JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná
ILLA & Partners s.r.o.

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Výroba, prodej, velkoobchod: - černá netkaná textilie BIOTEX mulčovací, krycí (pro zahrádkáře) - bílá krycí netkaná textilie BIOTEX.

Internetový obchod s přízí, knoflíky a dalším příslušenstvím pro háčkování a pletení.

Výroba, prodej, e-shop: - antibakteriální produkty na bázi oxidu hlinitého s aktivní formou stříbra - aromatizované masážní a hygienické vložky do obuvi - ponožky - termoprádlo.

Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře

Výroba, prodej: - kojenecké, dětské oblečení - novorozenecké soupravičky - dětské body - dupačky - overálky - košilky.

prodej: -oblečení -e-shop -prodej značky alpine pro.

Pobočka. Výroba, šití, prodej: - pracovní oděvy - pracovní obuv do sprch a koupelen. Velkoobchod, distribuce, prodej: - ochranné pracovní pomůcky - pracovní obuv - respirátory - svářečské štíty, brýle, rukavice - pracovní hygienické potřeby.

Výroba: - pánské spodní prádlo.

AAAtop.eu = regulace komínového tahu. Amoretex.cz = spodní prádlo, punčochy, plavky. Emace.cz = vše kolem erotiky, zboží, seznamka..

Výroba: - pracovní, ochranné oděvy - ložní prádlo - sportovní, vycházkové oblečení. Velkoobchod: - osobní ochranné pracovní prostředky - OOPP. Poskytovatel náhradního plnění.

Výroba a prodej pánských obleků, sak, vest a kalhot či dámských kostýmků, sak, vest i kabátů. Opravy a úpravy oděvů. Možnost výběru z našich materiálů.

Kožená galanterie Valentina je nově otevřená prodejna, kde si vybere úplně každý. Nabízíme kožené i koženkové kabelky, dámské i pánské, doplňky jako jsou peněženky, brýle, šátky, deštníky. Také máme širokou nabídku cestovních kufrů a tašek. Kvalitní zboží za bezkonkurenční ceny jedině u nás!

Výroby: - produkty z kůže - kožené aktovky - pouzdra na zbraně - pouzdra na doklady - pouzdra na telefony - kožené pouzdra na opasek - kožené opasky.

Výroba, prodej: - přikrývky, polštáře, spací pytle, nánožníky, zdravotní válečky, apod. - z ovčí vlny a dutého vlákna. - šití ložního prádla

Prodej, e-shop: - postele: - dětské postýlky - patrové - pro dospělé - vybavení postýlek pro děti - matrace - povlečení - bytový nábytek.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - kožená galanterie - kožené tašky - kožené kabelky - kožené opasky

Výroba, šití, velkoobchod, maloobchod, prodej: - pletené oděvy (pulovry, sukně, vesty, svetry, šaty) - pánské, dámské oděvy, pletená konfekce. Poskytovatel náhradního plnění.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, výroba: - bytový a metrový textil, metráž - záclony, ubrusy - zástěry, prostírání, utěrky, chňapky - polštáře, lůžkoviny, přehozy, povlečení - ručníky.

Zakázkové šití: - dámské oděvy - nadměrné velikosti.

Firma Nari se již od roku 1997 zabývá výrobou pánské konfekce. V rámci svého působení dodává do více než 50 prodejen v České republice a na Slovensku obleky, saka, kalhoty, vesty, bundy a pláště. - používané materiály - polyester, elastan, vlna, viskoza - kolekce ve velikostech 44-78 pro výšku postavy 164 - 194cm - pánské nadměrné oděvy ...

Šicí dílna. Výroba, šití, prodej: - ochranné pracovní oděvy - ložní prádlo, povlečení, prostěradla (barevné, bíle, bavlněné, krepové, flanelové). Poskytovatel náhradního plnění.

V našem e-shopu nabízíme dětské potřeby, kojeneckého oblečení a módu pro těhotné. K dispozici jsme vám každý pracovní den prostřednictvím online chatu.

second hand tříděný z Anglie, outlet, baraz a komisní prodej

Prodej: - pracovní obuv. Šití: - pracovní oděvy zejména pro zdravotnictví - ložní prádlo - ručníky - žínky - ložní prádlo - košile - anděly.

Prodej: - luxusní parfémy - netkané textílie - mulčovací textilie zabraňující růstu plevele - krycí textilie chráníci před mrazem a škůdci - různé gramáže a barvy - potřeby pro zahrádkáře - netkané textílie na ochranu záhonů.