JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Výroba, broušení: - syntetické tkaniny a příze. Produkty: - polyesterové dloužené a tvarované příze (PDTY) -nylonové dloužené a tvarované příze (NDTY) -tkaniny - polyester, nylon, polyester/nylon, popplin, oxford, taffeta, kepr, satén, texton, mikrovlákno, pongee, micro peach (broušené mikrovlákno), šifon, rib-stop, nylon/bavlna, ...

CHER - Svatební agentura Půjčovna svatebních a společenských šatů. K vypůjčení: -svatební šaty od 1.500 Kč -společenské šaty od 300 Kč -svatební šaty šité na zakázku půjčovné+500-1.000 Kč -pánské obleky, spencery od 500 Kč -šaty pro družičky a mládence od 300Kč -svatební ozdoby na auta (panenky, prsteny, kytice) 200- ...

Tiskárna, reklama, textil: - potisk triček, textilu, pracovních oděvů - potisk a dodávky reklamních předmětů - velkoobchod s textilem pro tisk (trika, mikiny, tepláky, polokošile, čepice, ..) - komplexní výroba reklamy.

Výroba, velkoobchod koženého zboží: - kožená pouzdra na zbraně - opasky služební i ostatní - kožené doplňky pro výstroj policie a bezpečnostních agentur - kožené lovecké potřeby - kvalitní kožené brašny - kožené řemeslnické kapsáře. Pro obchodníky velkoobchodní ceny.

Výroba, prodej: - bytový textil - tkané oděvní textílie.

Výroba: -proplétané šňůry oděvní a technické -proplétaná lana -štípač třísek -vodítka na psy* -provazové žebříky -knoty.

M & M SUITS je výrobce pánského oblečení šitého na míru. V naší nabídce najdete pánské obleky, saka či kalhoty šité na míru. Všechny naše výrobky jsou vypracovány podle klientem předložených rozměrů. Naše dlouholeté zkušenosti nám umožňují dokonale ušít dobře padnoucí oblečení i pro netypické postavy. Dobře ušité pánské obleky zdůrazní Vaše ...

LTR Kožená galanterie Prodej, maloobchod, e-shop, internetový obchod: - kožená galanterie - batohy - školní aktovky - penály - pouzdra - kabelky - peněženky - cestovní tašky.

Výroba a prodej oděvů z kůže, kožešin, veluru a jejich imitací. Kolekce české firmy Leder – Pellicce, s.r.o. Jaroměř, který obsahuje módní kolekci textilních oděvů kombinovaných s pravou kožešinou a nabídku umělých velurů.

Krejčovství, půjčování, šití: -modelové kolekce -svatebních a společenské šaty -obleky -firemní uniformy, historické, společenské kostýmy -dresy na aerobic, krasobrusleni, mažoretky, tance. Svatební agentura: -luxusní svatební a společenské šaty, šaty pro družičky -doplňky -ozdoby do vlasů -prstýnky -svatební ...

Výroba, export: - příze - žinilková příze - flámková příze - tkaniny metrové, kusové úplety, ponožkové zboží, tapety, koberce.

BABY - T Prodej dětského textilu.

Činnost: - Bezpečnostní systém proti pádu osob z výšek - výroba plachet (autoplachty) - střešní povlakové krytiny - izolace spodních částí staveb - sklolaminátové konstrukce.

On-line Fashion Outlet obchod Dámský outlet: - Dámské mikiny - Dámská trika s dlouhými rukávy - Dámská trika s krátkými rukávy - Dámské halenky - Dámské topy - Dámské šaty - Dámské svetry - Dámské bundy - Dámské vesty - Dámská saka - Dámské kalhoty Pánský outlet: - Pánské kabaty - Pánská trika s dlouhými rukávy - ...

Velkoobchod s dětskými autosedačkami, kočárky a dalším zbožím pro děti. Prodej: - kočárky - kojenecké potřeby - dětský textil.

On - line prodej bytového textilu: - v nabídce cca 300 vzorů povlečení, prostěradla, polštáře, přikrývky, deky a přehozy, záclony aj. - nově do naší nabídky zařazujeme hračky, školní potřeby a potřeby pro děti.

MN Nábytek Náchod nabízí sedací soupravy, komody, kuchyňské linky, postele, židle, jídelní stoly, pohovky, matrace, TV stolky, PC stolky, obývací stěny a další.

AAANABYTEK Maloobchod, prodej: -nábytek, dřevěný, stylový, na zakázku, z masivu -rozkládací stoly -dřevěné čalouněné židle, rohové lavice, stoličky, postele i patrové -kuchyně, kuchyňské linky, jídelny -sedací soupravy a jiné vybavení bytu -molitan, na míru, matrace, molitanové, pružinové -nové dřevěné domy -jízdní ...

Maloobchod, prodej, internetový obchod: - spodní prádlo dětské, dámské, pánské - noční prádlo dětské, dámské, pánské - halenky, trička, mikiny, svetry - punčochové zboží - košile - rifle, riflové capri, sukně, saka a bundy - letní šaty - společenské šaty a halenky - čepice, šály, rukavice.

Maloobchod: - textil - dětský textil. Prodejna: PEVIS-BABY SHOP Nové Město nad Metují Husovo náměstí - tel.: 491472005.

Opravy obuvi, brašnářských a podobných výrobků.

Služby: - provoz rekreačního zařízení Chata Smetánka v Peci pod Sněžkou - provoz Pensionu 65 v Polici nad Metují Výroba: - UNIFORMY pro MP, bezpečnostní agentury - STEJNOKROJE lesnictví, myslivost, rybářství - PRACOVNÍ ODĚVY - OCHRANNÉ ODĚVY do čistých provozů - ODĚVY - NADMĚRKY

Výroba, dodávka, prodej: - bytový textil - ručníky, osušky - ložní povlečení - froté prostěradla - ostatní výrobky - vybavení hotelů - strojové vyšívání - pletárna - zásobování textilních prodejen Sklad Čechy: - Zámecká 280, 54957 Teplice nad Metují nákupní středisko METUJE 1.patro - vchod přes rampu - ...