JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná
ILLA & Partners s.r.o.

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Lugafo Maloobchod: - svařovací technika - Fronius - technické plyny - svařovací masky - příslušenství - ochranné pomůcky - brusivo - Specializace svařování:měď, bronz

Služby: - bezpečnost práce (vstupní a periodické školení v BOZP, sepisování úrazů na pracovišti, vedení dokumentace) - požární ochrana (školení v oblasti požární ochrany, zpracování dokumentace požární ochrany, vypracování požárních směrnic pro danou společnost). - pracovní oděvy, obuv - hasící přístroje.

Maloobchod, prodej: - módní oděvy a doplňky (dámské, pánské) - textil - spodní prádlo.

Internetový obchod: - elektronika a elektrospotřebiče. Interiéry: - kuchyně, vestavěné spotřebiče - postele, matrace - centrum spánku.

Výroba: - pracovní oděvy - pracovní obuv - ochranné pracovní pomůcky.

Prodej: - zdravotní matrace - lamelové rošty - ortopedické polštáře, přikrývky - nábytek - obývací stěny - sedací soupravy - ložnice - kuchyně - nábytkové systémy.

Prodej ložisek, gufer, spojovacího materiálu, svařovacího materiálu, nářadí a ochranných pomůcek.

Velkoobchod, maloobchod, prodej sortimentu: - ložiska - gufero - spojovací materiály - svařovací materiály - brusiva - ochranné pomůcky - nářadí.

Obchodní dům Vrba & Pražák. Maloobchod, prodej: - dámská konfekce (halenky, šátky, rukavice, trička, šály) - pánská konfekce (košile, kravaty, motýlky) - spodní prádlo - pyžama, župany.

Oprava: - obuv - boty - kožená galanterie.

Velkoobchod, prodej: - pánské košile Friends & Rebels.

Výroba, prodej: - hotelový textil, reklamní textil, bytový textil - ručníky, osušky, župany, předložky

Prodej, maloobchod: -vázací prostředky pro jeřáby -textilní vázací prostředky -řetězy a příslušenství -ocelová lana -upínací popruhy -magnetické upínače pro obrábění -upínací technika pro dopravu -transportní podvozky -hydraulické zvedáky a nářadí YALE -zdvihací a manipulační zařízení TRACTEL -systémy ochrany osob ...

Textilní galanterie Prodejna Pavelčákova - Pavelčákova 15, 77900, Olomouc, 585225699, 777752136

Výroba, šití: -plavky (dámské, pánské, dívčí, chlapecké).

Výroba a distribuce: - sedlářské a galanterní kování. Prodej: - polypropylenové lana - popruhy pro kynologickou výrobu.

Velkoobchod, maloobchod: -pracovní oděvy, rukavice, trika, obuv -ochranné pracovní pomůcky -lékařské oděvy -zimní oděvy -mýdla, krémy, solvina. Výroba: -pracovní oděvy dle přání včetně loga.

Gardenka Maloobchod, prodej: - zahrádkářské potřeby - okrasné, ovocné školkařské výpěstky - semena, osivo, zemina, hnojivo, cibuloviny - plastový zahradní nábytek - zahradní doplňky - fólie, netkané textílie.

Maloobchod: - obuv - kožená galanterie - punčochové zboží.

Velkoobchod, maloobchod, servis: - přídavné svařovací materiály (elektrody a dráty) ESAB, pájky na tvrdé a měkké pájení - svařovací stroje, plasmové řezací stroje FRONIUS, HYPERTHERM, OMICRON, KUHTRIBER - hořáky FRONIUS, TB, BINZEL, TRAFIMET - příslušenství, kabely, wolframové elektrody, chemie na ošetření svárů, atd. - stroje pro odporové ...