JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Jsme dánská firma nabízející na českém trhu kompletní vybavení pro Vaši ložnici, obývací pokoj, kancelář, koupelny, okna, exteriér a interiér.

Prodej: - oděvy - dámské a pánské - obuv - doplňky.

Krejčovství, výroba: - pánské a dámské oděvy - oděvy pro myslivce

SUMTEX CZ je výrobcem režných tkanin zhotovovaných na zakázku podle požadovaných parametrů zákazníků.

Prodej: - svařovací stroje - ochranné pracovní pomůcky.

Prodej: -pracovní oděvy -pracovní obuv -ochranné pracovní pomůcky.

Výroba: - textilní kojenecké zboží - zimní antialergické fusaky. Velkoobchod, prodej: - šiltovky, čepice - peřinky na kočárky - látkové dětské pleny.

FRIM nadměrné velikosti Prodej nadměrných velikostí dámských i pánských XXL až 6XL, celoroční nabídka širokého sortimentu Výroba postelí pro dlouhány a těžší váhy s odpovídající matrací. Postele jsou přizpůsobeny i na šířku. Všechny postele jsou vyšší, což je pohodné pro uléhání a vstávání.

Studio zdravého spánku. Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -lamelové rošty AMORFLEX DUO a TRIO, ECONOMIC, MULTILATT, TRILATT: -pevné fixní -ručně polohovatelné -motorové polohovatelné s elektrickým pohonem -doplňky roštů -čalouněné rámy -zdravotní matrace: -přírodní kaučuková matrace KING a QUEEN -kaučuková ...

Šití, výroba, zakázková výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - kosmetické kabelky - kosmetické kufříky - vyztužené etue, etue - kosmetické kapsáře - plážové tašky - sportovní tašky - obaly na kosmetické prostředky, reklamní a dárkové předměty - tašky, kabelky, batohy, batůžky, pořadače, zásobníky, kapsáře, poštovní brašny a ...

Prodej: - dámská konfekce z kolekce Heleny Bedrnové. Sídlo v Praze.

V našem studiu svítidel a designu se soustředíme především na splnění požadavků našich klientů, kterým chceme dopřát příjemné prostředí pro spokojené žití. Zaměřujeme se na návrhy a realizace luxusních interiérů či exteriérů. Návrhy, realizace, prodej, montáž: - výroba nábytku - nábytek - kuchyně - jídelny - obývací pokoje - dětské ...

IK Myslivecké oděvy: - výroba kožených, lodenových mysliveckých oděvů a doplňků s možností výšivek - kožená saka, vesty, kalhoty - kožené batohy, opasky, šle - prodej kožených čepic s možností výšivek.

Výroba - zdravotní, relaxační polštáře a matrace

Výroba, prodej, e-shop - ručně pletená a háčkovaná móda

Prodej: - pánská a dámská konfekce ŠEVČÍK - obleky zn.ŠEVČÍK - saka společenské i sportovní - kalhoty společenské i sportovní - košile, kravaty, motýlky, spony - polokošile, svetry, mikiny - kabáty, bundy a další pánská móda - dámské šaty, sukně - kostýmky - halenky a další

Prodej, výroba: - šátky a šály ručně malované hedvábí - barevné provedení vašich představ.

Maloobchod, velkoobchod: - obuv. Provozovny: - Olomouc, Masarykova 21 - Šternberk, Radniční 6 - Šumperk, Náměstí Míru 20 - Jeseník, Masarykovo náměstí 152 - Moravská Třebová, náměstí TGM 33 - Vsetín, náměstí Svobody 1321.

Prodej, servis: - zahradní technika - zahrádkářské potřeby - potřeby pro chovatele - textil, obuvv, koberce.

Postele: - jednolůžkové, dvoulůžkové - dětské - patrové postele. Matrace: - zdravotní matrace - matrace do dětské postýlky - matrace se zvýšenou nosností - gelové matrace - rošty do postele. Nábytek: - skříně, komody - dětský nábytek - houpací sítě.