JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná
ILLA & Partners s.r.o.

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prodej značkového oblečení španělských značek Smash, Mismash, Paramita, Mamatayoe a italské značky Bleifrei.

Prodej, e-shop: - nářadí - technická chemie - ochranné pracovní pomůcky

Výroba a prodej dětských produktů z bavlny a bambusu: - látkové, bavlněné pleny - bambusové pleny - osušky - kalhotkové pleny.

Internetový prodej provaznických výrobků. Široký výběr provazů, lan, sítí, žebříků, šňůr, pytlů, popruhů, motouzů. Lana pro domácnost, karabiny a háky pro sport i volný čas.

Internetový obchod s dámskou módou a doplňky. Prodej sak, vest, overalů, bund, kraťas, sukní, halenek, kabátů, mikin, svetrů, cardiganů apod.

Šicí dílna Emily Malosériová výroba oděvní konfekce: - dámská, pánská a dětská konfekce. Zakázkové šití. Expresní opravy, úpravy. Tisk symbolů pro ošetřování a papírových etiket. Hodinový manžel/manželka Umělecké kovářství a kovorytectví - Bronislav Kozák & syn Zhotovujeme kovářské výrobky Mříže, krbové soupravy, panty, kliky, ...

Ruční výroba kožených produktů, kožené obojky pro psy, kožená vodítka, kožené opasky.

Maloobchod: - kočárky - autosedačky - dětské postýlky - dětské pokoje - přebalovací podložky - dětské kolébky - přebalovací pulty - jídelní židličky - chodítka - hračky - kolotoče nad postýlku - dětský textil - potřeby pro maminku.

Výroba pánských a dámských doplňků z kvalitních materiálů. Kravaty, šátky, šály, motýlky, pašmíny naší společnosti jsou navrhovány podle nejnovějších technologií v souladu s aktuálními evropskými a světovými trendy. Náš výrobní program zahrnuje: - kravaty společenské, reklamní - motýlky - šátky, šály - roušky - kravatové spony ...

Dodávka: - průmyslové utěrky - pracovní židle - papírové ručníky, tekuté mýdlo, dezinfekce na ruce - jednorázové rukavice, obleky - vybavení pro čisté prostory- utěrky, rukavice, roušky, čepice

Telekomunikační materiál, Lokátory 3M, ball marker 3M Elektro materiál, pásky Scotch, konektory, atd. Systémy pro opravy automobilů Brusivo Ochranné pomůcky Průmysl, Lepidla, atd.

De-MS Stroje s.r.o. provozuje e-shop ProPilaře.cz, na kterém se prodávají dřevoobráběcí stroje, odsávací hadice, ochranné a zdravotní pomůcky a nástroje.

Společnost JONAP - výroba obuvi s.r.o. se specializuje na výrobu dětské i dámské obuvi. Na E-shopu společnosti najdete letní, zimní, vycházkové i domácí boty kategorií Barefoot a Exlusive shoes. Boty jsou zdravotně nezávadné a nezpůsobují deformaci či jiné poškození nohou dětí během nošení obuvi. Specializujeme se na výrobu dětské obuvi: - ...

Velkoobchodní prodej, e-shop: - textilní galanterie od českých a evropských výrobců - nitě, stuhy, krajky, špendlíky, flitry, gumy, pletací jehlice, nůžky, knoflíky, zipy, nažehlovací aplikace, háčkovací potřeby, příze, vyšívání, spony, korálky, oděvní doplňky, kovovou galanterii, nášivky a další sortiment.

Krejčovství a výroba oděvů se sídlem v Bystrovanech v okrese Olomouc. Svým zákazníkům nabízíme zakázkové šití dámských i pánských oděvů, opravy a úpravy oděvů, malou sériovou výrobu. Krejčovství, služby: - šití - opravy - oděvy - úplety - zakázky na míru.

Vyberte si dětské postele pro vaše ratolesti z nejkvalitnějších materiálů pro maximální komfort a bezpečnost. Do dětského pokojíčku u nás pořídíte také dětský nábytek, doplňky a lůžkoviny. Maloobchod, prodej: - dětské postele - dětský nábytek - lůžkoviny. Dopřejte Vašim dětem dobrou noc a krásné sny.

Zakázkové šití šatů, výroba bytového textilu či strojní vyšívání, patří mezi služby, které poskytuje paní Hana Flášarová. Zaměřuji se zejména na šití svatebních šatů, svatební módy, šatů společenských, dětského oblečení, oděvů nadměrných velikostí, ale i konfekce. Obrátit se na mě neváhejte i pokud potřebujete zajistit strojní vyšívání. Na ...

Zabýváme se šitím pánského a dámského textilu z kvalitních materiálů vysokého standardu vhodného i pro šití kojeneckého oblečení. Naše oděvy jsou navrženy a ušity pouze v České republice. Možnost ušití unikátního kousku na míru.

Prodej, maloobchod -svícny, svíčky, lucerny, aromalampy -obaly na květiny, vázy -umělé květiny -plechové a drátěné doplňky -dřevěné doplňky -proutí -fotorámečky -bytové doplňky -bytový textil -provence - levandule, -vintage dekorace -ostatní dekorace

Prodej, eshop: - nářadí - zahrada - dlažba - sanita - stavebniny - elektro - barvy.

Prodej: - metrový textil z celého světa.

V dětském obchodě Brouček si vyberete z širokého sortimentu kvalitních výrobků prvotřídních značek. Zaměřujeme se na internetový prodej kočárků, autosedaček nebo hraček, ale také si zde vyberete dětské oblečení či školní potřeby. Prodej - dětský obchod s e-shopem: - kočárky (dětské, hluboké, kombinované, sportovní, golfky, kočárky pro ...

Prodej oblečení a doplňků značek Benetton a Sisley.

Výroba a prodej: - průmyslová síta - technické a filtrační tkaniny - laboratorní síta a stroje - dopravní pásy - ploty a plotové systémy.