JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná
ILLA & Partners s.r.o.

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Kožešnictví, prodej: - kožešinové oděvy

Maloobchod, prodej: - obuv - ponožky, punčochy.

Prodej, maloobchod: -kostýmy -bundy, mikiny, svetry, roláky, roláky -spodní prádlo, punčochové zboží -sportovní zboží.

Prodej, maloobchod: -obuv -ponožkové a punčochové zboží -batohy, penály -peněženky.

Prodej: -obuv -kožená galanterie.

Prodej: - paruky z USA od firem Alan Thomas Designs a Jon Renau - klobouky od českých firem Tonak, Karpet, Jircha Art a Anytra - šály, šátky, kabelky a různé módní doplňky.

Maloobchod: -pánské a dámské spodní prádlo -punčochy, ponožky -dětské oděvy.

Galerie Prodej: -obrazy, šperky, grafika, keramika, plastika -ručně šité kabelky a aktovky.

Nábytek MM Prodej nábytku: - sedací soupravy - obývací stěny - ložnice - zdravotní matrace, rošty - kuchyně - kanceláře - dětské pokoje - skříně - stolky - botníky - skládání nábytku na počítači.

Velkoobchod: - dětský textil - kojenecký textil.

Velkoobchod, výroba, půjčovna: - svatební sortiment - svatební šaty - společenské šaty - doplňky.

Výroba: - oděvy - oděvní doplňky

Maloobchod, prodej: -obuv -kožená galanterie -kabelky, peněženky -punčochové zboží, ponožky.

Oprava: - obuv - kožené zboží, galanterie

Velkoobchod, maloobchod: - pracovní oděvy, rukavice, obuv - ochranné pracovní pomůcky - ochrana zraku, sluchu, hlavy - ochrana dýchacích cest - ochrana při práci ve výškách.

Maloobchod, velkoobchod: - ochranné pracovní pomůcky - brusivo - ruční nářadí - ruční elektrické nářadí - nástroje na obrábění - svařovací potřeby - obalové materiály.

Dětský bazar Sluníčko: - sortiment pro těhotné - dětské kočárky, sedačky - kojenecké pomůcky - oblečení.

Galanterie Kolář Maloobchod: -bytový textil-ubrusy, látky, kanafas, polštáře, deky, molitanová drť, osušky, povlečení, přehozy, dečky -punčochové zboží -textilní galanterie -kovová galanterie -vlna, příze. Vinotéka: -prodej vín z jižní Moravy.

ADAM EVA módní doplňky Výroba klobouků na zakázku, opravy: -klobouky folklórní -divadelní a historické klobouky -talarové čepice. Úklidové služby: - pravidelné i jednorázové úklidy - čištění koberců - tel.:739/279707.

NEWSTYLEOUTLET: Prodej, eshop: - dámské i pánské oblečení a obuv světových značek GANT, REPLAY, MAXMARA, YSATIS, TOMMY HILFINGER, DIESEL, LEVIS a další.

Prodej: -lino -koberce -metrový textil -hračky -proutěné zboží -textil.

Brašnářství REGAMONT. Výroba: - brašnářské, sedlářské a galantérní výrobky z kůže, koženky a technických materiálů. Posudky zavazadel. Speciální výroba na míru.

POPELKA svatební salon Půjčovna: - svatební a společenské šaty ke spol.šatům kabelka a šperk zdarma - pánské obleky - chlapecké a dívčí šaty - veškeré doplňky jako kravaty, košile, spodní prádlo, ozdoby do vlasů, závoje, rukavičky, kožíšky, peleríny - půjčování i prodej Snubní prstýnky i svatební oznámení