JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Výroba, zakázkové šití, prodej: - pracovní oděvy - kyselinovzdorné oděvy - výstražné oděvy.

Prodej Ostroměř: -náhradní díly - kolová technika -náhradní díly pro vozidla Praga V3S a TATRA. -motory, těsnění, převodovky, spojky, nápravy a jiné -prodej - vojenský výstrojní materiál - boty, maskáče, stany, znehodnocené zbraně, šály, klobouky, ponožky, nože, batohy, kukly, rukavice, samopaly, nářadí, lopatky, dětské oblečení, ...

Prodej, matrace: - polyuretanové - profilové - pružinové - taštičkové - z bio pěny - latexové.

Zakázkové šití: -záclony -závěsy -veškeré doplňky pro interiéry bytů, kanceláří, restaurací. Kompletní zakázky, zaměření, dodání garnyží, závěsných zařízení (včetně montáže). Široký výběr: -dovozové i tuzemské záclony -bytový textil.

Velkoobchod, maloobchod. Prodej: - ochranné pomůcky pro pokrývače. Půjčovna: - lešení - vibrační stavební stroje. Práce: - tesařské - klempířské a pokrývačské.

Prodej: - dámské oděvy pro plnoštíhlé.

Výroba, prodej: - korková zdravotní obuv.

Svatební salón. Půjčovna: -svatební, společenské, plesové šaty -pánské obleky -oděvy pro družičky -doplňky pro nevěsty.

Dámská a pánská móda, prodejny Praha Galerie Harfa, Olomouc, Prostějov. Modní poradenství.

Prodej: -zdravotní matrace -masivní postele -lamelové rošty -přikrývky -sedací soupravy -skříně, obýváky, předsíně -veškerý nábytek pro pohodlné bydlení.

Výroba: - kožená galanterie Sedlářství.

Služby: -půjčovna karnevalových dětských kostýmů -půjčovné 150 Kč (tři dny v týdnu).

Čistírna peří Výroba, šití, prodej: - prošívané deky - polštáře - dětské soupravy - zavinovačky.

Výroba, prodej, šití: - oděvy, oblečení, textil - dámská konfekce - pánská konfekce.

E-shop, maloobchod: -bytové doplňky -ložnice -obývací pokoje -ložnice -kuchyně -koupelny

Maloobchod: - textil - galanterie.

Výroba lněných, pololněných a bavlněných tkanin: - stolní a ložní lněné soupravy - ubrusy, utěrky. Damaškové ubrusy a ubrousky - ubrusy a ubrousky s ažurovými stehy, s ručním výtahem přízí.

Maloobchod, prodej: - textil - oděvy - obuv.

Maloobchod, prodej: - drobná galanterie - knoflíky - patentky - kravatové spony - spony na šátky - pletací jehlice - strojové jehly - špendlíky - zdrhovadla - zipy - krajky - nášivky. Práce: - obšívání knoflíků na zakázku.