JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná
ILLA & Partners s.r.o.

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Prodej: - zdravotní matrace - lamelové rošty - ortopedické polštáře, přikrývky - nábytek - obývací stěny - sedací soupravy - ložnice - kuchyně - nábytkové systémy.

Výroba, prodej: - hotelový textil, reklamní textil, bytový textil - ručníky, osušky, župany, předložky

Prodej, maloobchod: -vázací prostředky pro jeřáby -textilní vázací prostředky -řetězy a příslušenství -ocelová lana -upínací popruhy -magnetické upínače pro obrábění -upínací technika pro dopravu -transportní podvozky -hydraulické zvedáky a nářadí YALE -zdvihací a manipulační zařízení TRACTEL -systémy ochrany osob ...

Textilní galanterie Prodejna Pavelčákova - Pavelčákova 15, 77900, Olomouc, 585225699, 777752136

Výroba, šití: -plavky (dámské, pánské, dívčí, chlapecké).

Velkoobchod, maloobchod: -pracovní oděvy, rukavice, trika, obuv -ochranné pracovní pomůcky -lékařské oděvy -zimní oděvy -mýdla, krémy, solvina. Výroba: -pracovní oděvy dle přání včetně loga.

Velkoobchod, maloobchod, servis: - přídavné svařovací materiály (elektrody a dráty) ESAB, pájky na tvrdé a měkké pájení - svařovací stroje, plasmové řezací stroje FRONIUS, HYPERTHERM, OMICRON, KUHTRIBER - hořáky FRONIUS, TB, BINZEL, TRAFIMET - příslušenství, kabely, wolframové elektrody, chemie na ošetření svárů, atd. - stroje pro odporové ...

Prodej: -pánské košile -pánské módní doplňky: - kravaty - motýlky - šátky - šály - manžetové knoflíčky - spony do kravat - šle - šerpy - mašle.

Prodej: - kožená galanterie: - kabelky - peněženky - batohy - cestovní tašky - rukavice - kufry - opasky.

Prodej, servis, půjčovna: -elektrické ruční nářadí -vzduchové ruční nářadí -ruční nářadí -brusiva -svářečky -kompresory. Prodej: -lepidla -spojovací materiál -vrtáky -ochranné pomůcky -obalová technika -tmely.

Prodej: - dámská konfekce do velikosti 60 - pánské kalhoty pro volný čas do velikosti 72 - bundy do velikosti 5 XL - pánská a dámská trička do velikosti 6 XL - noční košile Zhotovení oděvů na zakázku. Úpravy a opravy oděvů.

Oprava: -obuvi. -kožené galanterie. -kufry, kabelky.

Prodej, maloobchod: -pánské a dámské módní oděvy.

Prodej, maloobchod: -oděvy -kožená galanterie.

Prodej, maloobchod: -sportovní oblečení -obuv

Maloobchod: -potraviny -čerstvé maso, uzeniny -drogerie -chemické a čistící prostředky -smíšené zboží -domácí potřeby -hračky -galanterie.

Zabýváme se dovozem a distribucí originálních produktů luxusní značky Victoria´s Secret. Podprsenky Victoria´s Secret, kalhotky Victoria´s Secret, plavky Victoria´s Secret, šaty a topy Victoria´s Secret a další značky Moda International. Spodní prádlo.

Výroba: - těžká konfekce - pláště, kostýmy, kalhoty, sukně, bundy. Krejčovství.