JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná
ILLA & Partners s.r.o.

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
V našem sortimentu na www.papanicko.cz najdete komplexní potraviny pro děti, jako je kojenecké mléko, kojenecká výživa, kašičky, sušenky, křupky a nápoje v podobě čajů a šťáv. To vše odebíráme od léty prověřených výrobců jako je Nestlé, Nutricia, HiPP, HERO či Hamé. Kromě potravin nabízíme potřeby pro přebalování dětí, tedy plenky pro různě staré ...

-Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

Prodej, maloobchod: -módní doplňky -šátky -šály -čepice -opasky -kabelky -rukavice -deštníky -peněženky

Maloobchod, prodej: -bytový nábytek: -sedací soupravy -postele, pohovky -židle, stoly -obývací stěny -ložnice -dětské pokoje -matrace, rošty -kancelářský nábytek -bytové doplňky. Kuchyňské studio.

Prodej nového a použitého kojeneckého a dětského oblečení: - pyžama, trička, body, soupravy, teplákové soupravy - kabátky, mikiny, legíny, šatičky, kalhoty - povlečení a deky.

Dárky z plenek pro maminky a miminka: - dorty pro holčičky, pro kluky - dárkové balení ručníků.

Prodej, e-shop: - dámské kabelky - pánské tašky - cestovní tašky - batohy - peněženky - dětský sortiment - těhotenská móda.

Prodej, e-shop: - bytový textil od českých a zahraničních výrobců: - koberce, podlahy - galanterie a kusový textil - matrace, postele - bytový textil vlastní produktové řady.

Maloobchodní prodejna: - masivní a kovové postele - lamelové rošty - matrace - lůžkoviny i povlečení - speciální matrace pro dlouhodobě ležící pacienty - rehabilitační pomůcky, vozíky, lůžkoviny, vyšetřovací lehátka.

Maloobchod: - obuv - kožená galanterie a doplňky.

Maloobchod, prodej: - obuv, boty (dámská, pánská, dětská) - kožená galanterie (kabelky, peněženky, opasky) - batohy, cestovní tašky - doplňky.

Maloobchod, prodej: -obuv -kožená galanterie -kabelky -punčochové zboží.

Svatební salon Styl Půjčovna, půjčování: - svatební šaty renomovaných firem z Francie, Itálie, Polska, ČR atd. - pánské obleky - dětské šaty pro družičky i mládence.

Prodej: - čistící textil - čistící hadry pro strojírenství a opravárenství pouze čistý savý textil. Nabízíme cistici textil, cistici textilie, prodej cisticiho textilu, čistící hadry, savé hadry, čistící textilie pro strojírenství, textil na cisteni, prodej textilu na cisteni strojů a zařízení Cistici textil se zabyva prodejem textilu na ...

Přímý dovozce, velkoobchod: - second hand oděvy v původním balení, netříděný textil - čistící textilie savé 100% bavlna vhodné k čištění strojů a dílenského zařízení, pro úklidové práce.

Prodej: -módní oděvy KENVELO dámské, pánské, dětské.

Svatební salon Půjčovna, půjčování: - svatební šaty - společenské šaty - dětské šaty - doplňky. Pobočka: Horní náměstí 409, Olomouc.

Salon Brigita: Módní salón. Zakázkové krejčovství oděvní návrhářky. Šití: - dámské - pánské oděvy. Realizace módních přehlídek. Maloobchod, prodej : - metrový textil - bižuterie.

Maloobchod: - bytový textil. Sortiment: - dekorativní povláčky - deky, přehozy - tkané koberce - ložní prádlo - přikrývky, polštáře - ručníky, osušky, župany - ubrusy - vlněný program - záclony, závěsy.

Prodej: -dámská konfekce -kusový textil -doplňky- vázanky, šály, šátky, punčochové zboží, čepice, rukavice -kosmetika z Mrtvého moře - šampony, mýdla, bahno, sůl, tělová mléka, krémy.

Prodej: - dámská a pánská konfekce - dámské zimní a letní kostýmy, saka, vesty, sukně, kalhoty.

Prodej prostředků požární ochrany a ochranných pracovních prostředků: -hasící přístroje-skříně-hasiva -hadice-boxy-pěnidla -savice-svítílny-baterie-akumulátory -redukce-oděvy pracovní a společenské -proudnice-zásahová výstroj opasky, lan-lano -žebříky-technické a absorbční prostředky -hydrantové systémy-akumulátory ...

Zabýváme se přímým dovozem, velkoobchodním prodejem outlet zboží. Nabízíme: - pánské - dětské - dámské oděvy - doplňky všeho druhu.

Výroba, prodej: -kožená galanterie-školní a studentské batohy -penály, tašky, kabelky, spisovky, aktovky, peněženky, kapsičky.