výroba, prodej: -ochranné pracovní pomůcky.

Služby: - zakázková výroba pletené módy a jiných pletených výrobků

Jsme předními výrobci balistických vest, protiúderových prostředků, balistických přileb a přídavného pancéřování realizujeme kompletní zakázky tzv. na klíč s individuálním přístupem ke každému zákazníkovi. Balistické vesty Protiúderové prostředky Balistické přilby Přídavné pancéřování Taktické vybavení (vesty, rukavice atd.)

Prodej obuvi - dámská, pánská obuv - kabelky. Další prodejna: - Husova 101, Jičín 506 01

E-shop - pánské, dámské a dětské oblečení - šaty, trička, kalhoty, svetry, doplňky.

E-shop, internetový obchod - peněženky dámské, pánské - pozdra na brýle, karty, klíčenky - deštníky - dámské kabelky a tašky - bytové doplňky.

E-shop, internetový obchod - vtipná trička s potiskem - originální trička pánská, dámská i dětská.

E-shop, internetový obchod - pánské spodní prádlo a plavky - trenýrky, slipy, boxerky.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop - pánské a dámské módní doplňky - kravaty, motýlky - šátky, šály - košile.

Maloobchod, e-shop: - outodoorové vybavení - sportovní oblečení - obuv - batohy - lyžařské vybavení.

Prodej, e-shop: - krajkářské potřeby - příze bavlněné, lněné, efektní - podvinky - paličky - podušky, stojánky

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel

Výroba, velkoobchod, maloobchod: -bytový textil -hotelový textil -reklamní textil -ubrusy -košile -ručníky

Společnost VEBA je tradičním českým výrobcem bavlněných žakárských tkanin. Zaměřuje se na produkci oděvního a domácenského sortimentu. DOMÁCENSKÝ TEXTIL V oblasti domácenské textilu vytváří VEBA koordinované kolekce damaškových lůžkovin, ubrusů a prostírání a koupelnového froté programu. Luxusní řada výrobků pod obchodní značkou CAREZZA z ...

AFRICKÝ BROKÁT Africký brokát je unikátní žakárský výrobek založený na extrémně hustě dostavené bavlněné tkanině z nejjemnějších přízí z egyptských bavln. Součástí firemního know-how jsou africké motivy, specifické vazby a zejména speciální úpravy, jejichž kombinace rozhoduje o úspěchu nabídky a postavení brokátu na trhu. Vývoj speciálních úprav ...

Hostinská činnost -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Zprostředkování obchodu a služeb -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Ubytovací služby -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a ...

Malování na textil. E-shop - široký sortiment ručně malovaných triček, mikin, čepic, bund.

Výroba koženého oblečení. E-shop - kožené oblečení ve stylu chopper a western - motorkářské oblečení a doplňky.

E-shop, internetový obchod - dámské oblečení - šaty, sukně, topy, trička, halenky. Doručovací adresa: Maloskalická 290 552 03 Česká Skalice

E-shop: - povlečení - polštáře, přikrývky - prostěradla - záclony - ručníky - noční košile, pyžama - župany