JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná
ILLA & Partners s.r.o.

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Maloobchod, prodej: - textil - pánské oděvy - dámské oděvy.

-Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Velkoobchod a maloobchod -Výroba a opravy čalounických výrobků

Dámské i pánské krejčovství. Prodej: - metráž. Šití: - svatební šaty na míru - firemní oděvy pro prezentace a veletrhy - speciální taneční kostýmy - zakázkové šití - oděvy na míru - modelová tvorba - sportovní oblečení.

Prodej usní. Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - kožených oděvů, kožichů (kožené oděvy, kožichy). Zakázkové šití: - kožená konfekce - dámské a pánské klasické oděvy - modelová kolekce pro náročné zákazníky - mladá móda, kalhoty, sukně, korzety. Služby: - šití kožených oděvů na zakázku - možnost výběru usní a barev - ...

Prodej, maloobchod: -módní doplňky -šátky -šály -čepice -opasky -kabelky -rukavice -deštníky -peněženky

Maloobchod, prodej: - obuv, boty (dámská, pánská, dětská) - kožená galanterie (kabelky, peněženky, opasky) - batohy, cestovní tašky - doplňky.

Prodej: - čistící textil - čistící hadry pro strojírenství a opravárenství pouze čistý savý textil. Nabízíme cistici textil, cistici textilie, prodej cisticiho textilu, čistící hadry, savé hadry, čistící textilie pro strojírenství, textil na cisteni, prodej textilu na cisteni strojů a zařízení Cistici textil se zabyva prodejem textilu na ...

-Velkoobchod a maloobchod -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Výroba a opravy čalounických výrobků

Maloobchod, prodej: -sportovní potřeby NIKE, ADIDAS, WILSON, ALPINE: -oblečení, oděvy -obuv, boty, kopačky -sportovní soupravy -trička, mikiny, bundy -trička na tenis, aerobic, fitness, fotbal.

Maloobchod, prodej: -sportovní potřeby NIKE, ADIDAS, WILSON, ALPINE: -oblečení, oděvy -obuv, boty, kopačky -sportovní soupravy -trička, mikiny, bundy -trička na tenis, aerobic, fitness, fotbal.

Prodej, e-shop: - svařovací technika - elektronářadí - nářadí - ochranné pracovní pomůcky - vzduchotechnika - brusivo.

Distribuce, velkoobchod, prodej: - sportovní obuvi: - gumotextilní kopačky Toga.

bazar pro děti -prodej dětského oblečení

Prodej dětské oblečení: - spodní prádlo - pyžama, noční košilky - trička - mikiny - tepláky, teplákové soupravy - ponožky, punčocháče - batohy, tašky přes rameno - peněženky, sponky - dětská obuv, gumáky, jarmilky, papuče, capáčky.

Výroba, zakázkové šití, prodej: - pracovní oděvy - kyselinovzdorné oděvy - výstražné oděvy.

Svatební salón. Půjčovna: -svatební, společenské, plesové šaty -pánské obleky -oděvy pro družičky -doplňky pro nevěsty.

Služby: -půjčovna karnevalových dětských kostýmů -půjčovné 150 Kč (tři dny v týdnu).

Výroba, prodej, šití: - oděvy, oblečení, textil - dámská konfekce - pánská konfekce.

Maloobchod, prodej: - textil - oděvy - obuv.

Maloobchod, prodej: - drobná galanterie - knoflíky - patentky - kravatové spony - spony na šátky - pletací jehlice - strojové jehly - špendlíky - zdrhovadla - zipy - krajky - nášivky. Práce: - obšívání knoflíků na zakázku.

Výroba, šití, prodej: - dámské oděvy - oblečení. Zakázkové krejčovství.