JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná
ILLA & Partners s.r.o.

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
ANETTA Návrhy, výroba, šití: - dámská konfekce.

Služby: - bezpečnostní služby - ostraha majetku - organizační služby - patrolovací služby - kontrola nemocenských - úklidové práce - čištění - údržba venkovních a zelených ploch - správa objektů - prodej pracovních oděvů.

Úklidová firma Geisler vám poskytne profesionální jednorázové, pravidelné a dlouhodobé úklidové služby domácností a firem. Jsme zde pro vás již od roku 1997, díky čemuž vám naši prověření pracovníci zajistí ty nejkvalitnější služby a to nejen v Olomouci a Brně, ale také v rámci celé České republiky. Naše úklidová firma se zaměřuje na: - ...

Internetový obchod, e-shop: - dámské společenské šaty - dámské oděvy.

Emily-móda s.r.o. je butik s dámskou módou, který nabízí celoročně velký výběr dámských plavek a spodního prádla až do velikosti 52 a módní značky italské, belgické, maďarské a německé výroby. Butik s dámskou módou: - italská móda - značkové a luxusní spodní prádlo a plavky - italská značka Leidiro - dámské německé kalhoty Zerres - ...

Výroba, prodej produktů značky Pastille: - matrace - polštáře - podložky přikrývky.

E-shop - reklamní textil - trička s celobarevným digitálním tiskem - foto polštářky.

Escandelle Fashion: - dováží a prodává luxusní dámskou konfekci přímo z Paříže, pro ty nejnáročnější zákazníky. Escandelle Hair & Beauty: - nadstandardní péče o vlasy - komplexní péče o tělo i duši.

Dansy Claire - cosmetics studio: - kosmetika - kadeřnictví - pedikůra - manikůra - modeláž nehtů - bělení zubů - pernamentní make-up, prodlužování řas. Výroba, prodej, opravy: - kožené oděvy. Jaromír Bubeníček - 602776465. Skrbeňská 39, Horka nad Moravou, 78335.

sportdrive.cz - jízda v luxusních autech Ferrari F430, Lamborghini Gallardo. Provozovna: U Soutoku 1159/3 779 00, Olomouc streetIN.cz Prodej, e-shop - pánská a dámská móda. Provozovna: U Soutoku 1159/3 779 00 Olomouc

Skřín je plná modních, originálních, značkových použitých i nových oděvů, obuvi a doplňků za skvělé ceny. Proto abychom naším zákazníkům nabídli jen to nejlepší ze secondhadové zboží, vybíráme do prodeje pečlivě každý kus a ceníme na základě několika faktorů. Jsme výběrový sekáč, nakupujeme a po kusech vybíráme tu nejlepší dostupnou kvalitu ...

Obchod s moderní a kvalitní módou z Itálie: - v obchodě naleznete širokou nabídku značkového oblečení z Itálie za nízké ceny. Každý týden dovážíme nové modely.

Hapel Český výrobce dámské módy: - šaty, halenky, sukně, společenské šaty a komplety převážně z úpletu.

Krejčovství, výroba: - dámské a pánské oděvy

Svatební eshop. Svatební šaty na míru, svatební bižuterie, boty, šatičky pro družičku, Svatební fotostudio.

Eshop Stylové kalhotky nabízí velký výběr luxusního dámského spodního prádla značky La Senza. Tato kanadská značka se těší velké oblibě díky přepychovému designu a kvalitě. Nabízíme nejen klasické kalhotky, ale i tanga, bokové kalhotky či brazilské kalhotky.

Prodej - dětská obuv - zdravotně nezávadné boty pro děti - capáčky.

E-shopu kreslíře a karikaturisty Martina Hrona - originální humorná trička, mikiny - společenské hry.

Salon Topdress: - svatební, plesové, večerní, koktejlové, luxusní, slavnostní, maturitní, zeštíhlující šaty - značky JOVANI.

Prodej - módní doplňky - dámské, pánské oblečení - prádlo - dětské oblečení - punčochové zboží.

Prodej: - zdravá obuv - pánská a dámská obuv Prodejny: OC OLYMPIA OLOMOUC Olomoucká 90 777 00 Velký Týnec tel.: 720 996 728 GALERIE ŠANTOVKA Polská 1 772 00 Olomouc tel.: 720 994 710 Dr.KUBBA - zdravotnické potřeby 8.května 1 772 00 Olomouc tel.: 585 203 594