JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Výroba, šití, prodej: - dámské oděvy - oblečení. Zakázkové krejčovství.

Bett - studio zdravého spánku Maloobchod, prodej, internetový obchod, eshop: -postele (dřevěné z masivu, kovové) -lamelové rošty -rošty s motorovým ovládáním -matrace -lůžkoviny -dětské pokoje -dětské pokoje.

Maloobchod, prodej, internetový prodej, e-shop: -babyšátky vyrobené z čisté bavlny pocházejicí z Indie, Guatemaly -instruktáže nošení miminek v babyšátcích -elastické šátky -ergonomická nosítka pro malé děti -závěsné kolébky a sitě -závěsné houpací křesla -látkové pleny.

Maloobchod: -obuv -kožená galanterie.

Prodej: -obuv -ortopedická, zdravotní obuv.

Eshop: - ručně malované hedvábné kravaty, šátky a šály.

Prodej: - dětské oblečení různých značek - kojenecké oblečení - plenky - klasické plenky - eko čistící prostředky.

Výroba: -kožená galanterie: - aktovky - batohy - cestovní tašky - etue - kabelky - ledvinky, - přívěšky na klíče. Dodávky řemenů na akoredony a harmoniky.

Prodej: -100% savé čistící textilie, čistící hadry -punčochové zboží Náš textil na čištění je vhodný pro všechny, kteří pracují s oleji, mastnotami a ostatními ropnými produkty. Čistící textilie nebo-li čistící hadry jsou vyrobeny ze 100% savých materiálů. Jsou určeny širokému okruhu zákazníků pro běžnou potřebu, čištění rukou, strojních ...

Maloobchod, obuv: - dámské boty - pánské boty - dětské boty - kabelky, tašky, peněženky.

Výroba, šití, prodej: - kožené oděvy. Maloobchod: - kožešnictví - kožichy z přírodních materiálů - kožešinové doplňky - kožené doplňky - kožené boty - kožená značková obuv RIEKER - kožená značková obuv TAMARIS.

Dovoz, velkoobchod, e-shop: - cestovní a sportovní zavazadla - kufry - cestovní, oblekové a kosmetické kabely - sportovní batohy - pánské a dámské aktovky - atache kufry - příruční tašky - kabelky.

Svatební centrum CAXA. Půjčovna a prodej: - svatební a společenské šaty - kytice na auta - pánské obleky včetně bot, košil, kravat - dětské oblečení. Další služby: - výroba a zajištění svatebních kytic - dekorace na auta - svatební dekorace - svatební doplňky. Půjčovna: - party stany - stoly, židle - potahy na ...

Činnost: - second hand - dovoz použitého oblečení z Norska

Velkoobchod, e-shop. Oblečení značky Press: - šaty, sukně - bundy, kabáty, saka - francouzská móda - česká výroba šatů - šaty na míru. Prodejny: Olomouc City - 585710737; 585710471 Brno NC Královo Pole - 549 213 132 Hradec Králové Futurum - 495 221 970 Ostrava Forum Nová Karolina - 602 600 020.

Lugafo Maloobchod: - svařovací technika - Fronius - technické plyny - svařovací masky - příslušenství - ochranné pomůcky - brusivo - Specializace svařování:měď, bronz

Služby: - bezpečnost práce (vstupní a periodické školení v BOZP, sepisování úrazů na pracovišti, vedení dokumentace) - požární ochrana (školení v oblasti požární ochrany, zpracování dokumentace požární ochrany, vypracování požárních směrnic pro danou společnost). - pracovní oděvy, obuv - hasící přístroje.

Maloobchod, prodej: - módní oděvy a doplňky (dámské, pánské) - textil - spodní prádlo.

Internetový obchod: - elektronika a elektrospotřebiče. Interiéry: - kuchyně, vestavěné spotřebiče - postele, matrace - centrum spánku.

Výroba: - pracovní oděvy - pracovní obuv - ochranné pracovní pomůcky.

Prodej: - zdravotní matrace - lamelové rošty - ortopedické polštáře, přikrývky - nábytek - obývací stěny - sedací soupravy - ložnice - kuchyně - nábytkové systémy.