JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Ruční výroba: - háčkované dečky - vyšívané ubrusy

Zakázková výroba, prodej, distribuce: - hypotonické – iontové nápoje - ochranné a pracovní pomůcky - pracovní oděvy.

Maloobchod, prodej: - textil, oděvy.

Maloobchod, prodej: - butik - dámské oděvy, textil - vlastní kolekce. Výroba, šití: - oděvy, oblečení.

Činění, zpracování kůží, usní.

Výroba, maloobchod, velkoobchod: - ponožkové zboží, ponožky, podkolenky.

Kožešnictví. Výroba, šití, maloobchod, prodej, oprava: - kožešiny, kůže - kožené oděvy - kožichy, kožešinové rukavice, čepice - kabelky, pouzdra, rukavice, peněženky, doplňky.

Šicí dílna, švadlena, krejčovství. Výroba, šití, prodej: - dámská lehká konfekce, oděvy.

Výroba, prodej, šití: - těžká konfekce (pánské a dámské obleky a kostýmy, pláště, kabáty, kalhoty, sukně). Krejčovství.

Maloobchod, prodej, e-shop: - pánská a dámská móda, oblečení, oděvy pro volný čas (pánské, dámské oděvy) - parfémy.

Maloobchod, prodej: - nábytek - sedací soupravy - ložnice - bytové doplňky. - matrace, rošty - obývací stěny.

Prodej, e-shop, internetový obchod: - barvy, lepidla, tmely - nářadí - aku, elektrické, ruční - pracovní oděvy, obuv - ochranné pracovní pomůcky - kotevní technika - úsporné žárovky, zářivky, nabíječky.

Výroba a prodej ponožek. Značkové ponožky MIKETA na trhu již od roku 1991. Vyrábíme ponožky bavlněné, zdravotní, společenské, sportovní, štulpny. . . Možnost výroby ponožek svlastním logem. Poskytovatel náhradního plnění.

Dětský second hand Půjčovna - karnevalové a společenské oděvy pro děti a dospělé

E - shop - kojenecké zboží - těhotenská móda - dětské a kojenecké oděvy Prodej, e - shop - kojenecké zboží Prodej, e-shop - těhotenská móda Prodej, e-shop - děské a kojenecké oděvy

Velkoobchod, prodej, e-shop: - látky pro konfekční zpracování, pro pracovní konfekci, pro zdravotnictví - tkaniny pro bytový textil - ložní soupravy, ručníky, utěrky. Úprava: - tužení, kalandrování, vysrážení, broušení, krepování - potisk.

Dovoz a prodej stylového oblečení a výrobků z Nepálu a Indie, nabízíme turecké kalhoty, aladinky, djembe, tibetské mísy, stínidla lampiony, etnické hudební nástroje, dárky, dámské orientální oblečení a mnoho dalšího.

Internetový obchod - textil pro penziony, ubytovny, nemocnice, hotely, domovy důchodců, azylové domy, dětské domovy Výroba, prodej, velkoobchod, e - shop - textil pro penziony, ubytovny, nemocnice, hotely, domovy důchodců, azylové domy, dětské domovy

Maloobchod, prodej: - spodní prádlo - plavky - zdravotní punčocháče - ponožky - pyžama - a spoustu dalších.

Módní butik, móda. Maloobchod, prodej: - pánská, dámská konfekce, oděvy, oblečení.

Prodej: - kojenecké potřeby - dětský nábytek - hygienické potřeby.

E-shop: - spodní prádlo dámské, pánské - noční košile, pyžama.

Výroba: - vzduchotechnické potrubí pro doly, tunely a prostředí s nebezpečím výbuchu, flexibilní lutny - autoplachty, krycí plachty - bazény, nádrže - prolézačky pro děti