JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná
ILLA & Partners s.r.o.

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Pobočka. Textilní galanterie. Prodej, maloobchod, e-shop: - galanterie - spodní a noční prádlo - plavky - metrový textil.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - spotřební zboží: - motouzy, šnůry - zahradkářské potřeby - zeláky, ker. hrnce, láhve - vinařské potřeby - výrobky z kaučukového dřeva - keramika - varné sklo - užitkové sklo - domací potřeby z plastu - rohože: -guma+kokos, guma+PP, gumové, kokosové - ratanové květináče - ...

Cosmopolitus - garance nejnižší ceny. Dámská obuv - více než 1000 modelů, nižší cenu nikde nenajdete! Dámské oblečení více než 2000 modelů. Příslušenství na nehty více než 500 druhů. Výprodeje, slevy a akce, to vše naleznete na Cosmopolitus.com. Levné dámské boty v moderním provedení: kozačky, tenisky, baleríny, dámské lodičky, střevíce, sandály a ...

Prodej, e-shop: - vlněné příze, příze z jiných přírodních materiálů - manduky, šátky na nošení dětí, babyšátky - pratelné plenky bavlněné, vlněné plenkové kalhotky - dětské oblečení na miminka, kojenecké zboží - eko drogerie české výroby, eko prací prostředky na vlnu

Maloobchod, prodej, e-shop: - oděvy, oblečení pro těhotné ženy, těhotenská móda - kočárky - autosedačky.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop, internetový obchod: - ochranné pracovní pomůcky - pracovní oděvy - pracovní obuv. Poskytujeme náhradní plnění.

Krejčovství: - pánské, dámské, oprava oděvů.

Internetový obchod: - užitkové sklo misky - biokrby - ubrousky - bytový textil - látky - užitkové sklo.

Internetový obchod s opasky z kůže, kožené opasky dámské opasky, pánské opasky i unisex opasky, předložky a podložky z ovčí kůže, skvělé dárky pro nejbližší je kožené zboží. V našem internetovém obchodě neplatíte balné ani poštovné, nemusíte se ani zaregistrovat.

Velkoobchod, prodej, e-shop, maloobchod: - kojenecké a dětské oblečení, potřeby - kočárky, postýlky, chodítka, doplňky.

Prodej, velkoobchod: - dětské kočárky - dětské autosedačky - cestovní postýlky - chodítka - dětské povlečení - dětské zboží, dětské potřeby.

Dovoz, prodej, velkoobchod: - záclony, závěsy - bytový textil.

Výroba: - kufry - transportní, hudební, televizní, měřící, osvětlovací.

Výroba, návrh: - spodní prádlo - dámské.

Výroba, šití: - pracovní oděvy - domácí oděvy - košile, trenýrky, tepláky, mikiny, župany - lůžkoviny, povlečení - ubrusy, záclony, závěsy.

Výroba, prodej: - výrobky z technické Kůže - prošívané přikrývky - pracovní oděvy - bytový textil.

Pobočka Prodej, maloobchod: - kůže, kožešiny, kabáty. Výroba, prodej - oděvy z kůže, kožešin, veluru a jejich imitací.

Výroba, prodej, velkoobchod, maloobchod: - oděvy dámské, pánské - profesní oděvy, stejnokroje, pracovní oděvy - společenské oděvy.

Výroba, distribuce, export-import, prodej: - pletené ošacení, móda, oblečení - svetry, halenky, kostýmky, šaty, sukně, kabáty - dámské, pánské svetry, vesty pletené.

Pobočka. Prodej, maloobchod: - hračky - kojenecké zboží - autosedačky - dětské a kojenecké oděvy. E-shop, internetový prodej.

Svatební salón, půjčovna: -svatební šaty a doplňky -pánské obleky a doplňky -šaty pro družičky a družby -šaty do tanečních -konfirmační šaty -šaty ke svatému příjmání -šaty pro plesovou sezónu -společenské šaty. Služby, zajištění: -svatební oznámení -svatební kytice a voničky -ozdoby na auta -fotograf, video -kadeřník ...

Velkoobchod, prodej: - boty, obuv, textil.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - podlahové krytiny - koberce - laminátové podlahy - PVC - dekorační látky - bytové dopňky.