JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná
ILLA & Partners s.r.o.

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Velkoobchodní a maloobchodní prodej metrového textilu a galanterie.

Provoz e-shopu Hravá Tužka, kde prodáváme omalovánkové polštáře s motivy pro holky i kluky. Zákazníci zde najdou i široký sortiment fixů na textil.

E-shop s veselými a barevnými háčkovanými doplňky pro děti i dospělé z přírodních přízí. Sortiment zahrnuje čelenky, návleky na nohy, čepice a další výrobky na přání.

Firma se zabývá výrobou a prodejem mininálepek. Dodává samolepicí a nažehlovací jmenovky pro děti k označení oblečení a pomůcek do školy i školky, etikety na kuchyňské dózy, zavařeniny či kořenky, štítky na úložné boxy, šanony.

Firma se zabývá prodejem dámské a pánské kožené galanterie. Sortiment zahrnuje peněženky, batohy, tašky na notebook, manikúry, opasky, klíčenky, kabelky apod.

ZELTNER s.r.o. se zaměřuje na prodej dámské, pánské a dětské obuvi, kožené galanterie a punčochového zboží.

Internetový obchod s obuví. Prodej moderních i klasických dřeváků na léto i celoroční nošení. Široký výběr dřeváků v kombinaci s kůží pro muže, ženy i děti.

Česká značka ekologicky vyráběného oblečení. Internetový obchod s dámskou, pánskou a dětskou módou.

Prodej: -koberce měřené a kusové všech druhů -čisticí zóny -PVC krytiny -koupelnové lehčené krytiny -běhouny -rohožky -laminátové a dřevěné plovoucí podlahy -izolační a podložný materiál pod plovoucí podlahy -obkladový a podlahový korek -přechodové a ukončovací lišty -molitany -matrace klasické a zdravotní ...

Výroba: -pracovní oděvy pro čisté prostory -antistatické oděvy pro EDS prostory -antistatické oděvy pro prostory s nebezpečím výbuchu.

Výroba, velkoobchod: - textilní a kožená galanterie (kufry, batohy, kabely, tašky, bojové vesty prospeciální armádní jednotky).

Dilnastore s.r.o. prodává luxusní kožené oděvy na eshopu a na prodejně v Olomouci.

E-shop Mishastyle prodává různé typy šňůr, přízí a špagátů tuzemských i zahraničních značek pro háčkování, pletené a výrobu macramé.

Společnost LEEDRS s.r.o. vyrábí unikátní opasek se sponou z 3D tiskárny.

Představte si místo, kde se elegance snoubí s pohodlím a kde každý kousek oblečení vypráví příběh o luxusu a stylu. Vítejte ve světě YES PINK LEXXURY s.r.o., exkluzivního butiku, který se nachází v srdci historické Olomouce na adrese Riegrova 19. V našem butiku najdete nejen široký výběr módních trendů, ale také osobní přístup a poradenství, ...

Internetový e-shop s pánským a dámským sportovním oblečením a obuví.

Společnost Smart Case Solution s.r.o. - Hanácká dílna Olomouc šije na zakázku: - originální kožené produkty - kožené bundy, kabáty - kožené cestovní tašky, crossbody, kabelky - peněženky z pravé kůže.

Společnost SUMTEX EUROPE s.r.o. vyrábí režné tkaniny na zakázku.

Prodej, velkoobchod a e-shop - brusivo LUKAS, MOST, VSM, PFERD (brusné kotouče, řezné kotouče, lamelové kotouče, vulkanfíbry) - přídavný svařovací materiál ESAB, GOLD, MOST (elektrody, svařovací dráty) - ochranné pracovní pomůcky (rukavice, svařovací kukly, ..) - ložiska a příslušenství SKF, ZKL, ZVL, NSK, DPI

Prodej: - barvy, laky, tmely, nátěry - sanitární technika - penetrace - ochranné pracovní oděvy a pomůcky - drogistické, úklidové, čistící, hygienické zboží

NakupTextil provozuje eshop s textilem pro pány, dámy, doplňky jako jsou šály a čepice, batohy a další.

Maloobchod, velkoobchod: -sportovní oděvy pro aerobic, fitness -oblečení pro sport a volný čas. E-shop. 12 prodejen v ČR

Fousshop nabízí obuv, bytový textil, povlečení a dárkový sortiment.

Velkoobchod, maloobchod, zásilková služba: - sortiment pro řemeslníky, průmyslové potřeby - ložiska, těsnění, spojovací materiál, řetězy, dílenská chemie, nářadí ruční, elektrické, pásové brusky, brusivo, elektrocentrály, ochranné pracovní pomůcky..

Kamenná prodejna v Olomouci a e-shop s elegantní i ležérní obuví. Prodej originálních modelů obuvi.