JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná
ILLA & Partners s.r.o.

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obchod s moderní a kvalitní módou z Itálie: - v obchodě naleznete širokou nabídku značkového oblečení z Itálie za nízké ceny. Každý týden dovážíme nové modely.

Prodej: - pracovní oděvy - reflexní pracovní oděvy. Zakázková výroba z nerez ocele, hliníku a ocele. Tuningové úpravy a přestavby vozidel. Výroba, prodej a montáž estetických doplňků a ochranných rámů z nerez ocele. Osvětlení vozidel. Úpravy interiéru. Čalounění z kůže, imitace kůže nebo textilu. Lakování exteriéru a ...

Hapel Český výrobce dámské módy: - šaty, halenky, sukně, společenské šaty a komplety převážně z úpletu.

Dětský ráj je firma s tradicí, která se zaměřuje na kompletní sortiment kojeneckých a dětských potřeb. Jsme doslova rájem pro děti. Naleznete u nás vše od kočárků, hraček, dětského textilu až po potřeby pro maminky. Maloobchod, prodej, e-shop: - kompletní vybavení pro miminka a maminky - kočárky, golfky, kombinované kočárky, korbičky, ...

Výroba, prodej: - dětské oblečení - dětské montérky - kraťasy, sukně, bundy, mikiny

Prodej dámské, pánské a dětské obuvi a módních doplňků.

Prodej dámské, pánské a dětské obuvi a módních doplňků.

Výroba a prodej: - lněných, pololněných a bavlněných tkanin určených pro konfekční zpracování v oděvním průmyslu. Prodej: - repliky starožitného nábytku - venkovní vířivky, hydromasážní vany, sauny, koupelové soli. Privátní vířivka a infrasauna pro veřejnost Šumperk

Výroba: - startovní čísla - výroba pracích symbolů a etiket - symboly údržby pro výrobce - dresy, minidresy, vlajky, vlaječky - trika s potiskem - Fan šály, minitrika a mini dresy.

Prodej: - matrace - rošty - postele - nábytek - ložní prádlo - přikrývky - ručníky, osušky.

Pokrývačství Sklenářství. Prodej: - obuv.

Montáž a oprava: - žaluzie - těsnění oken a dveří. - seřízení plastových oken s opravou - údržba bytů a rod domů Chov: - ovce. Prodej: - vlněné přikrývky (přikrývky z ovčí vlny) - jehněčí maso Práce: - práce s údržbou ohrad - údržba a stavby pro chovatele - pomoc při sezoních pracích

Krejčovství, výroba: - dámské a pánské oděvy

Prodej bambusového zboží: - trička, tílka - spodní prádlo - ponožky - podkolenky - turbany na vlasy.

Svatební eshop. Svatební šaty na míru, svatební bižuterie, boty, šatičky pro družičku, Svatební fotostudio.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: - ubrusy damaškové, teflonové, vánoční - povlečení damašek, bavlna, krep, satén - povlečení prodloužené, francouzské - hotelový a restaurační textil - přehozy, přikrývky, prostěradla, ručníky, osušky, záclony.

Eshop Stylové kalhotky nabízí velký výběr luxusního dámského spodního prádla značky La Senza. Tato kanadská značka se těší velké oblibě díky přepychovému designu a kvalitě. Nabízíme nejen klasické kalhotky, ale i tanga, bokové kalhotky či brazilské kalhotky.

E-shop pro děti: - školní batohy, pouzdra - tašky - boty - zaměřujeme se především na zboží Disney. Violetta, Frozen, Princezna Sophie První, Princess, Cars, Planes, Monster High, Peppa Pig, Hello Kitty, .... atd. Zboží dovažíme z EU převážně ze Španělska a z Anglie za nejlepší ceny - dámské kabelky - dámský textil - plavky.

Zabýváme se dovozem a prodejem značkového textilu a outletu z Velké Británie, Itálie, Francie, Španělska a dalších zemí. Dovážíme také luxusní second hand z Anglie. Specializujeme se na značky: Next, Extase, Adidas, Puma, Nike, Cache Cache, Patrice Breál, Tommy Hilfiger, Bench, Bershka, Pepe jeans, Guess, Quiksilver a mnoho dalších.

Velkoobchod metrového textilu pro výrobu dámské, pánské a dětské konfekce. Internetový obchod. Nabídka: společenské látky, satény, brokáty, organzy, šifony, tafty, tyly, halenkoviny, šatovky, oblekovky, kabátovky, fleece, krajky a podšívky.

Výroba: - klíče. broušení nástrojů opravy deštníků Prodej: - klíče - zámky - kování. Nouzové otevírání bytů. Provozovna: Zámky - klíče autobusové nádraží Tovární 3248 Přerov Zámky - klíče ALBERT - Koloseum Gen. Janouška 2, Přerov