JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Ruční výroba tradičních látkových plen a vkládaček. Prodej svrchních kalhot, příslušenství, tepláků, bryndáků, žínky na mytí, přebalovací podložky, pytlíky na pleny. Dodáváme pleny chobotky.

Zakázková výroba, šití: - plavky, plavek. Pokládka podlahových krytin (koberce, PVC) dodávka a montáž stínící techniky

Internetový obchod: - pánské a dámské oděvy košile EGO MAN, BINDER DE LUXE oděvy CARISMA šaty KARTES MODA šaty SHOP A FASHION společenské kalhoty ADRIANO džíny, jeans, baggy, kapsáče bundy WALKHARD hodinky GINO ROSSI nadměrné oděvy LAVECCHIA peněženky ALWAYS WILD šaty TATU mikiny JAPAN STYLE džíny JEANSNET mikiny GEOGRAPHICAL ...

Prodej oděvů a veškerých potřeb pro děti, bazárek

Naše firma se od svého vzniku zabývá navrhováním a realizací interiérů na klíč. Postupně však do svého portfolia zahrnula i montáž hliníkových systémů ALUMISTR použitelných k zasklívání balkónů a lodžií, stavění prosklených interiérových dělících příček, zimních zahrad, altánů a různých atypických konstrukcí. Zabýváme se dále prodejem ...

Internetový obchod a kamenná prodejna s antidekubitními, latexovými, pěnovými, antibakteriálními matracemi.

Jsme dánská firma nabízející na českém trhu kompletní vybavení pro Vaši ložnici, obývací pokoj, kancelář, koupelny, okna, exteriér a interiér.

E-shop: - clip in vlasy - clip in sady na prodlužování vlasů - pleťová kosmetika - legíny - hodinky

E-shop: - hodinky - šperky - peněženky - modní doplňky - kosmetika - PC příslušenství

Prodej - módní doplňky - dámské, pánské oblečení - prádlo - dětské oblečení - punčochové zboží.

Prodej - módní doplňky - dámské, pánské oblečení - prádlo - dětské oblečení - punčochové zboží.

Internetový obchod, e-shop, velkoobchod, maloobchod - dětské oblečení - kojenecké doplňky, autosedačky, cestovní postýlky Výdejní místo (reklamace): CARERO s.r.o. Jablunkov 994 739 91 Jablunkov.

E-shop: - dámské a pánské spodní prádlo - obuv - dámské oblečení - termoprádlo - fitness oblečení

Internetový obchod, e-shop: -dámské spodní prádlo -pánské spodní prádlo -plavky

Výroba, potisk: - tašky papírové, textilní, laminátové, igelitové.

Wilbur s.r.o. provozuje obchod MIMInu.cz, který se zaměřuje na prodej dětského zboží, vybavení do kočárků, postelí, plenek, kojeneckého oblečení a mnoho dalšího.

- prodej obuvi a koženého zboží - opravy obuvi

Na prodej textilní galanterie, spodního prádla a také prádla ložního se specializuje paní Anna Quittová. V našem sortimentu naleznete dámské spodní prádlo, termoprádlo, plavky, povlečení na postele i peřiny. Dále se věnuje šití dámských oděvů na zakázku včetně oprav.

-Specializovaný maloobchod

Paní Pavlína Kratochvílová se zabývá dovozem vysoce kvalitního použitého oblečení z Anglie a jeho následným prodejem v e-shopu. V našem sortimentu naleznete jak dětské oděvy tak i oblečení pro dospělé. Zboží je baleno v balíčcích dle velikosti či konkrétního druhu oblečení. Dovoz, e-shop, second hand: - použité oděvy, oblečení z Anglie - ...

Výroba, prodej, E-shop: - osobní ochranné pracovní prostředky (OOPP), pracovní oděvy, ochranné pomůcky včetně praní a nehořlavé úpravy prádla. Poradenské a speciální laboratorní služby: - v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP), požární ochrany (PO), pracovního prostředí, ekologie, systému jakosti, metrologie, zkušebnictví, ...

E-shop nabízí: České bundy, sportovní bundy, kožené bundy, módní bundy od velkých značek Zkušebnictví, kontrola - zavádění, údržba a poradenství v systémech řízení Auditorské služby - interní audity Rekvalifikace, školení, kurzy a semináře - školení - marketingové studie v oblasti hutnictví a strojírenství

Maloobchod, prodej: - železářství - hutní materiál - záhradkářské a chovatelské potřeby - pletivo - brusivo - ochranné pracovní pomůcky - nářadí - domací potřeby.

Maloobchod, prodej: - železářství - hutní materiál - záhradkářské a chovatelské potřeby - pletivo - brusivo - ochranné pracovní pomůcky - nářadí - domací potřeby.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - kancelářské potřeby (papíry, tiskopisy, kalendáře, diáře) - ochranné pomůcky.